2011 Şubat Anneleri

allah bagışlasın benim moralim bozuk kayın validem göbek deligime takmış akşamdan berri aglıyorum cok yordular beni cokk

ya ne bakıyosun kayınvalidene benimkine sorsan karnımdaki kız değil erkek Eski kafa onlar cinsiyet göbek deliğine göre kesinleşse ultrasona ne gerek var hayatım?

ayrıca testisler son haftalarda içi dolunca aşağı iniyo 18. haftada testis falan gözükmez!

evet öyle eşimin ilk evliliginden 2 kızı var benimde son sezweryanım o kadar mutsuzum o kadar agladım bebegim altı aylık oldu halaaa üstüme geliyorlar inan bebegim bile aglamamdan az oynuyo oynamıo gercekten kızlar göbek deligi aşagıyamı bakıyomuş şimdi de taktım bunu kafaya

selam abrel22, alocum, burcuuu, cannur, cicekcicek, melocum, naz0635, pnrgl

nasılsınız kızlar ne güzel bu saatte burası böyle kalabalık misafirlerim yeni gittiler onlar kapıdan ben bacadan hesabı geldim hemen

hareketli bir gündü sabah kursa gittim öğlen apartman komşularım geldi sağolsunlar akşamda kuzenim vardı.güzel bir gündü ama yoruldum birazzz

bizimkilerin arası yine 2 yaşa yakın olacak Cannur napsın ALLAH yardımcısı olsun biri ayaklanırken ikinci kuzu çıkacak

Evet onun biraz daha zor gibi gözüküyor, en azından bizim krese verebilme gibi bir imkanımız doğuyor 2 yaşta, ama bize yinede zor ya uykusuzluk falan...

ya ne bakıyosun kayınvalidene benimkine sorsan karnımdaki kız değil erkek Eski kafa onlar cinsiyet göbek deliğine göre kesinleşse ultrasona ne gerek var hayatım?

canım benim ilk evliligimden kızımda var oglumda ama eşim annesine bakıyor ve cok üstüme geliyor kabus gibi hamilelik geciriyorum ne diyecegimi ne yapacagı şaşırdım inannın olur olmaz bende takmaya başladım psikolojimi bozdular allah rızası için fikrinizi söyleyin şu göbek deligine şu zavallaı hamile belki be gece rahat yatar yatamaz oldum geceleri uyku sıfır

Sen hiç aldırma ayrıntılı ultrason diğeri gibi değil şaşmaz. doğunca görürler pipisini susarlar. sen de kendini boşuna üzüp bebeğini de kastırma karnında bırak huzur içinde pipisini yaya yaya büyüsün

slm hoşgeldin canım yorma kendini hamileyken benim bebekte hareket sıfır neden dir anlamadım

tşk ederim canım inş allah bebegini size bagışlasın sizin göbek deligi nasıl ya taktım ne olur bi yorum yazın bu konuda

Evet onun biraz daha zor gibi gözüküyor, en azından bizim krese verebilme gibi bir imkanımız doğuyor 2 yaşta, ama bize yinede zor ya uykusuzluk falan...

ben kreşe veremem çünkü o zaman çocuk şöyle düşünüyor annem bebekle evde ve ben buraya atıldım. Zorlanırım ama asla veremem kardeşi oldu diye oğlumu kreşe 2 yaşında o da bebek.

ahh canım sen niye moralini bozuyosun benim göbeğime bakan herkes başka bir yorum yapıo biri göbek deliğin şöle diyo kız diyo öteki aynı yere bakıyo erkek diyo aman herkes doktor olmuş bende he he diyom herkese ne diimm.cinsiyetinide daha bilmiyoruz.sende takma doktor bile belli bir zamana gelmeden söylemiyo kaldıki sağdan soldan bilsinler.herkes zaten bu tür konularda uzman olur üzme kendini bebikinide üzmeee annesii

evet haklısın 21 haftalık olduk 1 kasımda 2 ci düzey ultrasona girecez daha cok var nasıl bekleyecem bilmiyom allah şu hamileye acısın bunların eline diline düşürmesin beni rabbim

slm hoşgeldin canım yorma kendini hamileyken benim bebekte hareket sıfır neden dir anlamadım

o seni hissediyor tabi üzülüyosun oda durgunlaşıyor.üzme kendini bak bebeğini düşün kimseyi düşünme

tşk ederim canım inş allah bebegini size bagışlasın sizin göbek deligi nasıl ya taktım ne olur bi yorum yazın bu konuda

ay ya herkesin fizyolojik yapısı farklı ne alak bende onu anlamadım.herkesin göbek deliğinin kesiliş şekli duruş şekli farklıdır bunun bebeğin cinsiyetiyle ne alakası var....yok ben inanmıyorum bu tür cinsiyet belirleme yöntemlerine heleki göbek deliği hiç mantıklı gelmiyo

ben kreşe veremem çünkü o zaman çocuk şöyle düşünüyor annem bebekle evde ve ben buraya atıldım. Zorlanırım ama asla veremem kardeşi oldu diye oğlumu kreşe 2 yaşında o da bebek.

çok doğru düşünüyorsun....çocuk kendini evden uzaklaştırılmış hissetmesin her ne kadar büyüdü desekte oda ana kuzusu daha...Allah kolaylığını verir

valla yukarı bakıyo benim göbek deliğim. göbeğim de top şeklinde büyüdü:) o zaman benimki de erkek olsun bari:) gönlünü rahat tut sen

saol canım allah sagsalim kurtarsın içimi rahatlattınız ii oldu cevremde kimseyle konuşmuyorum ama her gün kahrımdan ölüyorum

saol canım ıyıyız.sende çok yoğunsun ya.ben kaldıramazdım bu yoğunluğu.işten geliyorum atıyorum kendimi.

Cnm hoşgeldin, neler anlattılar kursta bizede bahsetsene inş güzel geçmiştir

kahretme kendini canımmm bak lütfen yoksa biliyosun bebişinde huzursuz gazlı çok ağlayan bi bebiş olur.

KIZLAR BEN YATIYORUM ERKENDEN HEPİNİZE TATLI RÜYALAR. UYUYAMAYANLARA DA SABAHA KADAR DELİKSİZ UYKU DİLİYORUM.

gercekten elimde degil zaten hamilelik benim morale ihtiyacım var toparlanamıyorum ama takmamaya calışacam saolun arkadaşlarım allah gönlünüze göre versin

saol canım her günün mutlu gecmesi dileklerimle ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…