2011 Şubat Anneleri

grip canım sonunda ben de yakalandım :2::2:
sen nasılsın

kızlar çok geçmiş olsun

kızlar bebeğin haftasından ileri geri çıkması ölçümle ,ilgiliymiş
ve 2 haftaya kadar olan ileri geri durumu önemli değilmiş
ölçüm çok hassas olmayabilirmiş
bunu düşünüp sıkıntı yapmayın
ölçen aletin kalitesi ne falan da bağlıdır
2 hafta olmadıkça sorun olmaz dedi doktor

iyi akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi çok fazla okuyamadım dün izinliydik giremedik sayfalarda çok birikmiş hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum dikkat edin kendinize

herkese iyi akşamlar kızlar,
nasılsınız bugün?
miniklerin keyfi yerindedir umarım, bolbol tepikliyolardır)
yavrularını görenlerin gözü aydın.
hasta olanlara acil şifalar diliyorum,
benim de boğazım gittikçe kötüleşiyor bıktım şu faranjitten :gitme:

benim ilk gün bi pedi dolduracak kadar oluyo ama sonra lekelenme gibi geliyo çok şükür bu hafta baya gezdik tozduk ama hiç kanamam olmadı.

bana dr bööle bişiden hiç bahsetmedi direkt kanamam oluyo zaten

canım aynı sıkıntı bende de var bu hafta neler olduysa bize anlamadım kaç kişi vardı bu hafta aramızda bööle 1 hafta geri olması çok önemli diil dedi dr hatta bana sölemiycekti bile şeker yüklemesi yapacaktı bu hafta yapmayalım dedi. dr eşimin tanıdığı olunca eşime anlattı 1 hafta geride bi dahaki geldiğinizde yaparız dedi önemli bişi diil dedi ama ben yine de endişlendim

üstelik benim sat 26 nisan aslında ama ben yumurta takibiyle hamile kaldığım için ne zaman hamile kaldığımı biliyorum.benimki de geç döllenme onun için 1 mayıs gibi gözüküyodu benim sat bu zamana kadr şimdi neden bööle oldu bilmiyorum.

iyiyiz yasemincim seen nasılsın bakalım

bende iyiyim canım teşekkür ederim oğluşumla oturuyoruz yazıları okuyoduk :))

iyi akşamlar canım çok geçmiş olsun sanada balla zencefili macun yapıp yiyince boğazlara çok iyi geliyor istersen bi dene canım belki iyi gelir boğazlarına

iyi akşamlar canım çok geçmiş olsun sanada balla zencefili macun yapıp yiyince boğazlara çok iyi geliyor istersen bi dene canım belki iyi gelir boğazlarına

yapıyorum canım bal-zencefil-karabiber-tarçın benim formül) ama artık o da birşey yapmıyor. az önce annem karbonatla ya da tuzla gargara yap dedi. şimdi onu deniycem. sonucu paylaşırım )) ilaç içmeyelim derken kobaya döndürdü bu hamilelik:dance:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım şimdiye kadar haftan tuttu mu?? son 1 haftada mı 1 hafta geri de dedi doktorun?? benim sat da 21 mayıs.. 15 gün sonra tekrar gidicem eski ultrason görüntlerini getir dedi.. şimdiye kadar bir sorun yaşanmış mı ona bakalım dedi.. sonrada doblere sokarız dedi.. şu açıdan rahatım amniyosentez yaptırdığım için bu geriliğin sebebi kromozomlarla ilgili değil dedi doktorum...

hayırlısı artık canım ya.. benim şimdiye kadar düzenliydi.. bu hafta dediğin gibi be oldu anlamadım...CADIARZU

Merhaba arkadaşlar.

Bugün son nöbetimi tuttum. Yarın da kontrolümüz var. Şeker yüklemesi yapılacak.

Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun. Ben atlattım nihayet.Darısı size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…