çok teşekkür ederim gülşahcım daha güzelleri sizlerin olsun[/QUOBİŞİ DİİL CANIM BENDE COK KIYAFET ALDIM AMA EKLEMEYİ Bİ TÜRLÜ BECEREMEDİM :)
çok teşekkür ederim gülşahcım daha güzelleri sizlerin olsun
bende doguma kadar calısmak ıstıyorum saglıgım elverırse yanlız heyet raporu nedır?aklinialirimsmile
kızlar fotoları çektim şimdi tek tek yüklüyorum
ne güzel bebişinin cicileri ben hiç bişi almadım daha :gitme:
kızlar resim net açılmadığı için direkt albüm yaptım kızımın cicilerini. özellikle ben şu pullu konversleri bayılarak aldım :)) 4 aylıkmış
çok teşekkür ederim gülşahcım daha güzelleri sizlerin olsun[/QUOBİŞİ DİİL CANIM BENDE COK KIYAFET ALDIM AMA EKLEMEYİ Bİ TÜRLÜ BECEREMEDİM :)
bende direkt ekeleyemdim canım resim nette bi sorun var sanırım
ne güzel bebişinin cicileri ben hiç bişi almadım daha :gitme:
20 günün üzerindeki doktor raporu cnm.
Canım işyerinde resimler açılmadığı için yorum yapamıyorum.İyi günlerde giysin inşallah bebişin
canım aldıkların çok güzel iyi günlerde giyinsin kuzun
gözdecim hepsi çok güzel güzel günlerde kullansın inş.
çok teşekkür ederim arkadaşlar
Üzülme cnm ben de hiçbişey almadım sayılır.
Sadece hastane çıkışı aldım onu da plansız aldım,75 tl den 28 tl ye düşmüştü.
bersuuu, esraa47, gozdeati, imp, izmirliigulsah, Mısra, nesli81, nhlhsn, RomeosununJulieti, senaysn, sgoz, yasese, yasminkamu
selam kızlarrrr...
okuldan geldim yemeklerimi yaptım banyomu da...mis gibi sıcacık yatıyorum ama çok yoruldum tabi
kzımda sabahtan beri tepikleriyle yardım etti bana
ama babaya pas yok o göremiyor ne yazıkki.Allahım anne olmak çok güzel ya:)şükürler olsun bide sağlıkla koklasam
slm kızlar nasılsınız kızlarınız, oğluşlarınız iyisidrler inşlhhh
hoşgeldiniz arkadaşlar nasılsınız bakalım bugünbersuuu, esraa47, gozdeati, imp, izmirliigulsah, Mısra, nesli81, nhlhsn, RomeosununJulieti, senaysn, sgoz, yasese, yasminkamu
selam kızlarrrr...
okuldan geldim yemeklerimi yaptım banyomu da...mis gibi sıcacık yatıyorum ama çok yoruldum tabi
kzımda sabahtan beri tepikleriyle yardım etti bana
ama babaya pas yok o göremiyor ne yazıkki.Allahım anne olmak çok güzel ya:)şükürler olsun bide sağlıkla koklasam
ayyyy kuzum benim.aman vermesin bi tarafı eksik kalmaz babaannesininohh melocum herşeyi yapmışsın maşallah rahat rahat yat
bizde dün babannesiyle anneanneye gittik kızımı görsen anneanneye nasıl tepki veriyo yazık babanneside bişe demedi ama üzülmüştür
yaseeeemmm kuzum gel sen bana ben herşeyi yaptım beraber yeriz kuzularımızlaslm melocumm.ohh ne güzel biz daha işteyizzz.7de en erken evde olurum.
bizimde babamızı 1 kez tepikledi.normalde o dokununca duruyo o bırakınca tepikliyoo :))))))))))))))
hoşgeldiniz arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün
günaydın kızlar
dün oğlumla randevumuz vardı
minik oğlum 600 gr , 30 cm olmuş
ve inanılmaz hareketliydi.Doktorum bile çok hareketli, ilerde böyle olursa yandın dedi aklinialirimsmile
buarada doktor ultrasonla bakarken oda doktor nereye göötürse cihazı oraya tekme atıyor
aklı sıra oyun oynuyordu bizle gül gül öldük.Tekmeleri online izleyip hissetmek acaip zevkliydi.
Allahıma şükür herşey yolunda.Çok mutlu olduk babasıyla yerimseniben
maşşallah S3nna,allah kycağına almayı nasip etsin inşallah
günaydınnnzemuszemusprensesimi gördüm kocaman olmuş teyzeleri 680 gr...ayrıntılımızda iyi çıktı şükürr..yarında şeker yüklememz varrr
too_be büyümüş prensesin maşşallah ona
arkidişler cumartesiden beri diş sendromu yaşadığım için ancak yazabiliyorum..cumartesi renkli ultrasonumuz vardı ...kızım öle tatlıydı ki sanki doğmuş karşısına geçmişiz seyrediyoruzz..ısırasım geldi...herşey normal..650 gr yazıyodu kağıtta yanılmıyosam.(yarım kilo kıymayı geçmiş benim meleğim :)))
ayyy herkesler büyüttü fasulyelerini,maşşallah bebekine annesi,sıra 1 kilo kıymayı gecmekte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?