merhaba,bugün hava çok kötü burada,dışarıdaki lodosda neyin nesi öyle,ağaçları sökecek yerinden.nasılsınız?
kızlar benim göğüslerime aşırı derecede kahve rengi lekeler düştü,çil gibi,çok kötü görünüyor,normalde çok pürüzsüz bi tenim vardı,şimdi baktıkça moralim bozuluyor,sizdede aynısı oldumu? acaba geçici bir durummu bu
violina çok güzelmiş,ben çok beğendim,hayırlı olsun minişine
çok teşekkür ederim canım sağol
okyanus takım cok güzelmiş gerçektende güle güle kullanın bebişinle
Benim çok uykum var kızlar,biraz da gerginim evimi bir türlü taşıyamadığım için.
Meteoroloji Müdürlüğüne Tazminat davası açacağım vallahi kaç gündür hava sağnak yağışlı diyor ama yok((
Günaydın canım nasılsın
Biz çok iyiyiz canım kızım 2 gündür aşağıda geziniyor ama idare ediyoruz sen nasılsın
Öğretmenler gelince daha bir hareketli oluyor sanki bu aralar :))
Günaydın canım bende ay sonunda gidicem yükleme için kaçlık yüklendi sana şeker
bebek odası, bebek odaları, bebek mobilya, bebek odası takımları, bebek mobilyası, gen odası, gen odaları, gen mobilya, gen odası takımları, gen mobilyası kızlar bu sitedeki okyanus bebek odasını bizde oğlumuza aldık lütfen bakın fikireriniziğ söyleyin bu arada kusura bakmayın pat diye daldım yazdım böyle heycanlandım da : ) uzun zamandır yazamıyorum şimdi geçmişi okuycam öpüyorum hepinizi
violana güle güle kullansın bebişin.bebek odası, bebek odaları, bebek mobilya, bebek odası takımları, bebek mobilyası, gen odası, gen odaları, gen mobilya, gen odası takımları, gen mobilyası kızlar bu sitedeki okyanus bebek odasını bizde oğlumuza aldık lütfen bakın fikireriniziğ söyleyin bu arada kusura bakmayın pat diye daldım yazdım böyle heycanlandım da : ) uzun zamandır yazamıyorum şimdi geçmişi okuycam öpüyorum hepinizi
merhaba,bugün hava çok kötü burada,dışarıdaki lodosda neyin nesi öyle,ağaçları sökecek yerinden.nasılsınız?
kızlar benim göğüslerime aşırı derecede kahve rengi lekeler düştü,çil gibi,çok kötü görünüyor,normalde çok pürüzsüz bi tenim vardı,şimdi baktıkça moralim bozuluyor,sizdede aynısı oldumu? acaba geçici bir durummu bu
violana güle güle kullansın bebişin.
canım emzirme döneminden sonra geçiyo. tecrübeli bir anne olarak söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?