2011 Şubat Anneleri

Kızlar birşey sorucam senasyn , evridiki , fns93 ,fadime83'de yok arkadaşları görmedim onlar hiç geldimi iyiler mi haberi olan varmı.

şenay dün burdaydı

çağlayan hemen atla gel evim zaten otogarın karşısında 45 dakkada bendesin

dillerim_lal hadi gözün aydın canım benim valla çok sevindimm.
bi arkadaşında temiz çıkmış sanırım hadi gözünüz aydın canımm.vallla beklemek kadar kötü bişi yokkmuş

Maşallah canım kocaman olmuş minişin.Test sonuçlarının temiz çıkmasınıda çok sevindim.
Böyle bizi para tuzağına çekmek için herşeyi yapıyorlarya nasıl içleri rahat ediyor anlamıyorum.İçini ferah tut canım sen sakın kendinide bebişini üzme

şenay dün burdaydı

çağlayan hemen atla gel evim zaten otogarın karşısında 45 dakkada bendesin

Yakınızda zaten biz çokta açıktımcokacimcoook :)))

Şaka bir yana gelipte yemiş kadar oldum canım çok saol :))

selam kızlar, nasılsınız bugün? okuldan az önce geldim, sayfalar çoğalmış gene, önce bir merhaba diyim sonra okurum geçmişi dedim.
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun, grip olanlar için formülümü paylaşıyorum) iki kaşık bal içine toz zencefil, az karabiber ve toz tarçın koyuyorum ve macun kıvamına getirip yiyorum ben. inanın boğaz ağrısına birebir geliyor tabi bu baharatlara alerjiniz yoksa deneyin.
ayakta durmak zor geliyor artık, bugün felaket bir sırt-bel ağrısıyla geldim eve bir de otobüste ayakta yolculuk yaptım kimse de kılını kıpırdatıp yer vermedi( ocak ayı gelsin bir an önce evimde oturup bekleyeyim oğlumu.gamyoncuiremsu

çağlayancım para tuzağı olsa anlarım ama gittiğim özel hastane sgk ile anlaşalı gönderdiği yerde sgk hastanesine:))).ama geçti ya çok şükürrr

fns93 sabah burdaydı oda hastalanmış grip olmuş, kayınvalidesini yollamıştı aklinialirimsmile
evrdiki arkadaşımızda zaten genelde akşamları burda oluyo sengözlerimebaksanab

senay arkadaşımız geldi

hoşgeldin senayyy a.s.şu izne bi çıksak valla bende hiç çalışmak istemiyorum yaa

sevinç iyi olmasına çok sevindim canım ya gözün aydın

cutie, esraa47, evrimmm, imp, izmirliigulsah, mavi3, naz0635, nesli81, nuryasemin, pembefidan, red_cake, smeyr, yasminkamu
merhaba arkadaşlar bebeklerinizle beraber iyisinizdir inş.

iyiyiz canım kıpır kıpır kızım yerinde durmuyo ama annesi hastaaa (

aynen yaaa....doyduk artık okula kapansıııınnn

Çok sevindim canım. Sabırla bekledin ve Rabbim sınamış oldu. Allah kucağına da alamayı nasp etsin.

Geçmiş olsun canım. Bak gördünmü bişeycik çıkmadı.

Canım gözünaydın. hepiniz adına çok sevindim.

Yasese üzme kendini boşa . bazen doktorlarda ne dediklerini bilmiyorlar. Benim kızım içinde ki kızım 5 yaşında tesadüfen kalbinde üfleme tespit edildi ve kalbi delik olabilir dediler. İhtimal vermedim ama tedbiri elden bırakmak olmaz diye bir pof. kalp ekoso çektirdik. Maşallah çok sağlam bir kalbi var dedi. Bazen gereksiz evhamlarımız oluyor dimi.

Seni andık sen geldin canım nasılsın :))
Ayakta bütün gün durmak kabus gibi birşey olsa gerek benim artık ayakta durmaya hiç tahammülü kalmıyor ayaklarım ve belim ağrıyor hemen

çağlayancım para tuzağı olsa anlarım ama gittiğim özel hastane sgk ile anlaşmalı gönderdiği yerde sgk hastanesine:))).ama geçti ya çok şükürrr

Anladım canım.Çok şükür temiz çıkmış herşey :))

Çağlayan galiba fns_93'ün kayınvalidesi gelmişti ama eğer yanılmıyorsam.

Abovvvvv hiç giremez o o zaman artık kayınvalide geldiyse :)))

çağlayan son yaptığın liste kaçıncı sayfadaydı?

Listemizi ayrı bir yerde tutuyoruz canım
2011 şubat anneleri listesi diye burda tutamıyoruz artık

Teşekkürler Allah bağışlasın bebişinde 5aylık olmuş blog'undan faydalanırız artık bizde :))

Hepimzde bir hastalık bu günlerde aldı başını gidiyor.İnş.çabucak atlatırız bunları

Dillerim lal doğum günün kutlu olsun cnm. Nice mutlu yıllara. E n güzel hediye olmuş sonucun. Çok sevindim senin adına. opuyorumnanaktan

kızlar ya bişi sorcam... hani uyku setinin içinde yatak kenarları var ya... uyku seti almadan sadece o yatak kenarlarını alabiliyormuyuz...???? ayrı olarak satılıyor mu?? civilime baktım yatak için yani beşik için bile ayrı uyku seti yok orda...görennnn... duyannn... bilennn... varsaaa banada bildirir miiii :uhm:

CaglayanCicek, mavi3, nesli81, nhlhsn, nuryasemin, red_cake, senaysn, smeyr, sudenur80, yasminkamu

huuuuuu huuuuuuuuuuu

bilmiyorum ama CADIARZU diktirilemez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…