herkese merhaba kızlar,
bebeklerini görenler var ne güzel gözünüz aydın. bu arada çoğunuzunki 500 gr.ı geçmiş. biz bikaç hafta geriden geliyoruz en son 333tü. bakalım bu kontrolde ne olacak.
gözde albümüne baktım, hepsi çok güzel güle güle giydir.
çağlayancım sen de hoşgeldin tekrar, merak ettik seni. miniği hissetmiyorum deyip kayboldun endişelendik haftasonu.
selam canım, ne güzel sen halletmişsin işleri. ben 4 gibi gelebildim. makineye çamaşırları tıktığım gibi size bakmaya geldim geçmişe göz attım. biraz dinlenip yemek yapıcam az sonra. bizim oğlan da babası elini koyunca duruyor, yazık babamız 10dk bekleyip ancak minik bir kıpırtı duyarsa kendini şanslı sayıyor bugünlerde. eh o kadar da farkımız olsun dimi ama, bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz keyfinde çoğu bizim olsun
mrb teyzeleri opuyorumnanaktan bizde doktordan geliyoruz oğluşum 28 cm 469 gr olmuş,ayrıntılı ultrsaona girdik herşeyi normal çok şükür,sadece parmaklarını sayamadık çünkü sürekli ağzındaydı kaydirigubbakcemile3 geçmişi okuyamadım başımız biraz ağrıyo hepinizi öpüyoruz bebişlerle beraber opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın hanımlar.....
nasılsınız?şaşırabilirsiniz sabahın bu saatinde bu kızın burda ne işi var diyekaydirigubbakcemile3 5 buçukta tuvalete kalkmıştım o vakiiten beri uyku tutmadı...
eşim gececiydi ve ben kayınvalidemlerle yalnız kaldım:sinifsinif:
sabah kahvaltıdan sonra alışverişe falan çıkarız herhalde gelememm diye bende şimdi yazayım dedim....
dün akşamda geldim 12 gibi ama okumaktan yazamadım maşallah muhabbet koyuymuşkaydirigubbakcemile2
bebişlerini gören anneler gözünüz aydın bizim görüşümüzede az kaldı sayılır inşzemuszemus
ya ben geceleri çok acıkıyorum sizdede oluyor mu?kalkıp meyve yiyorum ama kesmio başka şeylerde yemek istemiyorum çok kilo almayayım die eşimde kızıo kızımı aç bırakıyorsun diye napcam bilemedimm:uhm:
Hatunlarrr selam a.s., ay 2 sefer kustum yine yaa, ben böyle arada kusucam sanırım doğum sonuna kadar artık sağlıkla gelsinde bebiş gerisi hikaye olacak, kağancıma grip aşısı yaptırdım marmaristen sonra tekirdağ soğuk geldi yoksa bu sene yaptırmıcaktım,
2 gündür yediğim kadar tüm hamileliğim boyunca yememişimdir sanırım biraz abarttım aman olsun ya canım istedi yedim oh yarasın bebeğime :))
Kağanı sallamadığım ve kaldırmadığım için olsa gerek bel ağrım bitti gözüküyor, ama bacağımdaki olduka hafiflemiş olmasına rağmen zorluyor biraz
Bugün kağanıda aldık atte gittik hem oğlana hem bize yaradı kafamız dağıldı sohbet muhabbet
Akşam üstü dönüncede koltukta sızıp kalmışım neyseki annem vardı kağanın yanında yoksa uyuyamazdım
Kocamı özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... bunu benden artık sık sık duyarsınız :) eşleri yanında olan hanımlar çok şanslısınız kaç aydır eşim evde değil en çok 3-4 gün kaldı yanımda... kağancım düğün resimlerimize bakıp baba diyor ağzına götürüyor resmi öpüyor sanırım... onada zor yavrucum özlüyor babasını
Herkes iyi mi ?
günaydın annişler
Günaydın kızlar
Herkes iyi mi ?
evet bu aralar biraz sakin buracıklarrr
günaydın kızlar...bende dr dan geldim şeker yüklemesi yapıldııı(ne iğrenç bişidiii o)saat 2 de sonuçlarımı alcam.bugün dr babamızda görsün die beni bidaa ultrasyona aldı bugünde görmüş oldum kızımııı....
günaydın kızlar...bende dr dan geldim şeker yüklemesi yapıldııı(ne iğrenç bişidiii o)saat 2 de sonuçlarımı alcam.bugün dr babamızda görsün die beni bidaa ultrasyona aldı bugünde görmüş oldum kızımııı....
bebek odası, bebek odaları, bebek mobilya, bebek odası takımları, bebek mobilyası, gen odası, gen odaları, gen mobilya, gen odası takımları, gen mobilyası kızlar bu sitedeki okyanus bebek odasını bizde oğlumuza aldık lütfen bakın fikireriniziğ söyleyin bu arada kusura bakmayın pat diye daldım yazdım böyle heycanlandım da : ) uzun zamandır yazamıyorum şimdi geçmişi okuycam öpüyorum hepinizi
bebek odası, bebek odaları, bebek mobilya, bebek odası takımları, bebek mobilyası, gen odası, gen odaları, gen mobilya, gen odası takımları, gen mobilyası kızlar bu sitedeki okyanus bebek odasını bizde oğlumuza aldık lütfen bakın fikireriniziğ söyleyin bu arada kusura bakmayın pat diye daldım yazdım böyle heycanlandım da : ) uzun zamandır yazamıyorum şimdi geçmişi okuycam öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?