aaay sevimli ne güzel hiç kilo almamışsın
izmirligülşah ne istiyorsun daha ne güzel işte klo almamışsın bizim kilo aldığımızda bebek kilolu olacak diye birşey yok ki kendimize almış oluyoruz kiloyu sadece
cnm öylede hamile oldugum hiç belli deil 51 ile hamile kaldım 56 kilodayım ufacık bir göbek biraz hamileliğim belli olsun karnım cıksın istiyorum şu göbeş topiğine baktıkça imreniyorum vallaa
kesınlıkle abartıyorsun gulsah bazı kadınların ıc karnı daha genıs olurmus oyuzden olabılır
Bende 6,5 -7 kiloya yakın aldım . Sabah aç karnına tartılmadım daha. Bide bende kabızlık var. Ne yapsam olmuyor.Bol bol su içiyorum. Kuru kayısı incir yiyorum ama hala geçmedi. bu ay olmazsa doktora söyliycem ilaç kullnmam gerekebilir.
Günaydın arkadaşlar
cnm öylede hamile oldugum hiç belli deil 51 ile hamile kaldım 56 kilodayım ufacık bir göbek biraz hamileliğim belli olsun karnım cıksın istiyorum şu göbeş topiğine baktıkça imreniyorum vallaa
Bende 79 kg idim bu sabah 87 çıktım tartıda eyvahedigeldismile
Spor ve yürüyüşle aranız varmı ya ben hiiiç yapamıyorum
aaay bu insanlara da varya yaranılmıyor göbeğin çıkar aman çok yeme çok kilo almışsın doğumun zor geçer derler göbeğin olmaz aaaay sen hiç yemiyormusun bebek gelişemeyecek derlerzemuszemus BNDE ÖYLE DİYORUM ZATEN BENİM İÇİM GENİŞ DİE DALGAYA VURUYORUM ARTIK DÜN PATRONUMDA YE BİRAZCIK HİÇ KARNIN YOK BAKMIYORSUN BEBEĞE DİYİP DURDU ODA MORAL BOZUCUYDU
ama ben çok kilolu hamile kaldım sürekli tedavi ve hormon ilaçları 6 ayda 20 kilo aldım hemde diyet yaparken spor yaparken 100lü kilolarda hamie haldım oyüzden ben toptan kilo almış oldum şimdi almıyorum o yüzden :) buarada oğluşun sana tepilkleri varrr
sen hıc takılma oyle seylere bence banada kayınvaldem dun ort onu nazar degıcek dedı ama ben cok sevıyorum hosuma gıdıyor dedım
Bende 79 kg idim bu sabah 87 çıktım tartıda eyvahedigeldismile
Spor ve yürüyüşle aranız varmı ya ben hiiiç yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?