iyi akşamlar kızlarr...bende dün tetanoz aşımı oldum sabah akşam yatana kadar bişeyim yoktu yatağa girdim bi ağrı bi ağrı kolumu oynatamadım bugün yine ağrıdı halaa ağrıyooo çook ağrıyomuş yaaabilmiyorumkismile
grip canım sonunda ben de yakalandım :2::2:
sen nasılsın
sağol canım ya ilaç da içemiyoruz herşey bebişler için
iyi akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi çok fazla okuyamadım dün izinliydik giremedik sayfalarda çok birikmiş hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum dikkat edin kendinize
selomex selam canım seni görmüşken sorayım; beşiği nereden almıştınız?
çok güzelmiş, fiyatı da uygun.
çok takılma bende takılmamaya çalışıcam,senin kanamaların miktarı nasıl benim çok az oluyor yatınca kesiliyor?Allah hepimizin yardımcısı olsun..o haftasını yakalar yine canım merak etme sağlıklı olsunda gerisi boş...buarada anneciğinin sonuçlarıda inşallah çok güzel çıkar...
kzılar benımde ılk 4 ay devamlı kanamam oldu plesanta ayrıkmıs gecen detaylı ultrasında amnıyo sıvı ıcınde kan cıktı sızınde kanamalarınız boyle ıcerı yansımısmı bı zararı varmı drlarınız bırsey soyledımısüprizzzzz
kızlar tünaydın...
hastaneden geldim... bugün detaylı ultrasona girdik... kızımın herşeyi iyi organları vss..ama tek sorun 1 hafta gerideymiş.. yani sat tarihime göre bugün ben 21.haftayı doldurdum..ama ultrasonda 20.hafta gösteriyor.. ona biraz canım sıkıldı.. nedeni ne olabilir dedim.. doktorumda yumurtlama tarihinle alakalı olabilir dedi.. ama şimdiye kadar ki ultrasonlarda hep aynı çıkıyorduk.. bugün 1 hafta geri çıktık anlayamadım.. 15 gün sonra tekrar gel dedi.. eski ultrason çıktılarınıda getir dedi.. olmazsa doblerde bakarız neden geri olduğuna dedi..
kafam karıştı yani kızlar anlayacağınız.. benim gibi bu durumu yaşayan oldumu hiç bizim aramızda...hatırlayamıyorum...varsa onların doktoru ne demişti... normal bişi mi.. telaş yapacak bişi var mı... beni biraz aydınlatırmısınız...
hasta olan arkadaşlar.. mandalina, portakal ve greyfurt zamanı geldi.. bol bol sıkın sıkın için... hem hasta olmamak için hemde hastalıktan kurtulmak için.. bugün doktorum öyle söyledi...
gözün aydın canım ne güzel görmüşsün bebişini demir bağlamayıda ilk defa duyuyorum benimde bi en başta bakıldı kanıma sonra bi daha bakmadılar bu doktorlarada uyuz oluyorum artık iyice hiçbişeyden bahsetmiyolar. 1 ay gerçekten uzun geliyor insana ama napıcaksın inş 4-5 ay sonra zaten hep yanımızda olucak bebişlerimiz.İnş o zman bol bol hasret gieririz doya doya öperizonları.
canım hadi geçmiş olsun atlattın misafirleri benimde bu çarşamba misafirlerim geliyor yarında evde temizlik var.Allah hepimize güç versin.
fatmacım sen çıkmışsın ben geldim azıcık derteleşecektim seninle branştaş olarak.Ben gerçekten artık bu memlekette matematik öğrt olmaktan çok sıkıldım.Anlamayanın dinlemeyenin hep suçu bize.Sistem senin çocuğunu matemetik öğrenmeye zorluyor ben ne yapayım ben sanki istemem sadece matemetiksel yönü kuvvetli yada matematiğe ilgi duyan çocukları okutmayı.Off of neyse seni yakaladığımda dertleşiriz iyice.
canım bence takılma genelde geriden gelmeler yumurtlama tarihi ile ilgili oluyor.Düşünsene erken yumurtlayanıda geç yumurtalayında gebeliğinin başlangıcı olarak sat gösteriyorlar.Belki sen geç yumurtladın aslında gelişimi normal.Zaten anormal bir durum olsaydı doktorun mutlaka uyarırdı merak etme canım olurmu sen sadece dinlenmeye bak.
ay çok güldüm ya ama rüya anında dehşete düşmüşsündür tabi:) Allah hayırlı rüyalar nasip etsin hepimize...
Bu arada hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...
iyiyiz yasemincim seen nasılsın bakalım
herkese iyi akşamlar kızlar,
nasılsınız bugün?
miniklerin keyfi yerindedir umarım, bolbol tepikliyolardır)
yavrularını görenlerin gözü aydın.
hasta olanlara acil şifalar diliyorum,
benim de boğazım gittikçe kötüleşiyor bıktım şu faranjitten :gitme:
canım ben pendik'te oturuyorum çarşıda bir mağazadan aldım ama inan ismini hatırlamıyorumbilmiyorumkismile
iyi akşamlar canım çok geçmiş olsun sanada balla zencefili macun yapıp yiyince boğazlara çok iyi geliyor istersen bi dene canım belki iyi gelir boğazlarına
yapıyorum canım bal-zencefil-karabiber-tarçın benim formül) ama artık o da birşey yapmıyor. az önce annem karbonatla ya da tuzla gargara yap dedi. şimdi onu deniycem. sonucu paylaşırım )) ilaç içmeyelim derken kobaya döndürdü bu hamilelik:dance:
yapıyorum canım bal-zencefil-karabiber-tarçın benim formül) ama artık o da birşey yapmıyor. az önce annem karbonatla ya da tuzla gargara yap dedi. şimdi onu deniycem. sonucu paylaşırım )) ilaç içmeyelim derken kobaya döndürdü bu hamilelik:dance:
canım aynı sıkıntı bende de var bu hafta neler olduysa bize anlamadım kaç kişi vardı bu hafta aramızda bööle 1 hafta geri olması çok önemli diil dedi dr hatta bana sölemiycekti bile şeker yüklemesi yapacaktı bu hafta yapmayalım dedi. dr eşimin tanıdığı olunca eşime anlattı 1 hafta geride bi dahaki geldiğinizde yaparız dedi önemli bişi diil dedi ama ben yine de endişlendim
üstelik benim sat 26 nisan aslında ama ben yumurta takibiyle hamile kaldığım için ne zaman hamile kaldığımı biliyorum.benimki de geç döllenme onun için 1 mayıs gibi gözüküyodu benim sat bu zamana kadr şimdi neden bööle oldu bilmiyorum.
herkese merhaba
evdiriki valla kurtulmuşsun benimde bu hafta son olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?