kızlar saçını boyatan oldumu yaaa ben boyatmak istiyorum psikolojm bozuldu resmen kendimi çok kötü hissediyorum.saçlarım çok absürt bi renk olduu yaaa ne turuncu ne sarııı-tatlicadiarzu-internette epey bakındım boyayla ilgilii dr larda boyatabilirsiniz diyoo
oku oku anca geldim bende hafta sonu oğluşumu gördüm 700 gr mı geçmiş dedi dr umuz uyuyodu gittiğimizde bi esnemesi vardı sormayın gitsin kocaman açtı ağzını bu arada hem hediyemizi aldık hem örgümüz bitti birazdan resmini koyarım amaaa hediyeyi anca akşam kargoya vercem malum beyannamelerin son günü çıkamam
caglayan izmirligülsah gözünüz aydin büyümüs bebisler
hamile kalmadan önce kendi rengine boyatmistim sacimi allahtan, simdiye kadar gerek duymadim duysam bile boyatmazdim herhalde =) ilk 3 ve son 3te bitkiselde olsa boyatma demisti burdaki ebemiz
örgüler örülüyo ciciler aliniyo söz bak bidahaki kontrolden snra bende basliycam artik alisverise kaydirigubbakcemile3
Ayyy kızlar oku oku bitmedi bir türlü geçmiş yarısında bıraktım işler beni bekliyor çünkü bir sürü kontrol etmem gereken evrak var.
Cumartesi dr.gittim ve çok beğendim kızım çok iyiymiş 635gr olmuş ama aşağıda bebeğin tepikleri aşağıda hissedersin dedi evet dedim bende güldü.Suyu gayet iyi dedi sağlıklıymışta gene uyuyordu bir elini yana salmış bir eliylede kulağını kapatmış yan yatıyordu bir ara elini hareket ettirdi babası bir sevindi aaa hareket ettirdi galiba dedi dr.evet hareket ediyor dedi :)) Babasına bak tombiş tombiş yanakları var dedi çok hoşuna gitti babasının cinsiyetini sordum ayakları aşağıda kapatmış ama kesinlikle kız dedi :)))
Sonra çatlaklar için dr.krem vermişti dedi hayır dedim bir tane verdi ama almadım daha kg konusunda şu anda olduğum kg için bu artık sınır bundan sonra almıyoruz dedi.
Hamur işi,tatlı,abur cubur aklınıza gelebilecek çoğu şeyi yasakladı dr bana
Sebze ağırlıklı besleniyoruz dedi,su içiyoruz gene bol bol vitamin bitti dedim yazarmısınız bu saatten sonra gerek yok dedi kan hapımı sordu bende var içiyorum dedim
Şeker yüklemesi yaptırdık onun tadı ne kadar iğrenç birşey yaaa çok şekerliymiş :))
114 çıktı kan şekerim tamam sorun yok dedi ama kan sayımı sınırda çıktı kansızlık varmış meğerse bende kan haplarını ihmal etmiyorsun yediklerinede dikkat et dedi.
İşte böyle kızlar bebişimide gördüm içim rahatladı artık yeni dr.buldum inş.bundan sonra böyle devam ederiz.
Bu arada hepinize kocaman günaydın kızımın size kocaman tepikleri var teyzeleri bugün çok hareketli maşallah dün gecede 4den beri ayaktayız hiç uyumadık
günaydınn arkidişlerrr....iyiyiz bizdee...
valla bende hepsini okuyamıyorumm.atladıklarımız muhakkak oluyorr.artık kimse kimsenin kusurauna bakmıcak napalımm..
maşşallahh kızımaa benimmm.inşallah yediklerinn bebişe giderrr bundan sonraaa.
rad_cake sanada günaydın canımm.
Ben bugün taksit taksit yazıyorum ama cumartesi ve pazar günü kızım için alışverişe gittik civilimdeki ürünlerin aynısını satan bir mağaza buldum o tulumlar varya çok güzeller ya zıbın takımları badiler falan çok güzeldi hepsi,
Sonra anakucağı 68 tl civilimden daha ucuzdu beşli setlere baktım onlarda çok güzeldi bana kalitesi güzel geldi ama ben 5'li set almıycam.
Sonra chicco'nun çantasını aldım 50tl kırmızı olanını annanesi ve dedesi ona bir sürü bady ve pijama takımları aldı bu hafta sonuda birşey olmazsa tekrardan alışverişe gidip bitiricez eksiklerimizi.
kızlar saçını boyatan oldumu yaaa ben boyatmak istiyorum psikolojm bozuldu resmen kendimi çok kötü hissediyorum.saçlarım çok absürt bi renk olduu yaaa ne turuncu ne sarııı-tatlicadiarzu-internette epey bakındım boyayla ilgilii dr larda boyatabilirsiniz diyoo
cici dedin aklıma geldi nihayet kafama göre pantolon buldum kendime cici aldıım opuyorumnanaktan
güle güle giyin cnm
pantolon almistim ben gecenler güzel badiler hirkalar aldim bi bot eksik onuda haftaya alcam bütün maas üst basa gitti heee
günaydın kızlar nasılsınız ?
Size birşey soracağım siyah lohusa takımı olur mu ?
ille açık renk mi olmak zorunda ?
günaydınn hanımlar nasılsınız?ben bu gece hiçç uyuyamadım midem çok kötü oldu bulandı süreklimafoldumben anca uyanabildim kahvaltı yapıcaz şimdi kızımla inş bugün iyi oluruzz........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?