Bu arada bebeğinizi nerde hissediyorsunuz kızlar? benim bebeğim 25 haftayı doldurdu bugün. ve göbek deliğimden 3 parmak yukarda vuruşlarını hissediyorum.
Bu arada bebeğinizi nerde hissediyorsunuz kızlar? benim bebeğim 25 haftayı doldurdu bugün. ve göbek deliğimden 3 parmak yukarda vuruşlarını hissediyorum.
mrb hanımlar nasılsınız....benim içim çok sıkılıyor bugünn anlamsız bir durgunlukk var üzerimdee ve bir haftada 2 kiloya yakın almışımm napıcamm ben pöffmafoldumben
mrb hanımlar nasılsınız....benim içim çok sıkılıyor bugünn anlamsız bir durgunlukk var üzerimdee ve bir haftada 2 kiloya yakın almışımm napıcamm ben pöffmafoldumben
bu arada bim deki battaniyeden bahsetmişsiniz. ben okul çıkışı uğradım.1 tanecik pembe kalmış.aldım.evt çok kaliteli diil belki ama 7.5 tl ye çok bile bence. iş görür yani ve üzerindeki ayıcık da çok sevimli opuyorumnanaktan
hoşgeldinn a.s.
evet o fiyata mükemmel bi battaniye beklemeyin ama yinede fiyatına göre güzel bence
kızlar selam hepinize nasılsınız?
ben iiyim şükür ama yorgunumokulda nöbetim vardı çok yoruldum be yaa sempatiksalakcinni Allahım şu nöbetten bi düşeyim bi ohhh çekicem
kızlar resim yükliycem ama ressim.net çok ağırbaşka nasıl yükleyebilirim? bilenler acil yardım lütfen
valla yeri değişiyor bazen senin dediğin yerden bazen yanlardann.amannn durmasın hiç korkacağıma indirsinn razıyımm kafamçokkarıştı :Saruboceq:
canım sıkma canını yaaa alışamadık biz hala bu kilo alma işinee ama bizzzzzz :CüvCüv:
hadi inşallah o günleride görürsün canımm az kaldı mrk etme
hizliupload dan da yapılıyor canım
bugün burası pek bir sessiz vaktim yokken muhabbet ediyorsunuz bugün ben varım konusan yok beaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?