merhaba kızlar okuldan geldim.dün yemeklerimi yapmıştım bugün işim yok yatıyorum
Msjlarım gitmiyor benim nedense sizdede sorun varmı
oh iyisin :) benim de 2 dersim vardı sabahtan.geldim dinleniyorum ben de aynen senin gibi :)
bu arada herkese selamlar zemuszemus yarım saattir geçmişi okuyorum bitiremedim.sonunda pes ettim.yoksa bişi yazamıyom okumaktan.nasılsınız kızlar?
kzımla biz iyiyiz canım,geçmişi bugün çabuk bitirdim ama cevap yazamadım.
sen nasılsınkaydirigubbakcemile5
kızlaar nasılsınız herkesin yazdıklarını okudum sıradan birgün sanırım diimi
kızlaar nasılsınız herkesin yazdıklarını okudum sıradan birgün sanırım diimi
kızlaar yazın be msn im zaten bozuldu canım ona sıkıldı of off yeni yüklüom inş olur
ayyy şükür girebildim
ayyy şükür girebildim
hoşgeldin cnm. diğer topikte cicilerinizi gördüm.çook güzeller.sağlıkla giydir inş
1 saattir bakım var diyodu siz nasıl girdiniz bakiimm.
kızlar bişi sormak istiyorum size benim göğüslerim çatlamadı ama sanki kepek gibi dökülüyo resmen.resmen deri değiştiriyorum.bebe yağı kullanıyorum aslında ama aklıma geldikçe şimdi bu dökülmeler nerden çıktı anlmadım normalmi sizce
bugün eşim rüyasnda bebeğimizin 23 ocakta doğacağını görmüş. hatta saati bile 11 civarındaymış. normalde sat'a göre 7 şubat, beklenen doğum tarihine doktorum 31 ocak demişti. tabi bu sadece bir rüya ama yine de heyecanlandım ohaoldumsmile
1 saattir bakım var diyodu siz nasıl girdiniz bakiimm.
kızlar bişi sormak istiyorum size benim göğüslerim çatlamadı ama sanki kepek gibi dökülüyo resmen.resmen deri değiştiriyorum.bebe yağı kullanıyorum aslında ama aklıma geldikçe şimdi bu dökülmeler nerden çıktı anlmadım normalmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?