2011 Şubat Anneleri

Yok cnm arkadaşım kendisi beğenip almış.
Bir bakayım net e benzerleri varsa link göndereyim

kız fıstık hoşgeldin nasılsın yahu:1hug:

mrb kızlar nasılsınız.
ben hamileliğin ilk aylarına döndüm kızlar resmen.geçen aylarda sabah 8 de cin gibi gözümü açardım gece 1 ekadar uyku muyku yok şimdi yine kafamı koyduğum yerde uyuyorum valla bugün kalktığımda 12 ye geliyodu saat.kahvaltı yap geçmişi oku derken saati 2i yapmışım valla sizlerde ne var ne yok.
şimdi harekete geçip annemin aldığı cicilerin fotolarını çekip yükliycem o zaman kadar hoşçakalın
öptüm siziii cicişşşllerrr

kızlar calısan anne adayları ızın ıslerınızı ne yapıcaksınız doguma kadar calısıp 4 ay ızın mı yapıcaksınız yksa dogumdan once 2 ay dogumdan sonra 2 ay mı yapıcaksınız??

kızlar ben bebek şekerlerimi kendim yapıcam ama şeker yerine lavanta koyucam saklanabilsin dye mevlütte dağıtıcam ekstra mevlüt şekeri alıcam külahlarda yapılıyor doğumdan hemen sonra mevlütü yapıcam çünkü en fazla 10 gün içinde

Ben doğumdan önce ayrılmak zorunda olduğum tarihe kadar çalışacağım.Doğum öncesi iznimden kalanları doğum sonrasına ekleyeceğim.2010 yıllık iznimide kullanmadım,2011 yıllık iznimide ekleyeceğim,bir de heyet raporu alacağım böylece bebek 6 aylık falan olacak:))

kızlar resim.net te bi sıkıntımı var ben yükleme yapamıyorum

kızlar resim net açılmadığı için direkt albüm yaptım kızımın cicilerini. özellikle ben şu pullu konversleri bayılarak aldım :)) 4 aylıkmış

bende doguma kadar calısmak ıstıyorum saglıgım elverırse yanlız heyet raporu nedır?aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…