cıcek bırde ozel bısey olcak belkı ama sen ısteyrekmı ıkıncıye hamıle kaldın yoksa sut korura mı kurban gıttın?
bu arada senin ismin neydi? istersen acıbadem de bir çay içeriz kontrolümüzün olduğu günler denk gelirse:)
Bu arada ben 1 ayda 3 kilo almışım :CüvCüv:bilmiyorumkismile geriye 4 kilo hakkın kaldı dedi doktorum. İster hepsini önümüzdeki ay al istersen önümüzdeki 3,5 ay 1 er kilo al dedi :)
memnun oldum canım. daha randevu almadım ama 6 kasıma denk getirebiliirm ben de:) şimdilik kaçıyorum oğluma meyve yediricemaa cok ısterım gercekten ısmım meltem benım 6 kasımda randevumuz var seker yuklemesı ıcın sızın nezaman olucak randevunuza.s
canım toplamda kaç kilo almış oldun yani
Günaydın kızlar dün geceden beri bebişim hareket etmiyor benim hiç hissetmiyorum onu( sizdede böyle birşey oldumu
Gülşah günaydın canım nasılsın
bu arada ben 1 ayda 3 kilo almışım :cüvcüv:bilmiyorumkismile geriye 4 kilo hakkın kaldı dedi doktorum. Ister hepsini önümüzdeki ay al istersen önümüzdeki 3,5 ay 1 er kilo al dedi :)
80'den 86 ya çıktım 6 kilocuk bilmiyorumkismile :))cnm toplamda kaç kilo aldın ?
kılolu hamıle kalanlar daha az kılo alıyormus
80'den 86 ya çıktım 6 kilocuk bilmiyorumkismile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?