aynen canım senin uzanmaya vakitin var benim nerdee öğlnleri cok istiyorum uyumakk ama imkansızz akşamları zaten erken yatıyorum erkenden eşim bu durumdan şikayetçi yüzünü göremez olduk die ama bnm beden yorgunlugundan cok akşama kadr pc başında beyin yorgunlugu oluyor gözlerim agrıyor hafta sonlarını dört gözle bekliyorum vallla
hem isimlerinizden oluşuyo galiba hem de anlamı çok güzel canım adı gibi yiğit olsun oğluşun inşallah ömrüde uzun olsunderya ile fatih'ten bişey çıkmıyo ben çok uğraştım ama neyse sağlıklı olsunda napalım bulucaz bişey artık
bende işi yeni bıraktım canım yürüyemiyordum kasıklarıma ağrı saplanıyodu bebeğime bişey olursa diye çok korktum işi bıraktım sen ne zamana kadar çalışıcaksın canım insan çok yoruluyo çalışırken bende eşimi bekleyemezdim uyrdum erkenden çok zor oluyor allah size sabır versin canım
aminnnnnnn canım sağol
nasılsınız annişler ben ve oğluşumdan iyi akşamlar siz
aslında canım ben işimi seviyorum iş arkadaşlarım paronum hepsi cok iyi balıyorlar bn dyanabilceğim yere kadar çalışayım istiyoum ama bakalım buna zamn karar vericek
iyi akşamlar canım ağrılar olmas çok daha iyi olucaz canım oğluşum bugün çok sert tekmeler atıyo canım acıyor biraz sizdede oluyor mu
neyse kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
canım geçmiş olsun tam hareketli zamanları tabi benim öyle canım acımıyor ama eğer çok aşağıma gelirse baskı yapıyor gibi oluyor ağrı yapıyor ozamandaboshayallersmile
iyi akşamlar kızlar..
geçmişi henüz okumadım.. bugün sağlık ocağına gittim. grip olduğum için ilaç yazdı...ilaçları yzıyorum bunları kullanan varsa yazar mısınız..çünkü antibiyotik de yazmış..biraz tedirginim.
antibiyotik: ampisina
ağrı kesici ateş düşürücü: panadol
burun spreyi: fizyosol..
kızlar bu ilaçları hamileler rahatlıkla kullanılabilir mi..
selam bugün ayrıntılı ultrasona girdim oglumun herşeyi yi dedi..çok mutlu oldum
mrb arkadaşlar bugün akşam üstü annemle ve babamla alışverişe gittik 1 uyku seti 1 pike takımı 1 polar kalın batanniye 1 polar ince battaniye 1 tane pembe pullu konvers gibi ayakkabı 1 tulum 2 zıbın takım 2 li 12 li ağız bezi aldık bizim nerdeyse alışverişimiz bitti.bide bebek odası beğendim hemde çok beğendim onu da babaneye dedik ama bakalım nolcak çok güzel bi takımdı.
ayy kızlar ne zevkli bişi şu alışveriş
selam bugün ayrıntılı ultrasona girdim oglumun herşeyi yi dedi..çok mutlu oldum
mrb arkadaşlar bugün akşam üstü annemle ve babamla alışverişe gittik 1 uyku seti 1 pike takımı 1 polar kalın batanniye 1 polar ince battaniye 1 tane pembe pullu konvers gibi ayakkabı 1 tulum 2 zıbın takım 2 li 12 li ağız bezi aldık bizim nerdeyse alışverişimiz bitti.bide bebek odası beğendim hemde çok beğendim onu da babaneye dedik ama bakalım nolcak çok güzel bi takımdı.
ayy kızlar ne zevkli bişi şu alışveriş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?