mrb arkadaşlar nasılsınız?geçmiş sayfaları çok fazla okuyamadım göz attım sadece...hasta olan arkadaşlarımaa çok geçmiş olsun diyorum....
bebişini gören arkadaşlar gözünüz aydın maşallah tüm minikleredün doktorumla konuştum 25 haftada falan gidicez inş bu sefer bebişimiz gösterir yüzünüopuyorumnanak
pazartesi günü kayınvalidem,eşimin teyzesi ve eltim gelicekmiş alışverişe...anlıyacağınız maaile alışveriş yapıcazkaydirigubbakcemile3
bizde bugün prensesimize chiccodan çok güzel bi uyku tulumu aldık mışıl mışıl uyusun diyeboshayallersmile
mrb arkadaşlar nasılsınız?geçmiş sayfaları çok fazla okuyamadım göz attım sadece...hasta olan arkadaşlarımaa çok geçmiş olsun diyorum....
bebişini gören arkadaşlar gözünüz aydın maşallah tüm minikleredün doktorumla konuştum 25 haftada falan gidicez inş bu sefer bebişimiz gösterir yüzünüopuyorumnanak
pazartesi günü kayınvalidem,eşimin teyzesi ve eltim gelicekmiş alışverişe...anlıyacağınız maaile alışveriş yapıcazkaydirigubbakcemile3
bizde bugün prensesimize chiccodan çok güzel bi uyku tulumu aldık mışıl mışıl uyusun diyeboshayallersmile
teşekkürler teyzeleri...daha güzelleri sizin bebişinizin olsun inşkaydirigubbakcemile2
gülşahcım ben bi yelek başlamıştım onun bitmesine çok az kaldı ondan sonra başlıcam inş ama ipimi falan aldım:hulya:ya ben çok güzel örgüler var ama ben pek anlamıyorum bi büyük olsa yanımda o zaman yaparım ama yalnız olunca basit şeyler yapmaya çalışıyorum ama olduğu kadar artık napalımkaydirigubbakcemile3[/Q
cnm bnmde az kaldı bitmesine bir patik örneği buldum ona başlıcam haftasoonu yaprım dur bak resmini ekliim sende örürsün eminim çok kolay
aış kız artıkınnn karnın burnunda mı farketcen hamileliğinii :CüvCüv: aaaaaaa hamileymişimm filan delikafadulden
:) karnım burnumda ama kafam yerinde değil :))
canım bu patik gerçekten harikaaopuyorumnanaktanboncuklarla falan süslenir süper süslü olur demibayanssulusmile
ii akşamlar kızlar patikleri görünce direk daldım :)
hoşgeeldinnnn olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?