2011 Şubat Anneleri

kızlar merhaba herkese bugün 20+6 olduk ve pembemsi bi akıntım oldu kontrolüme 3 gün kaldı o yüzden hemen doktora gitmek istemedim ama tedirginim böyle bişey yaşayan ya da bi fikri olan var mı

herkese merhaba.. canım pembe akıntı olursa bunun taze bir kanama olduğunu ve ikaz olduğunu söylemişti bana doktorum. koyu renkten hiç korkma, kırmızı olursa zaten tehlike demişti... bildiğim bu kadar inşallah kötü bişi yokturr..

canım çantaya bir mağazadan baktım genişti inceledim ama biraz pahalımı acaba, içime sinmedi ama bu çantada sürekli elimde olucak iyi olsun diyorumbilmiyorumkismile

evet kalitesi de önemli ama bu kalitede daha ucuz bişe bulursun bence o kadar para verme bence bebeginin baska ihtiyaçlarına harca derim :sm_confused:

evet kalitesi de önemli ama bu kalitede daha ucuz bişe bulursun bence o kadar para verme bence bebeginin baska ihtiyaçlarına harca derim :sm_confused:

haklısın gliba daha bisürü eksiğim var,bekleyim biraz daha sağol canımolumunekankayizsmile

kızlar merhaba herkese bugün 20+6 olduk ve pembemsi bi akıntım oldu kontrolüme 3 gün kaldı o yüzden hemen doktora gitmek istemedim ama tedirginim böyle bişey yaşayan ya da bi fikri olan var mı

canım benimde kontrolüme 5 gün kala böyle bir akıntım oldu tabi evhamlı olduğum için hemen doktoruma gittim ,oda ultrasonda baktı hiç bişii yok çok şükür bunun nedeni ise bebek bu zamanlarda hareketli olacağı için bebek eşine vurduğunda bu tip kanamalr olabileceğini belirtti ama yinede sen git derim ben hiçbir şeyi ihtimale bırakma canım
geçmiş olsun şimdiden

merhaba kızlar bayağı zamandan beri giremedim
geçmişe hiç bakamadım neler konuştunuz kimbilir bizde yavaş yavaş alıyoruz artık ihtiyaçlarımızı daha çok ağırlaşmadan

istersen daha önceden git randevuna ha 3 gün önce ha 3 gün sonra arayıp bu olayıda söyleyince ona göre çağırır zaten seni doktorun önemli birşey değilsede için rahatlamış olur bence

kızlar normalde park yatak düşünüyordum ama anneler kafamı karıştırdı ve şu büyüyyebilen beşik takımından bakmaya karar verdim onlardan alan varmı acaba kaça aldınız
kullanımı nasıl olur bilmiyorum ama en azından madem hem dolap hem beşik alacağım bari büyüyebilen olsun diyorum insanın fikirleri çok değişebiliyormuş meğerse

canım ben park yatak aldım
evimiz biraz küçük bu yüzden beşikli takımlardan ziyade rahatçada taşınabiliyor genişte 70x120 cm lik birde şifonyer

çanta çok cici ve güzelde fiytı çok değilmi sizce

ben bi bebek mağazasında inceleddim çook güzel,ama banada pahalı geldiği için fikirlerinizi almak istedim vee biraz daha beklemeye karar verdim aklın yolu birdirkaydirigubbakcemile5 hem bisürü eksik var daha..

bende senin gibi park yatak düşünüyorum, ama oda takımıda alıcam dolap ve şifonyerini alıcam, yatağı park yatak olsun diyorum çünkü tekli bir bazam var onu atmak istemiyorum onada şık bir uyku seti alıcam oda bebişimin odasında kalsın diyorum,ilerde ona yatar çünkü...diyorum ama kimbilir belki alana kadar benimdde fikrim değişir..

bende park yatak düşünüyorum ama bide bebegin dolap veya şifonyer e ihtiyacı olcak giysileri için vs. nasıl olcak bilmiyorum bende kararsızım bu konuda ama birde diyorum herkesi dinlersem işin içinden çıkamam deyip bekliyorum bakalım :))

herkese merhaba arkadaşlar..

geçmiş olsun cnm kültürde bişi varsa çıkarilaçla geçer inş bende aşıdan korkuyorum ya hala vurunmadım ama doktorum ol bu hafta dedi sağlık ocağına gidicem de müümkünse ileri atıyorum tarihi hergün
ben daha aşı olmadım dr bu hafta gitcem sorcam ama geç mi kaldım ben kızlar aşı için benmde aşıya alerjim var onun icin bekledim korktum da
ühüüüüüüüü bende korkuyorummmmm ama vurunmamız gerekmiş
slm cnm geçmiş olsun bence erkenden git cnm doktora olmazsa cepten ara arkadaşında dediği gibi oda seni yönlendiri hiç bişi yoktur allahın izniyle ama işte tedbir
cnm bende park yatak düşünüyodum ama sanırım fikrim değişiyo bebişin odası olmıcak bizde bi süre ondan küçük bişi olsun isitiyorum ama şimdide aklımda şu cibinlikli gelinlik gibi kabarık çok hoş modeller var bi komşumuzun bebişinde görmüştüm o takıldı kafama bulursa annemlere öle bişi almalarını sölicem odası oluncada büyüen beşiklerden alıp oda yapıcaz inşş

canım bende büyüyen beşik alıcam dün araştırdık canım 450-1000 arası değişiyo modeline göre canım

kızlar insanın fikri ne kadar değişiyor değilmi baştan herkes park yatak al felan diyordu birde avantajlı diye duydum arkadaşlardan ona karar verdim şimdi de büyüyebilen beşik lerden düşünüyoru oooof yaaa çok zor
ben beşiği ve dolabını düşünüyorum sadece ve sade birşey istiyorum ya beyaz yada kestane rengi ile krem karışımı vardı baktıklarımdan sade yani
valla ikisini dün 700 e sordum en uygunu buydu yani mdf ama adi birşey değil
öyle cicili bicililer çok daha pahallı

kızlar hastane çantasıını kaçıncı haftada hazırlicaz 30. haftadan sonra olur heralde dimii?ay heyecan basıyoo yaaaa.ihtiyaç listemide çıkardım...

kızlar hastane çantasıını kaçıncı haftada hazırlicaz 30. haftadan sonra olur heralde dimii?ay heyecan basıyoo yaaaa.ihtiyaç listemide çıkardım...

ya okurken bile heycanlandım benm daha çokkk varr ama olsun sağlıkla büyüsünde bekleriz 10 hafta daha ihihihi bende 30.haftadan sonra düşünürüm cnm nolur nolmaz hazır bulunsun

.Ader Efes Bebek Odas Grubu
baktığım bunun kestane-krem rengi olan

bende odasını bir yaşında düşünüyorum yapmayı cnm ve düşündüğüm takım böle sade bişi büyüyebilen olacağı için çok cıvıl cıvıl olursa büyüyünce kullanışlı olmaz bence çok güzelll bu sanırım kahve krem çok daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…