ya okurken bile heycanlandım benm daha çokkk varrama olsun sağlıkla büyüsünde bekleriz 10 hafta daha ihihihi bende 30.haftadan sonra düşünürüm cnm nolur nolmaz hazır bulunsun
ya okurken bile heycanlandım benm daha çokkk varrama olsun sağlıkla büyüsünde bekleriz 10 hafta daha ihihihi bende 30.haftadan sonra düşünürüm cnm nolur nolmaz hazır bulunsun
.Ader Efes Bebek Odas Grubu
baktığım bunun kestane-krem rengi olan
büyümüş şekilde olan benim baktığım renk nasıl sizce
Babymx.Com Bebek Mobilya Maazas: Byyebilen Beik - Ader Dolapl Byyebilen Beik
beşiğin büyümüş hali burada var bakın bakalım
kızlar normalde park yatak düşünüyordum ama anneler kafamı karıştırdı ve şu büyüyyebilen beşik takımından bakmaya karar verdim onlardan alan varmı acaba kaça aldınız
kullanımı nasıl olur bilmiyorum ama en azından madem hem dolap hem beşik alacağım bari büyüyebilen olsun diyorum insanın fikirleri çok değişebiliyormuş meğerse
canım ben park yatak aldım
evimiz biraz küçük bu yüzden beşikli takımlardan ziyade rahatçada taşınabiliyor genişte 70x120 cm lik birde şifonyer
aminn cnm inşbende valla heyecanlanmaya basladım artık napcaz acaba bir avazda kurtulalım inşallah saglıklı bi şekilde ama30. haftadan sonra hazırlarız bencede :):a015:
sorma cnm yaa bende geçmiyo haftalar hergün gün saymaktan bi ilerleseydik 30dan sonrası daha çabuk geçerde inş o günlerre sağlıkla bi erişelimya 20 lerde takıldık kaldık bari 28. haftada falan olsaydık zaman geçmiyoo-tatlicadiarzu-
canım netten mi aldın her ikisini de..park yatağı hangi marka aldın..
selam kızlar nasılsınız ?
bebişlerin odaları alınmaya başlandımı
yoksa ben mi çok acele ettim ?
kızlar öğlen olmuş ama günaydınnn ben dün kızımın nerdeyse bütün cicilerini aldım ama çok geç geldik çekemedim resim yarın eklerim sizler nasılsınız bi yaramazlık yoktur inş.
bu arada sabah kanamadan dolayı doktora gittim cumartesi çağırmıştı erken doğum tehlikem olduğunu yineledi dikkat etmem gerektiğini söyledi iş yapmayacakmışım,dinlenecekmişim,bişi kaldırmayacakmışım vs... liste böyle uzayıp gidiyo ama kızımı gördüm hepsini unuttum
canım ben park yatak aldım
evimiz biraz küçük bu yüzden beşikli takımlardan ziyade rahatçada taşınabiliyor genişte 70x120 cm lik birde şifonyer
kızlar hastane çantasıını kaçıncı haftada hazırlicaz 30. haftadan sonra olur heralde dimii?ay heyecan basıyoo yaaaa.ihtiyaç listemide çıkardım...
selam kızlar...
okuldan geldim,cumadan beri kasıklarımda sancı vardı doktorum tunusta olduğu için ulaşamamıştım.hemen bu sabah mail yazmış sağolsun,tuvaletimi yaparken kasığımda ağrı hissetmiştim
idrar kültürü yaptırmamı söyledi,idrar tahlili ve kültürü farklıymış
idrar kültürü sabah ilk idrarla yapılacakmış yarın sabhki idrarımı vereceğim
bu arada doktorum aşı yaptırmamı söyledi.tetanoz aşımı vuruldum
canım ben de odasını 1 yaşından sonra yapmayı düşünüyorum, senin gibi park yatak ve şifonyer alıcam. park yatak her yerde var seçenek çok ama şifonyeri nerden alıcam bilemedim. sen nerden alacaksın? baktın mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?