- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Hoşbulduk canım.Bende sizden uzak kalmaya dayanamıyorum :))
Başınızsaolsun canım,pilav yapıp dağıtman çok güzel olur bence.
Bu arada akşam yemeğe kızlar geliyormuş galiba bende geliyorum bende kaydirigubbakcemile3
Kızlar birşey sorucam senasyn , evridiki , fns93 ,fadime83'de yok arkadaşları görmedim onlar hiç geldimi iyiler mi haberi olan varmı.
dün doktora gittik.kızım 524 gr 28 cm olmuş.maşallahh.ayrıntılı dooplere soktu ondan da bişi çıkmadı.kalp ritmi bozuk biraz dedi çocuk hastanesine sevketti bugün gittim kardiyolojiye retal eko çekimi için Allahtan hiçbişi çıkmadı.Ama dün bana geçmek bilmedi valla gözlerim şişti ağlamaktan.çok şükür iyiyiz şimdi
şenay dün burdaydı
çağlayan hemen atla gel evim zaten otogarın karşısında 45 dakkada bendesin
sevinç iyi olmasına çok sevindim canım ya gözün aydındün doktora gittik.kızım 524 gr 28 cm olmuş.maşallahh.ayrıntılı dooplere soktu ondan da bişi çıkmadı.kalp ritmi bozuk biraz dedi çocuk hastanesine sevketti bugün gittim kardiyolojiye retal eko çekimi için Allahtan hiçbişi çıkmadı.Ama dün bana geçmek bilmedi valla gözlerim şişti ağlamaktan.çok şükür iyiyiz şimdi
cutie, esraa47, evrimmm, imp, izmirliigulsah, mavi3, naz0635, nesli81, nuryasemin, pembefidan, red_cake, smeyr, yasminkamu
merhaba arkadaşlar bebeklerinizle beraber iyisinizdir inş.
fns93 sabah burdaydı oda hastalanmış grip olmuş, kayınvalidesini yollamıştı aklinialirimsmile
evrdiki arkadaşımızda zaten genelde akşamları burda oluyo sengözlerimebaksanab
senay arkadaşımız geldi
hoşgeldin senayyy a.s.şu izne bi çıksak valla bende hiç çalışmak istemiyorum yaa
kızlar geçmişi okuyamadım.. 2-3 gündür girmedim hiç... pazar günü kızımın odasını boyadık.. dünde evde temizlik vardı.. derken giremedim..
asıl güzel haber AMNİYOSENTEZİMİZ TEMİZ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
allahıma binlerce şükürler olsunnnnn... allahım bir daha yaşatmasın... sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :Saruboceq:
Kıızlaarrr.....
benim bebişim iyiymiş şimdi çıktım muayeneden , çookk şükürr CERENin iyiymiş hatta doktorlarım sen bizi kandırdın kanama filan yok dedilerzemuszemus Allahıma binlerce kez şükürler olsun....Yasmin kamu çok sevindimmm sanada....
merhaba kızlarr
doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara çokçok teşekkür ediyorum
evet benimde güzel haberim var benimde amniyosentez sonucun,m temiz çıktııı
içim içime sığmıyor çok sevindim.bilgisayarım hala yok ben başka bir yerden giriyorum.sonucumda burda yasminkurununda temiz çıkmış onuda öğrendim çok amam çok mutlu oldum gözümün aydın
[img=http://i1010.hizliresim.com/2010/10/12/1713.jpg]
dün doktora gittik.kızım 524 gr 28 cm olmuş.maşallahh.ayrıntılı dooplere soktu ondan da bişi çıkmadı.kalp ritmi bozuk biraz dedi çocuk hastanesine sevketti bugün gittim kardiyolojiye retal eko çekimi için Allahtan hiçbişi çıkmadı.Ama dün bana geçmek bilmedi valla gözlerim şişti ağlamaktan.çok şükür iyiyiz şimdi
aynen yaaa....doyduk artık okula kapansıııınnn
selam kızlar, nasılsınız bugün? okuldan az önce geldim, sayfalar çoğalmış gene, önce bir merhaba diyim sonra okurum geçmişi dedim.
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun, grip olanlar için formülümü paylaşıyorum) iki kaşık bal içine toz zencefil, az karabiber ve toz tarçın koyuyorum ve macun kıvamına getirip yiyorum ben. inanın boğaz ağrısına birebir geliyor tabi bu baharatlara alerjiniz yoksa deneyin.
ayakta durmak zor geliyor artık, bugün felaket bir sırt-bel ağrısıyla geldim eve bir de otobüste ayakta yolculuk yaptım kimse de kılını kıpırdatıp yer vermedi( ocak ayı gelsin bir an önce evimde oturup bekleyeyim oğlumu.gamyoncuiremsu
çağlayancım para tuzağı olsa anlarım ama gittiğim özel hastane sgk ile anlaşmalı gönderdiği yerde sgk hastanesine:))).ama geçti ya çok şükürrr
Çağlayan galiba fns_93'ün kayınvalidesi gelmişti ama eğer yanılmıyorsam.
çağlayan son yaptığın liste kaçıncı sayfadaydı?
Merhaba hanımlar, 2010 nisan annesiyim bebeğim şu anda 5 aylık bende sizler gibi hamile kaldığım andan itibaren birçok konu hakkında araştırma yaptım şimdi tüm aradıklarımı, oğlumla olan hayatımızı anlattığım gokalpileseyrialem adlı bloğuma yazıyorum. Hamilelik,doğum,ihtiyaç listesi,gaz sancısı,Eminönü rehberi ve birçok konuda aradıklarınızı bloğumuzda bulabilir hatta izleyici olup merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.Hepinizi bekliyoruz…Sevgilerkaydirigubbakcemile5
fns93 sabah burdaydı oda hastalanmış grip olmuş, kayınvalidesini yollamıştı aklinialirimsmile
evrdiki arkadaşımızda zaten genelde akşamları burda oluyo sengözlerimebaksanab
senay arkadaşımız geldi
hoşgeldin senayyy a.s.şu izne bi çıksak valla bende hiç çalışmak istemiyorum yaa
aynen yaaa....doyduk artık okula kapansıııınnn
bende hep öğrencilerin okul kapansın diye dua ettiklerini düşünürdüm melocum tezimi yıktınkaydirigubbakcemile
bende hep öğrencilerin okul kapansın diye dua ettiklerini düşünürdüm melocum tezimi yıktınkaydirigubbakcemile
kızlar ya bişi sorcam... hani uyku setinin içinde yatak kenarları var ya... uyku seti almadan sadece o yatak kenarlarını alabiliyormuyuz...???? ayrı olarak satılıyor mu?? civilime baktım yatak için yani beşik için bile ayrı uyku seti yok orda...görennnn... duyannn... bilennn... varsaaa banada bildirir miiii :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?