2011 Şubat Anneleri

merhaba kızlarr

doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara çokçok teşekkür ediyorum

evet benimde güzel haberim var benimde amniyosentez sonucun,m temiz çıktııı

içim içime sığmıyor çok sevindim.bilgisayarım hala yok ben başka bir yerden giriyorum.sonucumda burda yasminkurununda temiz çıkmış onuda öğrendim çok amam çok mutlu oldum gözümün aydın

[img=http://i1010.hizliresim.com/2010/10/12/1713.jpg]

Son düzenleme:
iyi iyi çok şükür kıpır kıpırzemuszemus

aman ne güzel hep öyle olsun onlar kıpır kıpır oldukça içerse biz çok mutlu oluyoruz.

merhaba canım iyiyz şükür tek kale maç yapıyoruz oğlumla:))siz nasılsınız?

oh ne güzel benim kız çok yavaş arada kıpırdıyor o kadar aman sağlıklı olsunlarda :)

ohh çok şükür.... bende seni sormuştum haber var mı diye... çok ssevindim canım.. gözün aydın.. allahım bir daha yaşatmasın...

teşekkürler arkadaşlar.hepimizin bebeğine Allah sağlık versin.varya nasıl hafifledik anlatamam.umarım Allah tekrar böyle bir korku yaşatmaz

dilerim_lal canım geçmiş olsun şöyle bir oooooh çek, bu gece güzel uyursun artık hihoyyyt

gözünaydın dilleri_lal sevindim bugün şükürler olsun ki güzel haberler alıyoruz ne ka güzel

:teytey::teytey:canım seninde gözün aydın çooook sevindim ohh ohh bugün çok güzel bir gün ya hep güzel haberler alıyoruz allahım hep böyle dam eder inşallah hepimiz sorunsuz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah

sağolun arkadaşlar artık bu akşamda sevinçten uyuyamam heralde :) bu dönemde destek olan siz arkadaşlarımızada çok çok çok teşekkür ediyorum sağolun.

ohh be ikinci güzel haberide aldık rabbim kimseye yaşatmasın bunu canım inşallah herkes böyle güzel haberlerle gelir

dillerim_lal gözünaydın canımm çok sevindim inşallah en kısa zamanda cinsiyetide ögrenirsinde artık rahatlıkla hazırlıklara başlarsın şekerim :)))))))

evet bı cınsıyetımız kaldı aman aman o ıyı olsunda cınsıyetı artık beklerız nolacak

25 ında ayrıntılı utrasonumuz var ınsallah oda ıyı sonuclanır

yanlız bebegım 3 gundur okadar hareketlıydıkı artık ben yoruluyodum ıkı gundur pek bu durgun sımde ona taktık arada bı kıpırdanıyo sonra tık yok

bende cuma günü gidicem ortopediye selin kendi doktorumda bana tuzlu yeme dedi ama ben zaten tuzlu yemiyorumki o zaman ortopediye gitmelisin dedi en azından agrıyı geçirecek bişeyler söylese iyi olur çünkü dayanılmaz oluyo geceleri

aşımı oldum ,idrar yollarım için de kültür verdim sabah..şimdi de yemek yapıyorum.bir taraftan da ballı sütümü içip buraya bakıyorum:içelim:

melocum afiyet olsun ballı süt demişken balın sütün vitaminlerini etkisizleştirdiğini duymuştum yani beraber içilince bi işe yaramıyomuş bi inetten araştır istersen

1 hafta daha beklemelisin cutie o zaman kesin hissedersin yerimseniben

gözünaydın dillerim_lal cok sevindim gerçekten :teytey::teytey: ee cinsiyetini söylemedimi doktor hala

Hoşbulduk canım.Bende sizden uzak kalmaya dayanamıyorum :))

kızlar biliyorum ayrım yapılmadığını ama neysee dediğiniz gibi olur öyle şeyler arada

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Bu hafta seni biraz daha çok sevelim canım benim geçen dr.gidecektin sonuç ne oldu ben geçmişi okumadımda hiç :))

Başınızsaolsun canım,pilav yapıp dağıtman çok güzel olur bence.
Bu arada akşam yemeğe kızlar geliyormuş galiba bende geliyorum bende kaydirigubbakcemile3

Gözünaydın canım hayırlı olsun bugün hep çok güzel haberler aldık inş.son kontrolde cinsiyetinide gösterir bebişin

Son düzenleme:
akşam yemeğe bende geliyorumm :içelim:
gel bebişim çok güzel şeyler yaptımmmm...cokacimcoook
bunda da aynıyız ya ben de nadir hissediyorum
canım başınız sağolsun yapsan güzel olur ama sende hem okul hem ev hem hamilelik nasıl kalkıcan altından

öylemi yapayım diyosunuz kıslarcım...bi bakayım da ..

Kızlar birşey sorucam senasyn , evridiki , fns93 ,fadime83'de yok arkadaşları görmedim onlar hiç geldimi iyiler mi haberi olan varmı.

aslında cinsiyet amniyosentezde belli olmuştur xx ya da xy kromozomu olduğu laboratuvarı arayıp sor benceohaoldumsmile

dün doktora gittik.kızım 524 gr 28 cm olmuş.maşallahh.ayrıntılı dooplere soktu ondan da bişi çıkmadı.kalp ritmi bozuk biraz dedi çocuk hastanesine sevketti bugün gittim kardiyolojiye retal eko çekimi için Allahtan hiçbişi çıkmadı.Ama dün bana geçmek bilmedi valla gözlerim şişti ağlamaktan.çok şükür iyiyiz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…