2011 Şubat Anneleri

Merhaba canım hoşgeldin nasılsın .
Cumartesi günleri drlar saat 3'e kadar çalışıyorlar ya bende erkenden gidicem belki şeker testinide yapar diye.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3O haliyle nasıl bu adam doğum yaptırdı ki ablam ve arkadaşları çok met ettiler bakalım ne olacak bundan da memnun kalmassam zaten artık çocuğumu başka illerde doğurmaya karar verdim

sayemizde onlarda iletişime geçiyolar kaydirigubbakcemile3

a101deki battaniye güzeldi gerçekten az öncede yemege cıktım cıkmısken bide bim e gittim ordakilerde güzeldi ama fiyatına bakmadım hiç :uhm:

Bim de bide uyku tulumuda vardı 9ay dan 2 yaşına kadar olan bebekler için güzeldi ama alsammı almasammı karar veremedim kendi basıma almadan çıktım geldimm

aysebetül ben daha yaptırmadım o yüzden bir yorum yazmak istemedim ama burada yaptıranda azdı sanırım genelde yaptıracakalar

kimse şeker yüklemesi yaptırmamış anlaşılan.. soruma yanıt yada muhatap bulamadım

Canım ben yarın gidicem ama yapılacakmı bilmiyorum arkadaşlar konu açmışlardı ama bir bak oraya istersen

sayemizde onlarda iletişime geçiyolar kaydirigubbakcemile3

a101deki battaniye güzeldi gerçekten az öncede yemege cıktım cıkmısken bide bim e gittim ordakilerde güzeldi ama fiyatına bakmadım hiç :uhm:

Bim de bide uyku tulumuda vardı 9ay dan 2 yaşına kadar olan bebekler için güzeldi ama alsammı almasammı karar veremedim kendi basıma almadan çıktım geldimm

Bimdeki battaniyeden ablam almış bir tane çok güzel pamuklu diyor 7.5tl' dedi fiyatı için a101'de bak dedim ablama çok uzak kaldığı için inş.ben akşama gidip bakacağım beğendin dimi sen a101dekilerin kalitesini
Tulumlardan bahsetmedi bak hiç ben netten baktığımda onlarıda göremedim onlar nasıldı :))

aa anneden kopya alınırmı biraz beni örnek all laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Örnek arkadaşım benim

öyle bir topik açıldığını bilmiyordum ne iyi etmişsiniz :) çok teşekkürler arkadaşlar.. fakat 24.haftaya girenler bence ertelemeyin hemen yaptırın önemli.

tabisiiiii örneğim( yoksa ördek mi)

ben bi gayret patiğin diğer eşini örüyom bizi iş yerinde bi görseniz karşımda arkadaşım oğluna hırka örüyo ben patik :hulya:kaydirigubbakcemile3 patron gelmese birazdaha bitiririm heralde

ben bi gayret patiğin diğer eşini örüyom bizi iş yerinde bi görseniz karşımda arkadaşım oğluna hırka örüyo ben patik :hulya:kaydirigubbakcemile3 patron gelmese birazdaha bitiririm heralde

ayy ne komiik bi manzara ya işin yoksa ne dicekki patron

Son düzenleme:
tabisiiiii örneğim( yoksa ördek mi)

Yok canım örnek arkadaşsın sen :1hug:

Ohhh maşallahhhhhh valla kolay gelsin :))
Bizim burda ofiste yiycek bile yemek yasak sen örgü örüyorum diyorsun ne güzel valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…