kızlarrrrrrrrrrrr balık hapınınn hangisini kullanıyorsunuz bende kullanmayı düşünüyorumda:uh
birde el uyuması olan arkadaşlarımdan doktora giden varmı ben bu cuma gidicem artık dayanamıyorum işten izin alsam şimdi giderimde hem aşı günüm cuma günü ikisini birden gitmiş olucam.
neler yapıyorsunuz uyusmaması için ben geceleri 3 4 kez uyanıyorum agrılara daynamıyorum artık nettende baktım neler yapılması gerektiği yazmıyo uyusmamması için bişeyler yapan varmı acabaa :uhm:
kızlar geçmişi okuyamadım.. 2-3 gündür girmedim hiç... pazar günü kızımın odasını boyadık.. dünde evde temizlik vardı.. derken giremedim..
asıl güzel haber AMNİYOSENTEZİMİZ TEMİZ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
allahıma binlerce şükürler olsunnnnn... allahım bir daha yaşatmasın... sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :Saruboceq:
Kıızlaarrr.....
benim bebişim iyiymiş şimdi çıktım muayeneden , çookk şükürr CERENin iyiymiş hatta doktorlarım sen bizi kandırdın kanama filan yok dedilerzemuszemus Allahıma binlerce kez şükürler olsun....Yasmin kamu çok sevindimmm sanada....
kızlar geçmişi okuyamadım.. 2-3 gündür girmedim hiç... pazar günü kızımın odasını boyadık.. dünde evde temizlik vardı.. derken giremedim..
allahıma binlerce şükürler olsunnnnn... allahım bir daha yaşatmasın... sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :Saruboceq:
cutie, esraa47, evrimmm, imp, izmirliigulsah, mavi3, naz0635, nesli81, nuryasemin, pembefidan, red_cake, smeyr, yasminkamu
merhaba arkadaşlar bebeklerinizle beraber iyisinizdir inş.
cutie, esraa47, evrimmm, imp, izmirliigulsah, mavi3, naz0635, nesli81, nuryasemin, pembefidan, red_cake, smeyr, yasminkamu
merhaba arkadaşlar bebeklerinizle beraber iyisinizdir inş.
kızlar bu arada size sitem edicem sabahtan beri kaç kere günaydın dedim neden konuşmuyorsunuz dedim ama kimse bir kere bile cevap vermedi acaba ayrımmı yapılıyor diye düşünmeye başladım artık kimse kusura bakmasın
kızlar biliyorum ayrım yapılmadığını ama neysee dediğiniz gibi olur öyle şeyler arada
kızlar günaydınnn
bebeğimin hareketlerini ben hissediyordum
ama eşim ilk defa dün hissetti kaydirigubbakcemile2
ve sevinçten havalara uçtu
eli karnımda sürekli
hadi oğlum tekme at at tekme at sabaha kadar rahat bırakmadı bu defa da kaydirigubbakcemile3
kızlar bakın bebeğime bunu örüyorum
Eki Görüntüle 56362
aaay aaay çok güzel eğer böyle cicili birşey istiyorsan bence bu çok güzel erkek bebek için hemde çok ağır duruyor
hepsi çok güzeeeelllll....
özellikle sondaki gemici atleti ve tulumu çok beğendim beyaz kabanda çok ciciş
meraba?bende bu siteye katılalı fazla olmadı.merak ediyordum şubat 2011 anneleri nerde diye.şu an 23 haftalık hamileyim.oğluşum geliyor çok heyecanlıyım.ilk bebeğim.allah herkese nasip etsin inşallah
[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
bunlarda değişik modeller bunlardanda örmeyi düşünüyorum kızlar...
Kıızlaarrr.....
benim bebişim iyiymiş şimdi çıktım muayeneden , çookk şükürr CERENin iyiymiş hatta doktorlarım sen bizi kandırdın kanama filan yok dedilerzemuszemus Allahıma binlerce kez şükürler olsun....Yasmin kamu çok sevindimmm sanada....
neslim haklısın geçen de de olmuştu ben özür dilerimkaydirigubbakcemile,okuldan yorgun geliyorum hızlıca bakıyorum..:gitme:
ama insan hakikaten kendini kötü hissediyor olumunekankayizsmile ilk başlarda ben de kötü olmuştum küsmüştüm,şimdi alıştım..
aşımı oldum ,idrar yollarım için de kültür verdim sabah..şimdi de yemek yapıyorum.bir taraftan da ballı sütümü içip buraya bakıyorum:içelim:
okulda günümüz var ,cuma sıra bende. zaten 2. sıra.cumaları temizlik oluyor her hafta; temizliği perşembeye aldım,neyseki ikram dışardan söyleniyor sadece tatlı yapacağım
ya da kızlar geçen hafta erkek kardeşimin nişanlısının(müstakbel gelinimizin) annesi ve babası trafik kazasında öldü,tavuklu pilavmı yapsam hem hayırına diyorum ama kendime güvenemiyorum da...ne yapayım sizce
öğlen okul çıkışı eve geliyoruz hem yemek gibi,ama soğuk olacak taze olmucak
selinn_1687 selam cnm.
Kızlar benim oğluşumun hareketlerini çok çok hissedemiyorum erken diye mi acaba?
Yani babası hele hiç( Ben yine bazen içimde kıpırtılarını anlıyorum ama o Çok üzgünüm çoook
Ben galiba çok yoruldum bugün bebişim oynamıo
okulda günümüz var ,cuma sıra bende. zaten 2. sıra.cumaları temizlik oluyor her hafta; temizliği perşembeye aldım,neyseki ikram dışardan söyleniyor sadece tatlı yapacağım
ya da kızlar geçen hafta erkek kardeşimin nişanlısının(müstakbel gelinimizin) annesi ve babası trafik kazasında öldü,tavuklu pilavmı yapsam hem hayırına diyorum ama kendime güvenemiyorum da...ne yapayım sizce
öğlen okul çıkışı eve geliyoruz hem yemek gibi,ama soğuk olacak taze olmucak
akşam yemeğe bende geliyorumm :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?