2011 Şubat Anneleri

bende işi yeni bıraktım canım yürüyemiyordum kasıklarıma ağrı saplanıyodu bebeğime bişey olursa diye çok korktum işi bıraktım sen ne zamana kadar çalışıcaksın canım insan çok yoruluyo çalışırken bende eşimi bekleyemezdim uyrdum erkenden çok zor oluyor allah size sabır versin canım

aminnnnnnn canım sağol

nasılsınız annişler ben ve oğluşumdan iyi akşamlar siz

aslında canım ben işimi seviyorum iş arkadaşlarım paronum hepsi cok iyi balıyorlar bn dyanabilceğim yere kadar çalışayım istiyoum ama bakalım buna zamn karar vericek

aminnnnnnn canım sağol

nasılsınız annişler ben ve oğluşumdan iyi akşamlar siz

iyi akşamlar canım ağrılar olmas çok daha iyi olucaz canım oğluşum bugün çok sert tekmeler atıyo canım acıyor biraz sizdede oluyor mu

aslında canım ben işimi seviyorum iş arkadaşlarım paronum hepsi cok iyi balıyorlar bn dyanabilceğim yere kadar çalışayım istiyoum ama bakalım buna zamn karar vericek

herşeyin hayırlısı canım allah sağlık versinde çalışmak en güzeli evde insanın canı çok sıkılıyor

iyi akşamlar canım ağrılar olmas çok daha iyi olucaz canım oğluşum bugün çok sert tekmeler atıyo canım acıyor biraz sizdede oluyor mu

canım geçmiş olsun tam hareketli zamanları tabi benim öyle canım acımıyor ama eğer çok aşağıma gelirse baskı yapıyor gibi oluyor ağrı yapıyor ozamandaboshayallersmile

neyse kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öptüm hepinizi

sende kendine ve bebişine iyi bak canım opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun tam hareketli zamanları tabi benim öyle canım acımıyor ama eğer çok aşağıma gelirse baskı yapıyor gibi oluyor ağrı yapıyor ozamandaboshayallersmile

çok sağol canım benimki zaten hep aşağıda kasığımın orda ilk defa bugün sert vurdu 2-3 defa benimde belim çok ağrıyor

iyi akşamlar kızlar..
geçmişi henüz okumadım.. bugün sağlık ocağına gittim. grip olduğum için ilaç yazdı...ilaçları yzıyorum bunları kullanan varsa yazar mısınız..çünkü antibiyotik de yazmış..biraz tedirginim.
antibiyotik: ampisina
ağrı kesici ateş düşürücü: panadol
burun spreyi: fizyosol..
kızlar bu ilaçları hamileler rahatlıkla kullanılabilir mi..

mrb güzel anneler nasılsınız?eşim kızımızın için dekorasyon örnekleri göndermiş onları inceledim bende...benim kızımın tepikleri çok sert oldu bugün sanırım artık iyice büyüyorlarzemuszemuskasık ağrılarından bahsetmişsiniz bende yaşıyorum onları herhalde rutin ağrılar bi sıkıntı olmasında ağrıları sızıları unuturuz inş...opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım ben kullanmadım ama özellikle ampisina denen ilaca baktım şimdi netten gebelikte fetus üzerinde olumsuz bir etki göstermemiştir diyor
sende bir kontrol et istersen Gebelik ve la Kullanm - Bebek Beklerken...

selam bugün ayrıntılı ultrasona girdim oglumun herşeyi yi dedi..çok mutlu oldum

canım gözün aydın çok sevindim adına,sağ salim dünyaya gelmesi kaldı desene çok şükür :Saruboceq:

bende girmiştim geçen hafta böbreklerde hafif büyüme var dedi ama çok önemli değilmiş çok şükür en kötü ihtimal erken sünnet olabilirmiş dedi dr.um okadar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi aksamlar kızlar 4-5 gundur gıremıorum ozlemısım valla :) tabı dolayısı ile de gecmıs baya bı bırıkmıs okuyamadım umarım bütün anneler de bebıslerde ıyıdırr.

mrb arkadaşlar bugün akşam üstü annemle ve babamla alışverişe gittik 1 uyku seti 1 pike takımı 1 polar kalın batanniye 1 polar ince battaniye 1 tane pembe pullu konvers gibi ayakkabı 1 tulum 2 zıbın takım 2 li 12 li ağız bezi aldık bizim nerdeyse alışverişimiz bitti.bide bebek odası beğendim hemde çok beğendim onu da babaneye dedik ama bakalım nolcak çok güzel bi takımdı.
ayy kızlar ne zevkli bişi şu alışveriş

hayırlı olsun canım.. bebısın saglıcakla guzel gunlerde kullansın eskıtsın ınsallah.
Masallah cogu arkadaşlar alışverıs işini bitirmiş bile bizim daha bi çöpümüz bile yok :)

kızlar civili,mdeki hırkalara bakıyordum. kapitone yazıyor çoğunda..bu türler kullanışlı mı..bilginiz var mı...

oo maşallahopuyorumnanaktanne güzel bitirmişsiniz nerdeyse bizim daha çoookkkk işimiz var şu pembe pullu konversleri çok merak ettim eminimm kokoş bişi...bende mağzalarda radar gibi bakınıyom pullu boncuklu ne bulursam alıyorumbayanssulusmile

kızlar okuldan geldim...günüm var yarın .pilavlı tavuk yapıcam gelinimizin anne babasının hayırına.tavukları didikledim, tatlıyı yaptım yarında dersim 11 de bitince gelip pilavı yapıcam kızlar okuldan gelene kadar 12 kişi gelecek,bimden ayranları aldım.eşimde çok yardım etti sağolsun

akşam da eşimle sinemaya gittik.arzum onanla mehmet aslantuğa ama güzel değil önermem gitmenizi

kasılma henüz ben de yok günde 2 tane hurma yiyorum,ya da erken bilmiyorum
bebişim de bugün çok hareketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…