- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
iyi iyi çok şükür kıpır kıpırzemuszemus
merhaba canım iyiyz şükür tek kale maç yapıyoruz oğlumla:))siz nasılsınız?
merhaba kızlarr
doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara çokçok teşekkür ediyorum
evet benimde güzel haberim var benimde amniyosentez sonucun,m temiz çıktııı
içim içime sığmıyor çok sevindim.bilgisayarım hala yok ben başka bir yerden giriyorum.sonucumda burda yasminkurununda temiz çıkmış onuda öğrendim çok amam çok mutlu oldum gözümün aydın
[img=http://i1010.hizliresim.com/2010/10/12/1713.jpg]
merhaba kızlarr
içim içime sığmıyor çok sevindim.bilgisayarım hala yok ben başka bir yerden giriyorum.sonucumda burda yasminkurununda temiz çıkmış onuda öğrendim çok amam çok mutlu oldum gözümün aydın
[img=http://i1010.hizliresim.com/2010/10/12/1713.jpg]
bende bu aralar el uyuşması ve kol ağrısıyla uyanıyorum 3-4 kez aşırı ağrıyor dr. tuzlu yeme dedi bnde yemiyorum dedim yersen daha çok olur dedi hamileliktenmiş ama ben bi ortopediye danışayım diyorum çok zor ama öyle olunca hiç tutmuyor ellerim.
aşımı oldum ,idrar yollarım için de kültür verdim sabah..şimdi de yemek yapıyorum.bir taraftan da ballı sütümü içip buraya bakıyorum:içelim:
selinn_1687 selam cnm.
Kızlar benim oğluşumun hareketlerini çok çok hissedemiyorum erken diye mi acaba?
Yani babası hele hiç( Ben yine bazen içimde kıpırtılarını anlıyorum ama o Çok üzgünüm çoook
merhaba kızlarr
yasminkamu inan çok mutlu oldum :))
mucize_1406 senin adına da çok sevindim :))
Çağlayan valla sen olmadan olmuyo arkadaşım, hoşgeldin :))
nesli81 inan seninle ilgili değil ama bazen hızlıca okuyup geçiyoruz, ondandır. Yoksa hepimiz birbirimizi hiç görmesekte burda tanışan ve arkadaş olan insanlarız nasıl ayrım yapalım ki?
kızlar biliyorum ayrım yapılmadığını ama neysee dediğiniz gibi olur öyle şeyler arada
okulda günümüz var ,cuma sıra bende. zaten 2. sıra.cumaları temizlik oluyor her hafta; temizliği perşembeye aldım,neyseki ikram dışardan söyleniyor sadece tatlı yapacağım
ya da kızlar geçen hafta erkek kardeşimin nişanlısının(müstakbel gelinimizin) annesi ve babası trafik kazasında öldü,tavuklu pilavmı yapsam hem hayırına diyorum ama kendime güvenemiyorum da...ne yapayım sizce
öğlen okul çıkışı eve geliyoruz hem yemek gibi,ama soğuk olacak taze olmucak
merhaba kızlarr
gel bebişim çok güzel şeyler yaptımmmm...cokacimcoookakşam yemeğe bende geliyorumm :içelim:
bunda da aynıyız ya ben de nadir hissediyorumselinn_1687 selam cnm.
Kızlar benim oğluşumun hareketlerini çok çok hissedemiyorum erken diye mi acaba?
Yani babası hele hiç( Ben yine bazen içimde kıpırtılarını anlıyorum ama o Çok üzgünüm çoook
canım başınız sağolsun yapsan güzel olur ama sende hem okul hem ev hem hamilelik nasıl kalkıcan altından
öylemi yapayım diyosunuz kıslarcım...bi bakayım da ..canım bebişinde yorulmuştur biraz uzan annesi bebişinde dinlensin tatlı bişeyler hemen nasıl oynamaya başlar o zamankaydirigubbakcemile2
canım bence tavuklu pilav hem seni çok yorara hemde soğuk olunca çok iyi olmaz daha pratik bişeyler tatlı yapsan dışardanda bişeyler söylesen senin için daha rahat olur
bende bende:teytey::teytey:
merhaba kızlarr
içim içime sığmıyor çok sevindim.bilgisayarım hala yok ben başka bir yerden giriyorum.sonucumda burda yasminkurununda temiz çıkmış onuda öğrendim çok amam çok mutlu oldum gözümün aydın[/url]
ht[/QUOTE]
[quote="dillerim_lal, post: 15633018"]teşekkürler arkadaşlar.hepimizin bebeğine Allah sağlık versin.varya nasıl hafifledik anlatamam.umarım Allah tekrar böyle bir korku yaşatmaz[/QUOTE]
çok sevindim ya gözün aydın canııımmm
[quote="esraa47, post: 15633279"]ohh be ikinci güzel haberide aldık rabbim kimseye yaşatmasın bunu canım inşallah herkes böyle güzel haberlerle gelir[/QUOTE]
evet ya bugün ne güzel haberler aldık böylee...alkisalkisalkis
evet bı cınsıyetımız kaldı aman aman o ıyı olsunda cınsıyetı artık beklerız nolacak
25 ında ayrıntılı utrasonumuz var ınsallah oda ıyı sonuclanır
yanlız bebegım 3 gundur okadar hareketlıydıkı artık ben yoruluyodum ıkı gundur pek bu durgun sımde ona taktık arada bı kıpırdanıyo sonra tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?