2011 Şubat Anneleri

içim rahatladı,ama 2 yıl emeceğini düşünürsek çocuğun,bayağı varmış geçmesine,3 yıl sonra bir tane daha bebeğin olduğunu düşünürsek bi 5,6 sene böyle benekli kalıcam demektir :S

ya ben 8 kilo aldım ama hiç biyerim büyümedi göğüslerimde buna dahil sempatiksalakcinni bir tek karnım büyüdü.ayy bu süt nerde nasıl olacak ben bilemedimkiii sempatiksalakcinni

slm kızlar nasılsınız ben uyuma rekorları kırıyorum 11:30 da kalktım bugün.bende sabah bi huysuzlukla uyandım ben artık istanbula taşınmak istiyorum burda kendimi çok yalnız hissediyorum.annemle babam da gidince iyice bi garip oldum ne işimiz var bizim burda diyorum.eşimin de ailesi de yok burda kimsesisiz kimsesiz mafoldumben
violana bebişinin odası çok güzel bende ordaki inci bebeye çok benzer bi takım beğendim sanırım onu alıcaz.

canım gerçekten çok büyük sıkıntılar içerisindeymişsin,okadar zor bir dönemki,bir kayıbı yaşamak heleki o kayıp insanın canıysa,Allah babana gani gani rahmet eylesin,merhametiyle muamele etsin inşallah,yengenin durumunuda çocuğunun olmamasına bağladım ben,çocuğu olmadığı için içten içe bir kıskançlığa kapılabilir,çocuk düşünmüyormu? çocuğu olmuyormu? tabiki ikisi farklı şey,ama çocuğu olmuyorsa bu onun için içten içe bir yıkımdır bakma sen,o buz dolabı tepkisiz tavırları bundan dolayıdır,düzelir inşallah takılma bunlara,inan moralimizi bozan okadar çok insan varki,insanın yakını olması daha bir sinir bozucu,şuan bulunduğun durum zaten stresli,çok düşünmemeye çalış derim,bebeğinle geçireceğin vakitleri düşün at kafandan biraz olsun.

bugün herkeste bir melankolilik bir depresif hava hayırdır inşallahhh :gitme:

evet canım yaa bende okudum şimdi sen takma kafanı yengeni zaten yeterince büyük bi acı yaşamışsın allah sana bebişini acını hafifletmek için yollamış şimdi sen yengene takılıp bebişini hiç üzme.bende aralık ayında ananemi kaybettim özellikle annem çok çok etkilendi tabiki şimdi bebişimiz annemin ilgisini başka yerlere çekmiş oldu böölelikle.
bak yine anne dedim bende garip oldum yaaaa keşke göndermeseydim annemleri.bugün hava yağmurlu bu havalrdan kaynaklanıyo sanırım

ikiside 39 yaşındalar bu konuda ne bir soru sorduk ne birşey ima ettik 2 sene boyunca.isterler elbette ama bilemiyoruz.hastanelere gidiliyor bir tedaviler olunuyor ama bize birşey söylenmiyor saklanıyor.bizzde hiç sormuyoruz mahçup olmasınlar sıkılmasınlar diye.

ama normalde okadar iyidirki yengem heleki babamın ilk hastalık zamanında maddi manevii okadar yardımcı olduki hakkını hiç ödeyemem.ve aramız okadar iyiydikii evlenmeden önce çoksık görüşürdük eşimde çok sever onu her fırsatta birlikte olmak için planlar yapardık.beni kardeşi gibi gördüğünü söylerdi.tarzlarımız bakış açılarımız çok çok farklı ama ben hiç sorun etmezdim bazen bana ters şeyler söyledi ama ben hiç üzerinde durmazdım durum böyle olunca okadar üzülüyorumki.bana hiç birşey söylemedi hiç konuşmadık bu konuda ne düşündüğünüde bilmiyorum ama tavırları çok uzak.

babamın cenazesinde annemi öyle ağlarken gördüğümde dua etmiştim Allahım bana bir bebek ver anneme yaşamak için bir neden bir amaç olsun onun dikkatini dağıtsın demiştim

ne kadar içten istemişim Rabbim de verdi çok şükür.

evet canım bööle düşün işte o yüzden bu mutluluğuna kimsenin engel olmasına izin verme.sıkma canını

slm arkadaşlarr hepinize hayırlı günler diliyorum dllerim lal bende 7 kilo aldım ama tık yok inankii sadece az yüzüm daha toparladı zaten yüzden <zayıf değildim sanırım bizim yediklerimizi bbeişler alıyoo ayy inşşş öledir hahahah aslında bende almak istiyorum açıkçası zaten çok zayıftım ama işte bende de fark yok gibi ya nereye gidiyo aldıklarımız bide sanırım bizdaha 51 lerde anca olduğumuz için bu haldeyiz şubata nasıl olcaz bakalım :)senle aynı gidiyoruz merak ediyorum yazışırız şubatt kiloları tatlım

cnm tam benm düşündüklerimde bu şekilde
dillerim lal
Allah rahmet eylesin babacığının mekanı cennet olsun arkadaşımm

aslında daha öncesinden ilişkilerinizi bu kadar iyise sormanda bir sakınca olmazki,kendini kahr edeceğine ya yenge bana karşı bir soğukluğunmu var,canın bir şeyemi sıkılıyor diyebilirsin lal,en azından kafan netleşir.ama seni bu kadar seven birinin sonradan değişmesinde hamileliğininde etkisi vardır diye düşünüyorum,eğer senden yana hatalı bir tavır görmediyse.çünkü herkeste aynı etki yapmaz,yani bazıları şekssiz senin sevincine ortak olurken,bazıları kıskanabilir,çeşit çeşit insan var.

2 yıldır tedavi görüyorlar ve söylemiyorlar,söylememeleri normal,genelde herkes böyle yapıyor,benimde abimin 8 yıldır olmuyor,bir sürü tedaviler gördüler,yengem hep abimde buluyordu kusuru,evet abimde varikosel varmış ameliyatını oldu düzeldi,ama meğerse yengemdede rahimi kaplayan koca bir yarası varmış yıllardır,tüp bebek denendi 2 sefer,spermle yumurta dölleniyor rahime tutunmuyor,sorun yara.hiç kimseye söylemedi,çocuk olmuyor tedavi görüyoruz diye kimse birilerine söylemez,çevreden hor görüleceği inanışı vardır,halbuki herşey Allahtan.

ama yengene bir çınlat,bu kadar iyi ilişkiniz nedeni belli bile olmayan saçma sapan bir şekilde sarsılmasın bence.

gözdecim o trz düşünceleri bazen bende yaşıyorum cnm seni ço ii anlıyorum çok yanlız kaıyorum bende burda hiç yaşıtım yok biraz dolaşmak istesem dışarı çıkabileceğim bi dostum arkadaşım yok ufffff ama işte ekmeğimiz burda napalım cnm bizimde bebişlerimiz olsun inanıyorumki kimseyi aramıcaz:) annelerimiz hariç onlara herzxamna ihtiyacımız var çünkü ama vaktimiz daha yooğun geçicek ben istanbula gittiğimde bazen oranın yabancısı gibi hissediyorum orda doğdum büyüdüm 22 senem orda geçti ama büyük şehrin sıkıntısıda çok diyip avutuyorum kendimi inşş şu bebişlerimiz bi gelsin sağlıklaa zamanımız dopdolu geçicek onlar bizim arkadaşımız ocakk
gezcez dolaşcaz oynıcazz onlarlaa:)

Son düzenleme:

inş canım yaa bende bekliyorum sabırsızlıkla ama şimdi de kızım teyzelerini ayda yılda bir görcek diyorum ona üzülüyorum.ben kardeşlerime çok düşkünüm onlara yabancı kalması beni kahreder.neyse ama bizim en azından ümidimiz var belki bi gün tayin ister eşim gideriz.sen hangi şehirdeydin canım

nurberra benimde yüzüm toparladı biraz.söylemesi ayıp benim göğüslerim hep küçüktü şimdi çoookk minik bir büyüme var ama emziren kadınları görünce ayy yok diyorum benimki minicik bu çocuk ne içecek sempatiksalakcinni

mapuçi doğru söylüyosun da bu seferde bir soğukluk varsa konuşunca açıkca ortaya çıkacak bende çenemi tutamayacağım ki genelde tartışamam bi dünya ağlarımmm yine o duruma düşücem daha çok kırılacam belki kıracam daha kötü olacak diye korkuyorum.şuan en azından kimseye sıçramadı olay ablam falan farkında ama ben belli etmiyorum napalım oda öyle değişik farklı falan diye geçiştiriyorum eğer biz tartışırsak bu sefer başkalarıda girer konuya uzar gider diye korkuyorum

cnm bide ozamn sen açık açık sormayı denesen hani madem aranız önceden çok iidi kırmadan ki zaten bu durumda kırılan sensin güzel bi şekilde hislerini anlatsan ne oldu böle diye sorsan çünkü budurm çok sıkıcı böle uzayıp gider hal hatır sorulmazsa akrabalığın ne anlamı var bide canın olan abin sonuçtaa

gözde durumlarımız benziyor,bende kocaeline gelin geldim,eşimin annesi babası falan yok,ama burada yetişmiş,burada çalışıyor,birde kiradayız,bende 2 yıl boyunca eve hapsettim kendimi,buralara adapte olamadım,hergün ne işimiz var bizim burda deyip durdum kendi kendime,arkadaşlarım ailem istanbulda ben burda,aileme gerçi sık sık gidip geldim,ama sevemedim buraları,bize sahiplenen bir ailem var her zaman zor günümüzde yanımızda olan,çok şükür abimin vesilesiyle eşim büyük bir iş aldı,eşim elektirik mühendisi,artık istanbula taşınıyoruz,ailemede yakın olucam,arkadaşlarımla olabilicem,ve doğduğum büyüdüğüm yerde olucam en güzeli,inşallah sende umduğuna kavuşursun

aynıyız desem inaırmısın:kedi:anneme öncelerden sorardım anne bu bebek doğunca nasıl çıkarıpğ vercem bişi yokki çıkarcak:)die annemde sen doğuma yakın iice büyür diyodu ama şimdilik çok minnacık bi büyüme var oda büyümemei tam çözemiyorum psikolojikmi acaba :)okadar az fark var yanii inşş büyür bizimkilerde rahatça emerler uzucuklarımızkaydirigubbakcemile3

ne güzel canım ben üniyide konyada okumuştum aslında ama yinede insanın knedi memlketi ondan da ziyade ailenin nerde olduğu.aslında ben konyaya baya baya alıştım bi sürüde arkadaş çevrem var burda ama istanbulda çok yoğun işim vardı burda işte umduğumu bi türlü bulamadım üniden sonra aileden uzaklaşmayı hiç düşünmemiştim o da bi yıkım oldu ondan bööle bazen depresif oluyorum

bende doğudayım cnm daha da zor çok uzağım isatnabula gerçi uçakla bi saat ama:)işte dediğin gibi bnm zaten bi tanecik kardeşim var erkek oda kız kardeşimin olmasınıda çok siterdim gelirdi sık sık ne güzel hayırlısı bnm kardeşimde geliyo arada ii oluyo bana
annemlrde geliyolar bizde yazın gidiyoruz 2 ay flan kalıyoruz işte bölee geçiyoo ama yakın olmak daha faarklı tabii hayırlıs herşeyin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…