Ayyy kızlar oku oku bitmedi bir türlü geçmiş yarısında bıraktım işler beni bekliyor çünkü bir sürü kontrol etmem gereken evrak var.
Cumartesi dr.gittim ve çok beğendim kızım çok iyiymiş 635gr olmuş ama aşağıda bebeğin tepikleri aşağıda hissedersin dedi evet dedim bende güldü.Suyu gayet iyi dedi sağlıklıymışta gene uyuyordu bir elini yana salmış bir eliylede kulağını kapatmış yan yatıyordu bir ara elini hareket ettirdi babası bir sevindi aaa hareket ettirdi galiba dedi dr.evet hareket ediyor dedi :)) Babasına bak tombiş tombiş yanakları var dedi çok hoşuna gitti babasının cinsiyetini sordum ayakları aşağıda kapatmış ama kesinlikle kız dedi :)))
Sonra çatlaklar için dr.krem vermişti dedi hayır dedim bir tane verdi ama almadım daha kg konusunda şu anda olduğum kg için bu artık sınır bundan sonra almıyoruz dedi.
Hamur işi,tatlı,abur cubur aklınıza gelebilecek çoğu şeyi yasakladı dr bana
Sebze ağırlıklı besleniyoruz dedi,su içiyoruz gene bol bol vitamin bitti dedim yazarmısınız bu saatten sonra gerek yok dedi kan hapımı sordu bende var içiyorum dedim
Şeker yüklemesi yaptırdık onun tadı ne kadar iğrenç birşey yaaa çok şekerliymiş :))
114 çıktı kan şekerim tamam sorun yok dedi ama kan sayımı sınırda çıktı kansızlık varmış meğerse bende kan haplarını ihmal etmiyorsun yediklerinede dikkat et dedi.
İşte böyle kızlar bebişimide gördüm içim rahatladı artık yeni dr.buldum inş.bundan sonra böyle devam ederiz.
Bu arada hepinize kocaman günaydın kızımın size kocaman tepikleri var teyzeleri bugün çok hareketli maşallah dün gecede 4den beri ayaktayız hiç uyumadık
nesliye de yazdım canım merak ettim sizler nasıl yatak aldınız.beşik mi,oyun parkı mı? ben oyun parkı istemiyorum ama beşiklerde küçük.bende senin gibi 2 yıl sonra oda alcam,oyuzden 2 yıl kullansın istıyorum.
kızlar saçını boyatan oldumu yaaa ben boyatmak istiyorum psikolojm bozuldu resmen kendimi çok kötü hissediyorum.saçlarım çok absürt bi renk olduu yaaa ne turuncu ne sarııı-tatlicadiarzu-internette epey bakındım boyayla ilgilii dr larda boyatabilirsiniz diyoo
anladım canım.oyun parklarını kimse beğenmiyo
çevremde,bizim için yani 2 yıl kullanması için en uygunu o.ahşap olanlarda taşınamıyo.aslında var mı senın bıldiğin 2 yıl kullanabileceği tekerlekli başka beşik tarzı. olmadı oyun parkı alcam
Ben bugün taksit taksit yazıyorum ama cumartesi ve pazar günü kızım için alışverişe gittik civilimdeki ürünlerin aynısını satan bir mağaza buldum o tulumlar varya çok güzeller ya zıbın takımları badiler falan çok güzeldi hepsi,
Sonra anakucağı 68 tl civilimden daha ucuzdu beşli setlere baktım onlarda çok güzeldi bana kalitesi güzel geldi ama ben 5'li set almıycam.
Sonra chicco'nun çantasını aldım 50tl kırmızı olanını annanesi ve dedesi ona bir sürü bady ve pijama takımları aldı bu hafta sonuda birşey olmazsa tekrardan alışverişe gidip bitiricez eksiklerimizi.
cnm ben boyattım doktorum bitkisel olursa sorun yok dedi
cnm dün gördüm bi mağazada sepet tarzı değil biraz daha kullanışlı bulabilirsem resmini ekliyim
cnm bende park yatak istemyiodum hışırtı çıkarıyo kumaşı güzle değil falan diye okudum ama en sonunda sevi bebenin park yatağında karar kıldım bu marka çok güzel ve kalite begeleri var test edilmiş falan kumaşı sağlık açısından güzel yani markaya güvenip park yatağı aldım bebişlerin beişikleri odaları topiğinde resmini koymuştum bak istersen cnm annem içinin çok geniş olduğunu söledi güzel kullanışlı dedi bakalım sağlıkla doğsunlarda bi inşş uyusunlar gğzelce içlerinde bir iki yıl sonrada büyüyen bebek odalarında istiyorum inş
canım göremedim ben ya.ne yeteneksizim.yani aldıklarımız topiğine baktım
cnm yaa aklına kötü şeyler getirme bu yaramazlar bizi alıştırdılar harekete az durgunlaştıklarında korkuyoruz ama Allaha emanettler inşş hepsi sağlıkla doğsunlar psikolojini bozma öle şeylerlee en güzeli pek bişi bilememk ama biz maşşalah herşeyi biliyoruz bizimde bazen daha fazla oluyo bazen azalıyoo onlar için bu hareketleri yapmak çok zor ve yorucuymuş düşünsene minicikler ve sürekli tekem atmak ne kadar yorucu gelir dinleniyodur minik prensin
cnm 2011 şubat bebeklerinin odaları beşkleri spetleri bölümünde
linki buraya ekleyince görünmedi yaa ordan bak istersen tatlım
canım gördüm,sizinki de mavili.bende oyun parkı alacam gibi.oyun parklarınıda beğenmediğim için karar vermek zor oluyo.ama biliyomusun 1 tane beğenmiştim oda seninkine çok benziyo.sadece mavisi halkalı biraz.bakalım teyzesi oğluşuma büyük tekerlekli bişe bulamazsam bende beğendim park yatağı alcam
cnm 2011 şubat bebeklerinin odaları beşkleri spetleri bölümünde
linki buraya ekleyince görünmedi yaa ordan bak istersen tatlım
canım gördüm,sizinki de mavili.bende oyun parkı alacam gibi.oyun parklarınıda beğenmediğim için karar vermek zor oluyo.ama biliyomusun 1 tane beğenmiştim oda seninkine çok benziyo.sadece mavisi halkalı biraz.bakalım teyzesi oğluşuma büyük tekerlekli bişe bulamazsam bende beğendim park yatağı alcam
anladım cnm bende zaten nasip olursa 1 2 yıl sonra oda düşündüğüm için park yatak en azından biyerlere falan giderkende çantasına koyup götürüsün bebeği farklı yerlerde yatırmaz zorunda kalmazsın die aldım yazın annemlere giderken tatile giderken bebiş alıştığı yerde yatar en azından oğluşlara hayırlı olsun hepsiii
kızlar selam... ne var ne yok? nasılsınız? bebişler nasıllar? :)
Ben kızımla birlikte büyüyorum... koca göbek oldum valla :
Hediyeleri gönderiyor muyuz artık? ben bugün kargoya vereyim diyorum.
Bu arada kızımın ismi değiştirdik İlknur Beren idi Zeynep Beren koyacağız. :) İlknur konusunda çok olumsuz tepkiler aldık.
Canım hadi gözün aydın çok sevindim senin adına...Güzel kızını gördün ne güzel.Bende hafta sonu gidicem bakalım nasıl olacak.Şimdiden çok heyecanlıyım...eyvahedigeldismile
anladım cnm bende zaten nasip olursa 1 2 yıl sonra oda düşündüğüm için park yatak en azından biyerlere falan giderkende çantasına koyup götürüsün bebeği farklı yerlerde yatırmaz zorunda kalmazsın die aldım yazın annemlere giderken tatile giderken bebiş alıştığı yerde yatar en azından oğluşlara hayırlı olsun hepsiii
aslında sağlıkla bi doğsunlarda ne isteriz ki başka.bizim heveslerimiz hepsi.saol canım tekrar.
Napıyon kızçe örgünü çok beğendim kız baya marifetliymişsin bak sen :))
günaydın caglayan maşallahh prensesimiz kocaman olmuşşş gözünydın :dance:
napıım oğlanı midemden aşağı indirmeye çalışıom gördüm yazını kız yine annem kadar olamam bee :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?