2011 Şubat Anneleri

yasminkamu inan çok mutlu oldum :))
mucize_1406 senin adına da çok sevindim :))
Çağlayan valla sen olmadan olmuyo arkadaşım, hoşgeldin :))
nesli81 inan seninle ilgili değil ama bazen hızlıca okuyup geçiyoruz, ondandır. Yoksa hepimiz birbirimizi hiç görmesekte burda tanışan ve arkadaş olan insanlarız nasıl ayrım yapalım ki?

bende bu aralar el uyuşması ve kol ağrısıyla uyanıyorum 3-4 kez aşırı ağrıyor dr. tuzlu yeme dedi bnde yemiyorum dedim yersen daha çok olur dedi hamileliktenmiş ama ben bi ortopediye danışayım diyorum çok zor ama öyle olunca hiç tutmuyor ellerim.

Gözünaydın çok sevindim canım...

Gözünaydın çok sevindim canım. Allah bir daha böyle korku yaşatmasın inş.

ohhh gözünaydın canımm cok sevindim alkisalkisalkis

cutie, esraa47, evrimmm, imp, izmirliigulsah, mavi3, naz0635, nesli81, nuryasemin, pembefidan, red_cake, smeyr, yasminkamu
merhaba arkadaşlar bebeklerinizle beraber iyisinizdir inş.

cutie, esraa47, evrimmm, imp, izmirliigulsah, mavi3, naz0635, nesli81, nuryasemin, pembefidan, red_cake, smeyr, yasminkamu
merhaba arkadaşlar bebeklerinizle beraber iyisinizdir inş.

merhaba canım iyiyz şükür tek kale maç yapıyoruz oğlumla:))siz nasılsınız?

kızlar biliyorum ayrım yapılmadığını ama neysee dediğiniz gibi olur öyle şeyler arada

neslim haklısın geçen de de olmuştu ben özür dilerimkaydirigubbakcemile,okuldan yorgun geliyorum hızlıca bakıyorum..:gitme:
ama insan hakikaten kendini kötü hissediyor olumunekankayizsmile ilk başlarda ben de kötü olmuştum küsmüştüm,şimdi alıştım..
aşımı oldum ,idrar yollarım için de kültür verdim sabah..şimdi de yemek yapıyorum.bir taraftan da ballı sütümü içip buraya bakıyorum:içelim:

canım çok sevindim eşininde gözü aydın

kızlar bakın bebeğime bunu örüyorum
Eki Görüntüle 56362

canım bayıldım çok güzel ellerine sağlık bebişin iyi günlerde giysin cicilerini

çok teşekkür ederim canım bende o denizci karyolasına bayılıyorum çok büyük bir ihtimal onu alıcam gözüm başka bir beşik görmez oldukaydirigubbakcemile3

meraba?bende bu siteye katılalı fazla olmadı.merak ediyordum şubat 2011 anneleri nerde diye.şu an 23 haftalık hamileyim.oğluşum geliyor çok heyecanlıyım.ilk bebeğim.allah herkese nasip etsin inşallah

hoşgeldin aramıza canıma.s. allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
bunlarda değişik modeller bunlardanda örmeyi düşünüyorum kızlar...

hepsi birbirinden güzel canım maşallah sende çok beceriklisin

:teytey::teytey: canım gözün aydın çok çok sevindim allah birdaha hiçbir sorun yaşamadan bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin canımhihoyyythihoyyyt

şükürler olsun canım gözün aydın kızçen korkuttu bizide yaramaz oyun yapmış size galiba çok sevindim hiç bir sorun olmamasına hihoyyyt

çağlayancım kaç gündür özlettin kendini hoşgeldin tekrar yeni iş arkadaşında hayırlı olsun patronların içinde çok sevindim istedikleri gibi olmamış sanırım bozmuşsunuz onları eee gelende gideni aratırmış her zamankaydirigubbakcemile3

okulda günümüz var ,cuma sıra bende. zaten 2. sıra.cumaları temizlik oluyor her hafta; temizliği perşembeye aldım,neyseki ikram dışardan söyleniyor sadece tatlı yapacağım
ya da kızlar geçen hafta erkek kardeşimin nişanlısının(müstakbel gelinimizin) annesi ve babası trafik kazasında öldü,tavuklu pilavmı yapsam hem hayırına diyorum ama kendime güvenemiyorum da...ne yapayım sizce
öğlen okul çıkışı eve geliyoruz hem yemek gibi,ama soğuk olacak taze olmucak

Son düzenleme:

akşam yemeğe bende geliyorumm :içelim:

bu arada geçmişe okuyorum neslicim nasılsın canım şimdi biraz daha iyimisin bak kafanada hiçbir şeyi takıpta bebişinide üzme sakın oda senden etkileniyo biliyosun canımopuyorumnanaktan

selinn_1687 selam cnm.
Kızlar benim oğluşumun hareketlerini çok çok hissedemiyorum erken diye mi acaba?
Yani babası hele hiç ( Ben yine bazen içimde kıpırtılarını anlıyorum ama o Çok üzgünüm çoook

canım başınız sağolsun yapsan güzel olur ama sende hem okul hem ev hem hamilelik nasıl kalkıcan altından

canım benim kızım mesela 17 .haftada haraket etmeye başladı ama babası dokununca duruyo daha yeni yeni hissediyo babası

Ben galiba çok yoruldum bugün bebişim oynamıo

canım bebişinde yorulmuştur biraz uzan annesi bebişinde dinlensin tatlı bişeyler hemen nasıl oynamaya başlar o zamankaydirigubbakcemile2

canım bence tavuklu pilav hem seni çok yorara hemde soğuk olunca çok iyi olmaz daha pratik bişeyler tatlı yapsan dışardanda bişeyler söylesen senin için daha rahat olur

akşam yemeğe bende geliyorumm :içelim:

bende bende:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…