2011 Şubat Anneleri

merhaba kızlar okuldan geldim.dün yemeklerimi yapmıştım bugün işim yok yatıyorum

oh iyisin :) benim de 2 dersim vardı sabahtan.geldim dinleniyorum ben de aynen senin gibi :)
bu arada herkese selamlar zemuszemus yarım saattir geçmişi okuyorum bitiremedim.sonunda pes ettim.yoksa bişi yazamıyom okumaktan.nasılsınız kızlar?

kzımla biz iyiyiz canım,geçmişi bugün çabuk bitirdim ama cevap yazamadım.
sen nasılsınkaydirigubbakcemile5

kzımla biz iyiyiz canım,geçmişi bugün çabuk bitirdim ama cevap yazamadım.
sen nasılsınkaydirigubbakcemile5

saol cnm biz de iiyiz kızımla çok şükür :) ya ben hergün düzenli giriyorum ama okul evişi derken kızlar sohbeti alıp götürüyolar onları okuyorum sonra bi iş çıkıyo kalkmak zorunda kalıyorum sohbete de fransız kalıyorum sempatiksalakcinni

kızlaar yazın be msn im zaten bozuldu canım ona sıkıldı of off yeni yüklüom inş olur

Son düzenleme:
1 saattir bakım var diyodu siz nasıl girdiniz bakiimm.
kızlar bişi sormak istiyorum size benim göğüslerim çatlamadı ama sanki kepek gibi dökülüyo resmen.resmen deri değiştiriyorum.bebe yağı kullanıyorum aslında ama aklıma geldikçe şimdi bu dökülmeler nerden çıktı anlmadım normalmi sizce

bugün eşim rüyasnda bebeğimizin 23 ocakta doğacağını görmüş. hatta saati bile 11 civarındaymış. normalde sat'a göre 7 şubat, beklenen doğum tarihine doktorum 31 ocak demişti. tabi bu sadece bir rüya ama yine de heyecanlandım ohaoldumsmile

bi sorun olacağını sanmıyorum cnm ya.ciltte bu tür değişiklikler normal diye biliyorum hamilelikte.yine de aklına takılıyosa bidahaki kontrolde doktoruna sor istersen

hayırlara çıksın canım

benim de öyle uçları pul pul.. ben artık herşeyi normal karşılıyorum kesin hamilelikten diyorum.
benim bir de kuyruk sokumum çok ağrıyor. popomun üstünde uzun süre oturamıyorum yatakta dönerken bile zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…