2011 Şubat Anneleri

bende park yatak almayı düşünüyorum ileride kendi zevkiyle seçsin istiyorumm zaten şimdi büyüyende alsam bi kaç sene sonra ben ondan sıkılacağım en iyisi sonra almak

slm kıslar ankaralılar neler alıyorsunuz bebişlereee:) ben dun soğutozundeki armadaya yakın bebeğim mağazasından dr.browns un biberonunu aldım 18,90 a birde 3lü paket uni yenidoğan ıslak pamuğunu aldım 10,95 e

Kızlar ben park yatak almayı düşünüyorum. Eevim küçük olduğu için ayrı oda yapamayacağım. Park yatağı ilk 6 ay yatak odasında kullanacağız. Sonra da diğer odalara taşırız. zemuszemus

resmini çekip koyarmısın merak ettim çok ucuzmuş çünkü ona gore aldırırım gorumceme ordan

bende park yatak almayı düşünüyorum ileride kendi zevkiyle seçsin istiyorumm zaten şimdi büyüyende alsam bi kaç sene sonra ben ondan sıkılacağım en iyisi sonra almak

Cnm aynen bende öle düşündüm. Odam olsaydı ilerde yatak olarak kullanılanlardan alırdım bebişime ama evim küçük oda yapamayacağım. Park yataklar da çok hoş . Hem fiyat olarak da çok uygun opuyorumnanaktan

resmini çekip koyarmısın merak ettim çok ucuzmuş çünkü ona gore aldırırım gorumceme ordan

canım daha mesaj sayım 100 olmadığı için koyamıyorum ama linki kopyala görürsün umarım beğenirsin zemuszemus
pasaj.com/urun?b=100-adet-kr-stal-emz-k-ucuz-bebek-eker-malzemeler&u=53104

selam kızlar haftasonu izmirdeydik teyze kızının düğünü vardı iki gün koşturmakla geçti sağ salim atlattık şükür ama yol çok yorucu geldi bana dönerken inleye inleye geldim valla
bugünde okuldan gelince evi toparladım çamaşır yıkadım bavulu boşalttım ütü yaptım nevresim değiştirdim yani çok enerjiktim acısı sonradan çıkmasa bari... Ama Allşah şükür bu aralar pek bi rahatım göbeğimde bayağı büyümeye başladı artık hamielliğimin farkına varmaya başladım.

ben bir patik bi atlet bile almadım korkuyorum almaya kısmetse 8 aylık olunca alcam korkuyorum cünkü

mrb kızlar ancak girebildim bugün. sabah kontrolümüz vardı.doktor biraz yukarı çıktığını sööledi plesantanın normalde 10 günde bir çağırıyodu şimdi 3 hafta sonra gel dedi 3 kasımda yeni kontrolümüz.ben toplam 300 gr almışım miniğim 85 gr almış normalde bugün şeker yükelemsi yapacaktı ama 1 hafta geride gibi 26. haftada yaparız o zaman gel dedi ben çok endişelendim ööle diyince halbuki ii gidiyodu ama bu olabilr ööle sorun edilcek bişi diil dedi ama gelin bide bana sorun.neden bööle olduki dedim hep kendi kendime besliyemedimmi miniğimi diye çok canım sıkıldı. şimdi bugün itibariyle 508 gr olmuş ama canım sıkıldı kızlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…