2011 Şubat Anneleri

çok teşekkür ederim gülşahcım daha güzelleri sizlerin olsun

bende doguma kadar calısmak ıstıyorum saglıgım elverırse yanlız heyet raporu nedır?aklinialirimsmile

20 günün üzerindeki doktor raporu cnm.

kızlar fotoları çektim şimdi tek tek yüklüyorum

Canım işyerinde resimler açılmadığı için yorum yapamıyorum.İyi günlerde giysin inşallah bebişin

Üzülme cnm ben de hiçbişey almadım sayılır.
Sadece hastane çıkışı aldım onu da plansız aldım,75 tl den 28 tl ye düşmüştü.

annem bi hast çıkışı bide bi kaç parça eşya almış kızkardeşimde gidip kapı süsü almış ist dan herşeyim tammış gibi bende bir iki tulum o kadar ama ufak bişi almıcam artık bunlar yeterli alacaklarım kısmet olursa 3-6 aylık lardan olcak ha bide yakadan başlanan yelekler varya onlardan örüom annem kollara kadar işledi sonra ben aldım ondan bitsin eklicem ben kasımda tüm hepsini eklerim kızlar ancak

bende daha hıc bısey almadım hastane cıkısıda almayı dusunmuyroum asırı pahalı sadece kutusna para alıyorlar bence

bersuuu, esraa47, gozdeati, imp, izmirliigulsah, Mısra, nesli81, nhlhsn, RomeosununJulieti, senaysn, sgoz, yasese, yasminkamu

selam kızlarrrr...
okuldan geldim yemeklerimi yaptım banyomu da...mis gibi sıcacık yatıyorum ama çok yoruldum tabi
kzımda sabahtan beri tepikleriyle yardım etti bana

ama babaya pas yok o göremiyor ne yazıkki.Allahım anne olmak çok güzel ya:)şükürler olsun bide sağlıkla koklasam

ohh ne güzeel bende eve gidip öle yapsam keşke benimki artık herkese tepki verio hesabına gelince tabiki

Son düzenleme:
ohh melocum herşeyi yapmışsın maşallah rahat rahat yat

bizde dün babannesiyle anneanneye gittik kızımı görsen anneanneye nasıl tepki veriyo yazık babanneside bişe demedi ama üzülmüştür

slm melocumm.ohh ne güzel biz daha işteyizzz.7de en erken evde olurum.
bizimde babamızı 1 kez tepikledi.normalde o dokununca duruyo o bırakınca tepikliyoo :))))))))))))))

slm kızlar nasılsınız kızlarınız, oğluşlarınız iyisidrler inşlhhh

hoşgeldiniz arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün

ben kaçtım arkadaşlar akşama yemeğe misafir varmış yemeklerime eklemeler yapıyım bari öptm hepinizi

ohh melocum herşeyi yapmışsın maşallah rahat rahat yat

bizde dün babannesiyle anneanneye gittik kızımı görsen anneanneye nasıl tepki veriyo yazık babanneside bişe demedi ama üzülmüştür
ayyyy kuzum benim.aman vermesin bi tarafı eksik kalmaz babaannesinin
slm melocumm.ohh ne güzel biz daha işteyizzz.7de en erken evde olurum.
bizimde babamızı 1 kez tepikledi.normalde o dokununca duruyo o bırakınca tepikliyoo :))))))))))))))
yaseeeemmm kuzum gel sen bana ben herşeyi yaptım beraber yeriz kuzularımızla
hoşgeldiniz arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün

yoruldum canım sen nasılaın alıştın mı yalnızlığa

Melo akşama sana geliyorum yemeğe herşeyde hazırmış zaten :)))

Ben doğuma kadar çalışacağım inş.doğumdan sonrada bebişimle beraber olmak istiyorum

Gözdeatıcım cicilere bayıldım hepsi çok güzel alışveriş bitmiş senin benim daha o kadar cicim bile yok ama konvers gördüm birtane orda ona bittim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…