2011 Şubat Anneleri

evet ya ne zaman hazırlamak lazım ki
hastane çıkışı olarak üstünde olması gerekene ilk vermemek lazımmış hemen bebeği alır almaz giyindirdikleri için öyle beşlilerinden felan olursa daha iyi oluyormuş temizledikten sonra kendi aldığımız bebeğimizin üstünde ziyaretçilerini karşılayacak kıyafetlerini giyindirmek lazımmış ne diyorsunuz kızlar

ya okurken bile heycanlandım benm daha çokkk varr ama olsun sağlıkla büyüsünde bekleriz 10 hafta daha ihihihi bende 30.haftadan sonra düşünürüm cnm nolur nolmaz hazır bulunsun

bende valla heyecanlanmaya basladım artık napcaz acaba bir avazda kurtulalım inşallah saglıklı bi şekilde ama30. haftadan sonra hazırlarız bencede :):a015:

ya okurken bile heycanlandım benm daha çokkk varr ama olsun sağlıkla büyüsünde bekleriz 10 hafta daha ihihihi bende 30.haftadan sonra düşünürüm cnm nolur nolmaz hazır bulunsun

ya 20 lerde takıldık kaldık bari 28. haftada falan olsaydık zaman geçmiyoo-tatlicadiarzu-

canım park yatak hangi açılardan aklına yatmadı..ben de alıp almamakta kararsızım..

kızlar beşiklerin kulpları değişebiliyor
bizim aldığım oda takımıda büyen yatak
ilerde istersek aksesuarlarını kulplarını fln değiştirebiliyoruz
bence kulplara falan takılmayın
park yataktansa beşik daha mantıklı geliyor bana
en azından cekmecelerine kıyafetlerini falan koyabiliriz

bende valla heyecanlanmaya basladım artık napcaz acaba bir avazda kurtulalım inşallah saglıklı bi şekilde ama30. haftadan sonra hazırlarız bencede :):a015:
aminn cnm inş
ya 20 lerde takıldık kaldık bari 28. haftada falan olsaydık zaman geçmiyoo-tatlicadiarzu-
sorma cnm yaa bende geçmiyo haftalar hergün gün saymaktan bi ilerleseydik 30dan sonrası daha çabuk geçerde inş o günlerre sağlıkla bi erişelim

cnm çok hoşşşşş

[http://www.arzum.com.tr/tr/products/?ID=343 [/COLOR]
ateşölçer bunu görmüştüm geçen hafta fiyatıda uygun

NURBERRA
ben vuruldum bugün...enfeksiyon kapabilirsin dedi doktorum makas bıçak,cam herşey olabilir dedi Allah korusun ani trafik kazsı olabilir dedi hani ufak da olsa..

3 saat oldu şimdilik acı yada yan etki yok olsada neyapalım bebişler için

canım netten mi aldın her ikisini de..park yatağı hangi marka aldın..

yok canım netten almadım ama markası babyhope resim veya link olarak veremedim ama sitesine gir oyunparkı linkinde bulunuyor kırmızı lacivertt

3 FONKSİYONLU KULLANIM
(OYUPARKI, ALT AÇMA, HAMAK)
72*105 CM İÇ GENİŞLİK,
SALLANABİLME İMKANI,
PELUŞ OYUNCAKLI,​
TEKERLEKLERİ SAYESİNDE PRATİK TAŞIMA

selam kızlar nasılsınız ?
bebişlerin odaları alınmaya başlandımı
yoksa ben mi çok acele ettim ?

senacım diğer aylarda bu konuyu yazmışlardı, bebek odası alırsanız mutlaka 3-4 ay önce alın. kapıları açık bekletin boyası sürekli koku yapıyor bebek geldiğinde kullanamazsınız yoksa demişlerdi. sen iyi yapmışsın erken almakla.

neslicim gözünaydın, görmüşsün kızını. hiç riske atma napalım evler biraz pis kalacak bu ara. kızın büyüyünce keyifle beraber yaparsınız güle oynaya. miniğe bişey olmasın yeter ki, ev dediğin bugün temizlesen yarın gene kirleniyor zaten.

canım ben park yatak aldım
evimiz biraz küçük bu yüzden beşikli takımlardan ziyade rahatçada taşınabiliyor genişte 70x120 cm lik birde şifonyer

canım ben de odasını 1 yaşından sonra yapmayı düşünüyorum, senin gibi park yatak ve şifonyer alıcam. park yatak her yerde var seçenek çok ama şifonyeri nerden alıcam bilemedim. sen nerden alacaksın? baktın mı hiç?

kızlar hastane çantasıını kaçıncı haftada hazırlicaz 30. haftadan sonra olur heralde dimii?ay heyecan basıyoo yaaaa.ihtiyaç listemide çıkardım...

7 aydan sonra hazır olması lazım canım, yani 30. hafta civarı en azından bebek için 2 takım kendim için 2 takım gecelik,iç çamaşırı havlu vs. en acil şeyleri hazırlıycam ben.

selam canım, kültür sonucu iyi gelir umarım belki sadece üşütmüşsündür. malum havalar çok değişken bu aralar.
ben de aşıyı cuma yaptırmıştım, o gece hiç hissetmedim ama cumartesi pazar kolum tutuldu giyinip soyunurken çok zorlandım yardım almak zorunda kaldım. bugün daha iyi. keske sen de hafta sonu yaptırsaydın.

Son düzenleme:

valla şenaycım şifonyerim vardı 5 çekmeceli klasik bişiii ama annemle karar verdik şu dışını yapışkan kağıtlarla kaplayacağız zaten birde tek kişilik yatağımız var bu yüzden bebek odası yerine park yatak ve şifonyeri düşündüm 5-6 yaşlarına gelincede zaten park yatağı tamamen kaldırmış olacağız ve 3 kapılı cici bir dolap düşünüyorum kendisine malum idareli olmamız lazımboshayallersmile

bu arada annecimmmmmm bana çaktırmadan hatta beni çağırmadan eminönüne gitmiş hala ordalar bana emzik almış kristal emziklerden demiştim yaa bebek şekerlerinde kullanacağımı içinde 85 tane varmış fiyatıda 7,5 tl ilgili annişlere duyurulurzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…