2011 Şubat Anneleri

caglayan izmirligülsah gözünüz aydin büyümüs bebisler

hamile kalmadan önce kendi rengine boyatmistim sacimi allahtan, simdiye kadar gerek duymadim duysam bile boyatmazdim herhalde =) ilk 3 ve son 3te bitkiselde olsa boyatma demisti burdaki ebemiz

örgüler örülüyo ciciler aliniyo söz bak bidahaki kontrolden snra bende basliycam artik alisverise kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar hiç geçmişe bakmadım sayfalar birikmiş..yoruldum ve belim ağrıo misafirim gelecek bugün malum hazırlıklar..neyse hepinizi öpüyorum ara ara yanınıza uğrarım artık misafirler gelesiye:))

cici dedin aklıma geldi nihayet kafama göre pantolon buldum kendime cici aldıım opuyorumnanaktan

günaydın caglayan maşallahh prensesimiz kocaman olmuşşş gözünydın :dance:

günaydınn yasese a.s.

oh ohh sen 2 seferde halledeceksin demek bizde haftaya gidelim diyo annemler beşik ve diğer büyük şeyler için ama bana erkenmiş gibi geliyo karar veremiyorum :uhm:
chicconun çantası derken şu içinde krem felan olan çantadanmı aldın

ben boyattım canım organik boyayla boyadı kuaförüm saçlarımı 4. aydan sonra sakıncası yok dedi doktorum kuaförde hiç bişey olmaz ben hep boyuyorum dedi

cici dedin aklıma geldi nihayet kafama göre pantolon buldum kendime cici aldıım opuyorumnanaktan

güle güle giyin cnm
pantolon almistim ben gecenler güzel badiler hirkalar aldim bi bot eksik onuda haftaya alcam bütün maas üst basa gitti heee

Son düzenleme:
bende su içtiğimde midem bulanıyo yada ekşiyo o yüzden çok içemiyorum yada içine limon sıkıp içebiliyorum

günaydın kızlar nasılsınız ?

Size birşey soracağım siyah lohusa takımı olur mu ?
ille açık renk mi olmak zorunda ?

benim saçım kendi rengi old için boyatma gereği duymuyorumhamile kalmadan önce boyatacaktım ama özellikle boyatmadım ki hamile kalınca çıkacak farklı renk olmasın saçımda diye öyle kendi rengi olsun istedim ama gerçekten bazı boyalı saçlar iki renk oluyor hoş durmuyor çıkınca boyanması gerekiyor o zamanda hamileller için kullanabilen bitkisel boyalarla boyuyorlar doktorlar kesin birşey demiyor boyatabilirsin de boyatmayabilirsinde eğer çok sakıncalı birşey olsaydı kesinlikle boyatma diye bir cümle kullanırlardı muhakkak ama çok gerek yoksa boyatmaya bence boyatmamak lazım

tamamen siyah canım
başka renk pembesi var sadece

buarada benim doktorum ilk 3 aydan sonra boyatabilirsin dedi
4.ayımda boyattım 1 kere
diplerim çıktı yine boyatıcam

günaydın guzel anneler...
1 haftadır gıremıodum esım yurt dısındaydı bende annemgıle gıttım takıp edemedım herkescıkler cokkkkk ıyıdır ınsallah.

bugun kontolumuz var kızımı gorcem bakalım ınsallah hersey yolundadırda guzel haberlerle gelırız.

günaydınn hanımlar nasılsınız?ben bu gece hiçç uyuyamadım midem çok kötü oldu bulandı süreklimafoldumben anca uyanabildim kahvaltı yapıcaz şimdi kızımla inş bugün iyi oluruzz........

günaydınn hanımlar nasılsınız?ben bu gece hiçç uyuyamadım midem çok kötü oldu bulandı süreklimafoldumben anca uyanabildim kahvaltı yapıcaz şimdi kızımla inş bugün iyi oluruzz........

cnm bnm geçmiş olsun buaralar olucak sanırım bende sabah kahvaltıda bi felaket yaşadım uzun zamndır olmuyordu mide bulantım ilaçlarım değişti acaba ondanmı die düşünüyorum bnde

kızlar günaydı.ben de bu gece uyuyamadım.sabaha kadar midem ekşidi.garip bişe.kusacam gibide oldu ekşi ekşi.böyle olan var mı aranızda

kızlar bebişimin örgüsünü çektim gönderdim bakın bakalım beğencekmisiniz el işimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…