2011 Şubat Anneleri

ayy canım bnm çok şükür yaaa

çok sevindim canım dedim sana korkutmak istemiş ben burdayım diyeee minik zilli :lepi:

gözün aydın canım benim

şükürler olsun canım yaa sevindim aman dikkat et kendine...

yasmin çok sevinidiiiiim gözün aydın canım
geçmiş olsun canım gözün aydın
hihoyyythihoyyyt

Ohh çok şükür... Bugün güzel haberler günü herhalde.İnşallah bende akşama güzel haberler alırım.
Kanama makattan olabilir mi? belki sen vajinal sanıyorsundur. Bana da olmuştu çünkü vajinal baktılar yok bişi denildi. Muhtemelen makattan denildi.. Fissür oluşmuş yada bağsur olabilir.

doktorumda gayet memnun gidişattan canım var ya ttşk ederim arkadaşım rahatladım sinirlerim geçti sağolasın

kızlar nasılsınız biz gece biraz mide sancısı çektik kalkamıyorduk yerimizden ama bugün şükür iyiyiz

Slm canım geçmiş olsun bu miniklerle biraz zorlu bir süreç geçiricez galiba biz :))

Senin minik hepimizi korkkuttu oyun yapmış galiba annesi sana güzel haberlerle gelmene sevindim canım

geçmiş olsun canım ya kötü o mide sancısı da...benimde bulantı var dünden beri nedenini hala anlayamadığım

Kızçe sanada geçmiş sebepsiz bulantıları çok iyi bilirim.Beni bir tek serum kurtarmıştı bu durumdan

yasemincim gözünaydın çok sevindim:Saruboceq:
mucizecim sanada çok geçmiş olsun allah bebişlerimizi bize bağışlasın

kızlar bu arada size sitem edicem sabahtan beri kaç kere günaydın dedim neden konuşmuyorsunuz dedim ama kimse bir kere bile cevap vermedi acaba ayrımmı yapılıyor diye düşünmeye başladım artık kimse kusura bakmasın

hepiniz böyle güzel şeyler yazdınız ağlattınız beni,burasını buyüzden seviyorum sevincimize de üzüntümüze de ortak oluyoruz birbirimizin...dua edin kızlar tekrar olmasın Allah kimseye yaşatmasın çook korkuyor insan...Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın...

Neslim ne oldu ya anlamadım ben.Kızlar muhtemelen msjları görmemiştim canım.
Birbirimizi kırmayalım lütfen biliyorsun burda kimse ayrım yapmazopuyorumnanaktan

neslii valla görmedim mesajını bugün pek dikkat edemedim siteye işler çoktu yinede kusura bakma olurmu

minik prensesde seni kandırmış demekki geçmiş olsun mucizee

sağol canım benim tşk ederimm...

bazen oluyor canım ya benimde yazdıklarım çok kaynamıştır arada... cevap verilmediği olmuştur... hususi yapılmıyordurda yazılanlar birikince atlanıyordur sadece... üzme sen kendini... hassas hamişler olduk iyice kaydirigubbakcemile3

yasemincim gözünaydın çok sevindim:Saruboceq:
mucizecim sanada çok geçmiş olsun allah bebişlerimizi bize bağışlasın

neslii meraba yarım hemşerim valla ben görmedim hiç yada farketemişte olabilirm yoksa cevap yazmaz olurmuyuz yaa

canım çok sevindimm...inan insan annelik duygularını yaşamaya başlayınca ve hatta kıpırtılarını içinde hissedince bir başka oluyor...seni çok iyi anlıyorum..çok sevindim anlatamam..Allah sağlıkla babeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin ...

tşk ederim canım esranın dediği gibi nane limonda iştim hemde 2 su bardağı ama ıııh bi faydası yok...
neslicim niye ayırım yapalım canım yaa dikkat edilmemiştir ben hergün günaydın yada iyi günler nasılsınız diyorum kimse cvp vermiyo alınmıyorum amaa dikkat etmiyorlar demekki kaydirigubbakcemile3hem ben bebişlerimize neler aldık topiğinde senin için yo"rumda bulundumopuyorumnanaktan

canım oluyo arada böle şeyler...kasıtlı bişey olmadığını temin ederim sana..çünkü geçen gün öyle hastaydım ki acil çözüm aradım ve arkadaşlara yazdım defalarca buraya siteye ama kimseden cwp gelmeyince dayanamadım ve ben de sitem ettim.takma bence oluyo böle şeyler...

Son düzenleme:
sağol çağlayancım..dediklerini yapacam canım..inşallah iyileşirim..
kızlar kendinize çok dikkat edin..ben hala anlamadım şifayı ne zaman kaptığımı.:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…