kızlar merhaba herkese bugün 20+6 olduk ve pembemsi bi akıntım oldu kontrolüme 3 gün kaldı o yüzden hemen doktora gitmek istemedim ama tedirginim böyle bişey yaşayan ya da bi fikri olan var mı
canım çantaya bir mağazadan baktım genişti inceledim ama biraz pahalımı acaba, içime sinmedi ama bu çantada sürekli elimde olucak iyi olsun diyorumbilmiyorumkismile
evet kalitesi de önemli ama bu kalitede daha ucuz bişe bulursun bence o kadar para verme bence bebeginin baska ihtiyaçlarına harca derim :sm_confused:
kızlar merhaba herkese bugün 20+6 olduk ve pembemsi bi akıntım oldu kontrolüme 3 gün kaldı o yüzden hemen doktora gitmek istemedim ama tedirginim böyle bişey yaşayan ya da bi fikri olan var mı
Canım bir fikrim yok ama bence doktorunu ara bi bilgi al...
doktorum izinliymiş perşembeye kadar..perşembede randevum var zaten canım bilemedim bende
kızlar normalde park yatak düşünüyordum ama anneler kafamı karıştırdı ve şu büyüyyebilen beşik takımından bakmaya karar verdim onlardan alan varmı acaba kaça aldınız
kullanımı nasıl olur bilmiyorum ama en azından madem hem dolap hem beşik alacağım bari büyüyebilen olsun diyorum insanın fikirleri çok değişebiliyormuş meğerse
çanta çok cici ve güzelde fiytı çok değilmi sizce
kızlar normalde park yatak düşünüyordum ama anneler kafamı karıştırdı ve şu büyüyyebilen beşik takımından bakmaya karar verdim onlardan alan varmı acaba kaça aldınız
kullanımı nasıl olur bilmiyorum ama en azından madem hem dolap hem beşik alacağım bari büyüyebilen olsun diyorum insanın fikirleri çok değişebiliyormuş meğerse
geçmiş olsun cnm kültürde bişi varsa çıkarilaçla geçer inş bende aşıdan korkuyorum ya hala vurunmadım ama doktorum ol bu hafta dediselam kızlar...
okuldan geldim,cumadan beri kasıklarımda sancı vardı doktorum tunusta olduğu için ulaşamamıştım.hemen bu sabah mail yazmış sağolsun,tuvaletimi yaparken kasığımda ağrı hissetmiştim
idrar kültürü yaptırmamı söyledi,idrar tahlili ve kültürü farklıymış
idrar kültürü sabah ilk idrarla yapılacakmış yarın sabhki idrarımı vereceğim
bu arada doktorum aşı yaptırmamı söyledi.tetanoz aşımı vuruldum
ühüüüüüüüü bende korkuyorummmmm ama vurunmamız gerekmişben daha aşı olmadım dr bu hafta gitcem sorcam ama geç mi kaldım ben kızlar aşı için benmde aşıya alerjim var onun icin bekledim korktum da
slm cnm geçmiş olsun bence erkenden git cnm doktora olmazsa cepten ara arkadaşında dediği gibi oda seni yönlendiri hiç bişi yoktur allahın izniyle ama işte tedbirkızlar merhaba herkese bugün 20+6 olduk ve pembemsi bi akıntım oldu kontrolüme 3 gün kaldı o yüzden hemen doktora gitmek istemedim ama tedirginim böyle bişey yaşayan ya da bi fikri olan var mı
cnm bende park yatak düşünüyodum ama sanırım fikrim değişiyo bebişin odası olmıcak bizde bi süre ondan küçük bişi olsun isitiyorum ama şimdide aklımda şu cibinlikli gelinlik gibi kabarık çok hoş modeller var bi komşumuzun bebişinde görmüştüm o takıldı kafama bulursa annemlere öle bişi almalarını sölicem odası oluncada büyüen beşiklerden alıp oda yapıcaz inşşkızlar normalde park yatak düşünüyordum ama anneler kafamı karıştırdı ve şu büyüyyebilen beşik takımından bakmaya karar verdim onlardan alan varmı acaba kaça aldınız
kızlar hastane çantasıını kaçıncı haftada hazırlicaz 30. haftadan sonra olur heralde dimii?ay heyecan basıyoo yaaaa.ihtiyaç listemide çıkardım...
.Ader Efes Bebek Odas Grubu
baktığım bunun kestane-krem rengi olan
.Ader Efes Bebek Odas Grubu
baktığım bunun kestane-krem rengi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?