2011 Şubat Anneleri

canım çok dert etme onlar doğumdan sonra kayboluyormuşş

violina çok güzelmiş,ben çok beğendim,hayırlı olsun minişine
çok teşekkür ederim canım sağol

okyanus takım cok güzelmiş gerçektende güle güle kullanın bebişinle

canım sağolun ya hemen bakmışsınız sizin düşünceler benim için ço önemli

violina seninde zevkinde Allah için çok güzelmiş,bu resimde gördüğümüz herşey dahilmi içine,emzirme sandalyeside vardı

selam kızlar,
bugun acaip kollarım ağrıyor
sabah kalktığımda üstüne yattım heralde dedim ama her ikiside hala ağroyor
buarada oğluşumun hareketleri dışarıdan artık baya belli oluyor
siz nasılsınız,bebişler napıyor

selam güzel anneler

ben yeni kalktım valla sersem gibiyim.delirecem gece 2 den 3den önce uuyuyamıyorum yaaaa offfff.oturuyorum öyle hortlak gibi e tabi sabahta kalkamıyorum haliyle

dün aşı olduğum kolum acıdı biraz sol tarafıma hiiçç yatamadım.normalde acımıyor ama değince yada üstüne yatınca çok acıyo.ne şiş nede morluk var.

bebeğimde okadar hareketliki maşallahhh.öfff bidakka durmuyoo

bende çok acıkıyorum yemezsem zaten mümkün değil uyuyamıyorummm

Benim çok uykum var kızlar,biraz da gerginim evimi bir türlü taşıyamadığım için.
Meteoroloji Müdürlüğüne Tazminat davası açacağım vallahi kaç gündür hava sağnak yağışlı diyor ama yok ((

bendede bir gerginlik var biraz.bişiler duydum yengeme çok alındım kaç gündür içimden gitmiyo.gecede abuk subuk bir sürü rüya gördüm zaten.

eşimde rüya görmüş kızımız oluyormuş hatta doğumunuda gördüm bende vardım dedi sabah hayırdır inşallah diyelim

:) hiç sorma,anlıyorum seni o gerginlik bendede var havalar kötü gidiyor burada bir lodos var,camdan izliyorum feribotlar habire yön değiştiriyor rüzgardan:) deniz taşacak nerdeyse,artı bide yağmur serpiyor,internetten hava tahmini raporuna baksana,taşınacağın gün nasılmış hava,bu arada ben temizlik için kadın buldum,temizliği ben yapmicam

Son düzenleme:
violina bende anca bakabildim gerçekten çok güzelmiş.dolabıda çok fonksiyonel epey geniş.güle güle yatsın büyüsün odasında inşallah

günaydın kızlar geçmişi okudum anca gelebildim nasılsınız...

50gr yüklendi cnm

ayy çok güzel buu benim yatasım geldii güle güle yatsın bebişin

violana güle güle kullansın bebişin.

canım emzirme döneminden sonra geçiyo. tecrübeli bir anne olarak söylüyorum.

herkese merhaba
evde olmak çok güzel istediğin saatte kalkmak.Kızımda geç yatıyo sabah geç kalkıyo. İkimizde amma uyumuşuz. Kahvaltısını hazırlayıp geleyim. Ben kalkar kalkmaz duş alıp 1,5 bardak süt içtim. Acıkmadım daha. bende 7,5 kilo almışım 70 oldum. İnş. çok hızlıo almada tamamlarız. Karnım çok büyümedi. Kızımda bu ayımda daha büyüktü. Nereye saklandı bu çocuk analmadım.:CüvCüv:

violana güle güle kullansın bebişin.

canım emzirme döneminden sonra geçiyo. tecrübeli bir anne olarak söylüyorum.

içim rahatladı,ama 2 yıl emeceğini düşünürsek çocuğun,bayağı varmış geçmesine,3 yıl sonra bir tane daha bebeğin olduğunu düşünürsek bi 5,6 sene böyle benekli kalıcam demektir :S

günaydın kıslarrr opuyorumnanaktan annecimle babacım burdalar 2 gündür,çok fazla gezinemiyorum buralarda şöyle bi geçmişi okuyup kaçıyorum hemen merak ediyorum hepinizi ama sanırım yaramaz bişey yok çok şükür herkes iyi herkes be3bişlerini görüyo şeker yüklemeleri yapılıyo inşallah hep böyle sorunsuz bitiririz topikcek :lepi::lepi: şimdilik görüşmek üzere olumunekankayizsmile

violana cok guzel odan.güle güle kullansın bebişin.daha öncede yazdım ama gelmedi heralde.acemıyım.cok yazacak zaman bulamıyorum.
buketcim bende 70 kilo olmuşum.şimdiden 10 kilo aldım.ama napalım bebişlerimiz sağlıklı olsunda yeter.

bu arada benimde seker yüklemem yapıldı.kurtuldum.ama abrtacak bişe yokmuş kızlar merak etmeyın.benim bebiş de 760 kg olmuş.cok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…