kızlar öğlen olmuş ama günaydınnn ben dün kızımın nerdeyse bütün cicilerini aldım ama çok geç geldik çekemedim resim yarın eklerim sizler nasılsınız bi yaramazlık yoktur inş.
bu arada sabah kanamadan dolayı doktora gittim cumartesi çağırmıştı erken doğum tehlikem olduğunu yineledi dikkat etmem gerektiğini söyledi iş yapmayacakmışım,dinlenecekmişim,bişi kaldırmayacakmışım vs... liste böyle uzayıp gidiyo ama kızımı gördüm hepsini unuttum
kızlar öğlen olmuş ama günaydınnn ben dün kızımın nerdeyse bütün cicilerini aldım ama çok geç geldik çekemedim resim yarın eklerim sizler nasılsınız bi yaramazlık yoktur inş.
bu arada sabah kanamadan dolayı doktora gittim cumartesi çağırmıştı erken doğum tehlikem olduğunu yineledi dikkat etmem gerektiğini söyledi iş yapmayacakmışım,dinlenecekmişim,bişi kaldırmayacakmışım vs... liste böyle uzayıp gidiyo ama kızımı gördüm hepsini unuttum
aman dikkat et kendine neslicim....fotolarıda bekliyoruz artık....ne güzel görmüşün kızını darısı bize benim de az kaldı görüş günüme bakalım oğluşumu görebilecekmiyim
hayırlısıyla zamanında gelsinde bebeğin yapma bişi nolcak zaten doğduktan sonra izin vermicekler yapmaya
Neslicim cok dikkat et kendine bebeğine iş yapmaman gerekiyorsa yapma üzme bebeşini...
ben ve oğluşumla kocaman tünaydın diyoruz size annişler
nasılsınız bakalım annişler,çalışan anneler güzel hafta başı benim gibi çalışmaya ara veren annelere de iyi oturmalar diliyorum
bizde o ara vermeyi dört gözle bekliyoruz vallaa
canımhiç bir fikrim yok ya...günaydınnn annişlerr paşalarr kraliçelerr:)))
dün kraliçeme ciciler aldık ekleyebilirsem ekleyeyim şimdi.
dün gece sağ yarafıma belime ve göğsümün üstüne ağrı girdi gece uyandırdı beni uyutmadı da belli bi süre.daha şimdiden yatmalarım problem oldu yaa.ya size ne sorcam bu hamileler için bel yastığı görmüştüm alan yada kulllanan varmı.Alsam boşuna mı almış olurum acaba.
selam esra bebiş nasıl?sen nasılsıngünaydın kızlar herkese selamlar
hımmm..ben de merak etmiştimkızlar çağlayanla görüştüm yanına yetiştirmesi için eleman almışlar o yanında diye siteye giremiyormuş soran herkese selam söyledi kaçamak yapabilirse gircekmiş
ne güzel bişeymiş bu yaaaa...aklımızda olsun
merhaba güzel anneler
cumartesi pazar gelemedim sayfalar baya birikmiş şimdi bitirdim geçmişi :) artık alışverişler baya baya başlamış güle güle giysin bebişleriniz inşallah. rahatszlananlar geçmiş olsun birde o adet agrısı gibi kasık agrısını bende yasadım korkmayın normalmiş ayaklarınızı üşütmeyin aman kızlar. dillerim_lal canım dogum gunun kutlu olsun geç oldu ama görmemiştim öpüyorum hepinizi :)
canımhiç bir fikrim yok ya...
selam esra bebiş nasıl?sen nasılsın
hımmm..ben de merak etmiştim
ne güzel bişeymiş bu yaaaa...aklımızda olsun
hoşgeldin canım
kızlar bana bi fikir verirmisiniz,ben bu çantayı sipariş edicem şimdi,nasıl sizce?
☞ Lassig Messenger Bag, Bebek Bakm antas 1222825 Denim : BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, ocuk giyim, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil, Kyafet
kızlar merhaba herkese bugün 20+6 olduk ve pembemsi bi akıntım oldu kontrolüme 3 gün kaldı o yüzden hemen doktora gitmek istemedim ama tedirginim böyle bişey yaşayan ya da bi fikri olan var mı
canım bence pahalı gibi hemde bu çantaların iç hacmi de küçük ama sen bilirsin söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?