2011 Şubat Anneleri

herkes bişey diyor cnm dışardan bebege bakamıyosun hiç kilo almamışın aaa falan sinir ediyorlar ama normalmiş yani :)) senin kesin kızmı diyorlar karnım büyümesi lazımmış kızda çok buyurmus falan filan :))) olur daha cnm kocamanda olur :teytey:

canım mother care bi ankamall avm ve cepa avm de var diye biliorum

sağol canım geçen gidişimde ankamaal da baktım ama çok küçük tü
şimdi de cepa ya bakıym bari

evvt cnm haklısın :)sağlıklı olsunlar da yeter

romeo evt cnm vurulmamız gerek korkmadan daha doğum yapcaz dimi ama inşşşşşşşş

melocum ;

canım anlayamadığım şimdiye kadar normal haftasında olupta sonradan şaşması garip geldi... ayrıca hafta olarak ileri olması mı daha kötü ??? hafta olarak geri olması mı???

iyi akşamlar kızlar bugün hiç giremedim şöyle bir hızlıca geçmişi okudum...nasılsınız

melocum ;

canım anlayamadığım şimdiye kadar normal haftasında olupta sonradan şaşması garip geldi... ayrıca hafta olarak ileri olması mı daha kötü ??? hafta olarak geri olması mı???

bekarken ki ev arkadaşım ebe...onunla bu konuyu konuşmuştuk bana dediki...oooooo sen bunlara takılma daha o kadar çok değişecek ki sen bile şaşacaksın

o nedenle çok takılmayalım ama içine sinmiyorsa tekrar sor doktoruna

iyi akşamlar kızlarr...bende dün tetanoz aşımı oldum sabah akşam yatana kadar bişeyim yoktu yatağa girdim bi ağrı bi ağrı kolumu oynatamadım bugün yine ağrıdı halaa ağrıyooo çook ağrıyomuş yaaabilmiyorumkismile

benim de hiç aklıma bile gelmedi,hiç acımadı ...sanırım kişiden kişiye değişiyor,geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…