2011 Şubat Anneleri

aman dikkat et kendine neslicim....fotolarıda bekliyoruz artık....ne güzel görmüşün kızını darısı bize benim de az kaldı görüş günüme bakalım oğluşumu görebilecekmiyim

hayırlısıyla zamanında gelsinde bebeğin yapma bişi nolcak zaten doğduktan sonra izin vermicekler yapmaya

aman dikkat et kendine neslicim....fotolarıda bekliyoruz artık....ne güzel görmüşün kızını darısı bize benim de az kaldı görüş günüme bakalım oğluşumu görebilecekmiyim

hayırlısıyla zamanında gelsinde bebeğin yapma bişi nolcak zaten doğduktan sonra izin vermicekler yapmaya

Neslicim cok dikkat et kendine bebeğine iş yapmaman gerekiyorsa yapma üzme bebeşini...

sağolun kızlar evet artık çok bişi yapmayacam ama benim gibi temizlik manyağı nasıl durur onu bilmiyorum

nasılsınız bakalım annişler,çalışan anneler güzel hafta başı benim gibi çalışmaya ara veren annelere de iyi oturmalar diliyorum

gördüm esracım bi mimix mi kullanmış başka birileri de vardır diye seslendim ben

merhaba güzel anneler
cumartesi pazar gelemedim sayfalar baya birikmiş şimdi bitirdim geçmişi :) artık alışverişler baya baya başlamış güle güle giysin bebişleriniz inşallah. rahatszlananlar geçmiş olsun birde o adet agrısı gibi kasık agrısını bende yasadım korkmayın normalmiş ayaklarınızı üşütmeyin aman kızlar. dillerim_lal canım dogum gunun kutlu olsun geç oldu ama görmemiştim öpüyorum hepinizi :)

canımhiç bir fikrim yok ya...
günaydın kızlar herkese selamlar
selam esra bebiş nasıl?sen nasılsın
kızlar çağlayanla görüştüm yanına yetiştirmesi için eleman almışlar o yanında diye siteye giremiyormuş soran herkese selam söyledi kaçamak yapabilirse gircekmiş
hımmm..ben de merak etmiştim
kızlarr ben artık uyurken zorlanıyorumm belim ağrıyo yan yattığımda sizce bu nasıll

.
ne güzel bişeymiş bu yaaaa...aklımızda olsun

hoşgeldin canım

selam kızlar...
okuldan geldim,cumadan beri kasıklarımda sancı vardı doktorum tunusta olduğu için ulaşamamıştım.hemen bu sabah mail yazmış sağolsun,tuvaletimi yaparken kasığımda ağrı hissetmiştim
idrar kültürü yaptırmamı söyledi,idrar tahlili ve kültürü farklıymış
idrar kültürü sabah ilk idrarla yapılacakmış yarın sabhki idrarımı vereceğim

bu arada doktorum aşı yaptırmamı söyledi.tetanoz aşımı vuruldum

canımhiç bir fikrim yok ya...

selam esra bebiş nasıl?sen nasılsın

hımmm..ben de merak etmiştim

ne güzel bişeymiş bu yaaaa...aklımızda olsun

hoşgeldin canım

iyiyim canım uykusuzum ama hiç şikayetçi değilim o kadar bekledimki yavrumu herşeye razıyım yeterki sağlıklı gelsin

Son düzenleme:
ben daha aşı olmadım dr bu hafta gitcem sorcam ama geç mi kaldım ben kızlar aşı için benmde aşıya alerjim var onun icin bekledim korktum da

kızlar merhaba herkese bugün 20+6 olduk ve pembemsi bi akıntım oldu kontrolüme 3 gün kaldı o yüzden hemen doktora gitmek istemedim ama tedirginim böyle bişey yaşayan ya da bi fikri olan var mı

kızlar merhaba herkese bugün 20+6 olduk ve pembemsi bi akıntım oldu kontrolüme 3 gün kaldı o yüzden hemen doktora gitmek istemedim ama tedirginim böyle bişey yaşayan ya da bi fikri olan var mı

Canım bir fikrim yok ama bence doktorunu ara bi bilgi al...

canım bence pahalı gibi hemde bu çantaların iç hacmi de küçük ama sen bilirsin söylemek istedim

canım çantaya bir mağazadan baktım genişti inceledim ama biraz pahalımı acaba, içime sinmedi ama bu çantada sürekli elimde olucak iyi olsun diyorumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…