2011 Şubat Anneleri

bilmiyorum canım ama 3 hafta sonra gel dedi işte benim de detaylı usg mi erken yaptırmıştı 19. haftadaydı buna böyle dedi bide tetanoz aşısınıda illa yaptırmana gerek yok dedi napsamki korkuyorum da:))

yasese aman iyi ol maşallah:) kopmayalım bencede daha çok yolumuz var bebekler büyücek daha degilmi.

bilmiyorum canım ama 3 hafta sonra gel dedi işte benim de detaylı usg mi erken yaptırmıştı 19. haftadaydı buna böyle dedi bide tetanoz aşısınıda illa yaptırmana gerek yok dedi napsamki korkuyorum da:))

ben de aynı şeyleri duyarak doktoruma sordum
ameliyatta olmadık bişeyden enfeksiyon kapabilirsin kaza olabilir deprem olabilir yaptır kaybedeceğin bişey yok dedi yaptırdım
:uhm::uhm::uhm::uhm:

ay aşıyı hiç sorma cnm aynen aşıdan çok korkuyorum ve itebildiğim kadar ileri tarihe itiyorum ama napıcam bilmiyorum herkes yaptırıyo banada yaptır dedi doktorum hani nolur nolmaz
suyun gelir evde doğum falan ayyy çok korkutucu allah korusunda işte tedbir demekki,eyvahedigeldismile

canım benim doktorumda bana 27. haftada yapıcak demkki geç değil

ayy evet aman öyle bişey olmasın allah korusun benim dr pek önemsemedi bende korkuyrumya içim rahatladı ama yinede tedbir dedigin gibi :)

ayy evet aman öyle bişey olmasın allah korusun benim dr pek önemsemedi bende korkuyrumya içim rahatladı ama yinede tedbir dedigin gibi :)

sanırım bu korkumuzu yenmemiz gerek her nekadar bunu sölerken bile korksamda uf ya inş bu hafta olurumda kurtulurum cnm tabi bide iknicisi var :kedi:

dün dr sordum ben niye karnım buyumuyor diye oda senin karnın kalçana dogru içten geniş dedi kafana takma sen bunları dedi daha son aylarda zten büyücek dedi beden yapısı yanii ben 3-4 kilo aldım şimdiye kadar

acaba bnmde mi iç karnım büyük diğer gidişimde hala büyümemiş olursa sorcam az bişi var ama sivri şekilde çok değişik yaygın değil karnım bakalım herkeste farklıdır tabii ama insan kocaman olsun istiyo kaydirigubbakcemile3

slm kızlar opuyorumnanaktan
tetanozdan hiç korkmayın.ben de çok korkarak gittim.hatta hemsire aşıyı yaparken kafamı öbür tarafa çevirdim.geçmiş olsun dedi bi baktım bitmiş. hiç hissetmedim bile.sonrasında 2 gün kolum ağrıdı biraz o kadar.korkulacak bişi yok lmaz:
hem daha çocuk doğurcaz biz yaa bu kadarcık şeyden korkarsak işimiz var dimi kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
nasılsınız????
yarın biz ankaraya gidiyoruz:))))
mobilya bakıcaz oğluma:))))en azından karar veririz alması kalır sadece

bi de ankaradaki arkadaşlara bişi sorucam
mother care nerde var acaba ???indirim günleri de gitmişken kaçırmıym:))))

hediyemizi de alırız gitmişken:))))))))))))))))

ama bugün okulda çok ayakta kaldım ayaklarım şiş gibi sanki(
sizde de oluyo mu?????

kızlar ben her kan aldışımda,aşıda içimden "daha bunun doğumu var bu hiç bişi diil" diyorum inanın acayip cesaretlendiriyo beni zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…