bersuuu, esraa47, gozdeati, imp, izmirliigulsah, Mısra, nesli81, nhlhsn, RomeosununJulieti, senaysn, sgoz, yasese, yasminkamu
selam kızlarrrr...
okuldan geldim yemeklerimi yaptım banyomu da...mis gibi sıcacık yatıyorum ama çok yoruldum tabi
kzımda sabahtan beri tepikleriyle yardım etti bana
ama babaya pas yok o göremiyor ne yazıkki.Allahım anne olmak çok güzel ya:)şükürler olsun bide sağlıkla koklasam
slm kızlarr..
doktordan geldikk... Bebeğim 710 gr 33 cm olmuş.Kocaman yaa :) Yarın sabahta şeker yüklemem yapılacak.. Herşey yolundaymış şimdilik.. Allah ım inş daim eder bu heyecanımızı..
24+3 çıktım ultrasonda.. Satımla bi kaç gün uyumsuzum ama normalmiş bu durum. Gebeliğimin ilk başlarında 10 gün uyumsuz çıkıyordum:)
Doğum tarihimiz 4 şubat:)))) Benim doğum günümle aynı gün.. Daha bi heyecanlıyım şimdi:)
gözde atı nereye ekledin ben neden kaçırdımki yaaa...Melo akşama sana geliyorum yemeğe herşeyde hazırmış zaten :)))
Ben doğuma kadar çalışacağım inş.doğumdan sonrada bebişimle beraber olmak istiyorum
Gözdeatıcım cicilere bayıldım hepsi çok güzel alışveriş bitmiş senin benim daha o kadar cicim bile yok ama konvers gördüm birtane orda ona bittim :)))
günaydın kızlar
dün oğlumla randevumuz vardı
minik oğlum 600 gr , 30 cm olmuş
ve inanılmaz hareketliydi.Doktorum bile çok hareketli, ilerde böyle olursa yandın dedi aklinialirimsmile
buarada doktor ultrasonla bakarken oda doktor nereye göötürse cihazı oraya tekme atıyor
aklı sıra oyun oynuyordu bizle gül gül öldük.Tekmeleri online izleyip hissetmek acaip zevkliydi.
Allahıma şükür herşey yolunda.Çok mutlu olduk babasıyla yerimseniben
maşşallah S3nna,allah kycağına almayı nasip etsin inşallah
too_be büyümüş prensesin maşşallah ona
ayyy herkesler büyüttü fasulyelerini,maşşallah bebekine annesi,sıra 1 kilo kıymayı gecmekte:)
hoşgeldin canım
buse gözün aydın bebekini görmüşsün,hemde kocaman olmuşşşş,inşallah yüklemende güzel çıkar bu haftan süper geçer,:Saruboceq:
kızlar calısan anne adayları ızın ıslerınızı ne yapıcaksınız doguma kadar calısıp 4 ay ızın mı yapıcaksınız yksa dogumdan once 2 ay dogumdan sonra 2 ay mı yapıcaksınız??
selam güzel anneler
,
geçmişi okumöadan bi selam vereyim didim nasılsınız
sabah 9 dan beri sokaklardayım sempatiksalakcinni
sabah sağlık ocağına gittim ve sonunda aşımı oldum ilk dozu.ikincisi bayramdan sonra.hemşiremin eli çok hafifmiş hiç duymadım hatta şimdide size yazarken aşı olduğumu hatırladım acı falan yok
ordan antares alışveriş merkezine gittim sabah kahvaltı etmemiştim bir güzelll kahvaltı yaptım.insanın önüne gelince daha bi güzel oluyo tıka basa yedim.sonra hem yediklerimi yakayım hemde gezeyim diye alışveriş merkezini şööleee bi tavaf ettim aklinialirimsmile bu arada hediye işinide hallettimmmm hediyemiz tamam göndereceğimiz zamanı bekliyoruz.birde gariban yavrumaunisex bişiler aldım malum cinsiyet hala muallaktaya orta renkte bişiler işte sempatiksalakcinni
ordan kayınvalideme gittimmm biraz oturdum karnımı doyurdummm
ordan belediyenin açtığı ücretsiz kurslar var kurs merkezine gittimmm kursları öğrendimmm diksiyon kursuna yazıldım 3 ay sürüyomuş en kısa kursları buymuş tamda benim için ideal birde ingilizceye yazıdlım ama o biraz kalabalıkmış haber verecekler
anca eve geldim yemek için bişiler ayarladım koşa koşa buraya geldim
slm kızlarr..
doktordan geldikk... Bebeğim 710 gr 33 cm olmuş.Kocaman yaa :) Yarın sabahta şeker yüklemem yapılacak.. Herşey yolundaymış şimdilik.. Allah ım inş daim eder bu heyecanımızı..
24+3 çıktım ultrasonda.. Satımla bi kaç gün uyumsuzum ama normalmiş bu durum. Gebeliğimin ilk başlarında 10 gün uyumsuz çıkıyordum:)
Doğum tarihimiz 4 şubat:)))) Benim doğum günümle aynı gün.. Daha bi heyecanlıyım şimdi:)
ohh cnmmm yerinde olmayı okadar cok isterdim kii şuanda yağmur yagıor ben eve nasıl gidicem die düşünüyorum(
gözde atı nereye ekledin ben neden kaçırdımki yaaa...
çağlayan gel şekerimyakıncacık zaten,ben de çalışıyorum sabahçıyım 1 de eve geliyorum iyi oluyor
üşütmüşündür ayaklarına sıcak su torbası koy ya da polar sar bende çok işe yaradısağ kaburgama ağrı saplanıyor niye acaba
şşşşş şekerim biraz daha gezseymişin oralarda doğuracakmışın maşallah ya hareket berekettie iyi yapmışsın:CüvCüv:selam güzel anneler
,
geçmişi okumöadan bi selam vereyim didim nasılsınız
sabah 9 dan beri sokaklardayım sempatiksalakcinni
sabah sağlık ocağına gittim ve sonunda aşımı oldum ilk dozu.ikincisi bayramdan sonra.hemşiremin eli çok hafifmiş hiç duymadım hatta şimdide size yazarken aşı olduğumu hatırladım acı falan yok
ordan antares alışveriş merkezine gittim sabah kahvaltı etmemiştim bir güzelll kahvaltı yaptım.insanın önüne gelince daha bi güzel oluyo tıka basa yedim.sonra hem yediklerimi yakayım hemde gezeyim diye alışveriş merkezini şööleee bi tavaf ettim aklinialirimsmile bu arada hediye işinide hallettimmmm hediyemiz tamam göndereceğimiz zamanı bekliyoruz.birde gariban yavrumaunisex bişiler aldım malum cinsiyet hala muallaktaya orta renkte bişiler işte sempatiksalakcinni
ordan kayınvalideme gittimmm biraz oturdum karnımı doyurdummm
ordan belediyenin açtığı ücretsiz kurslar var kurs merkezine gittimmm kursları öğrendimmm diksiyon kursuna yazıldım 3 ay sürüyomuş en kısa kursları buymuş tamda benim için ideal birde ingilizceye yazıdlım ama o biraz kalabalıkmış haber verecekler
anca eve geldim yemek için bişiler ayarladım koşa koşa buraya geldim
oooyyyy maşallahh..daha değişir doğum tarihi :)slm kızlarr..
bersuuu, esraa47, gozdeati, imp, izmirliigulsah, Mısra, nesli81, nhlhsn, RomeosununJulieti, senaysn, sgoz, yasese, yasminkamu
selam kızlarrrr...
okuldan geldim yemeklerimi yaptım banyomu da...mis gibi sıcacık yatıyorum ama çok yoruldum tabi
kzımda sabahtan beri tepikleriyle yardım etti bana
ama babaya pas yok o göremiyor ne yazıkki.Allahım anne olmak çok güzel ya:)şükürler olsun bide sağlıkla koklasam
herkese merhaba kızlar,
bebeklerini görenler var ne güzel gözünüz aydın. bu arada çoğunuzunki 500 gr.ı geçmiş. biz bikaç hafta geriden geliyoruz en son 333tü. bakalım bu kontrolde ne olacak.
gözde albümüne baktım, hepsi çok güzel güle güle giydir.
çağlayancım sen de hoşgeldin tekrar, merak ettik seni. miniği hissetmiyorum deyip kayboldun endişelendik haftasonu.
selam canım, ne güzel sen halletmişsin işleri. ben 4 gibi gelebildim. makineye çamaşırları tıktığım gibi size bakmaya geldim geçmişe göz attım. biraz dinlenip yemek yapıcam az sonra. bizim oğlan da babası elini koyunca duruyor, yazık babamız 10dk bekleyip ancak minik bir kıpırtı duyarsa kendini şanslı sayıyor bugünlerde. eh o kadar da farkımız olsun dimi ama, bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz keyfinde çoğu bizim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?