kızlar bebişimin örgüsünü çektim gönderdim bakın bakalım beğencekmisiniz el işimi
hemen bakıyorumm.. bende bitirdim süslemeleri kaldı kızlar birde biz babamızla hafta sonu bebek sepeti süsledik bi kaç bişiyi kaldı bugün onuda tamamlarız harika oldu ama ..
ben de daha düğme alcam dikcem
bnde düğmelerini aldım ama akşam geç oldugundan bugüne bıraktım cnm cok zevkli oluor dimii uğraşması :)
cnm bnm geçmiş olsun buaralar olucak sanırım bende sabah kahvaltıda bi felaket yaşadım uzun zamndır olmuyordu mide bulantım ilaçlarım değişti acaba ondanmı die düşünüyorum bnde
ayy sende benim gibi sadece göbeek vaar :))))
Kızlar benim bebişin kafası midenin altında dr gaz mide ekşimesi fln yapabilir dedi ters olduğu için acaba sizdedemi bebişin kafası yukarda
günaydınn kızlarrrr bebeişlerini görenler olmuş gözünüzaydınn
hasta olanlarada geçmiş olsun diyorumm
bizde dün babamızla yatağına baktık kızımızın ama tam karar veremedik iki hafta sonra anneleride alıp tekrar bakıcaz
günaydınn kızlarrrr bebeişlerini görenler olmuş gözünüzaydınn
hasta olanlarada geçmiş olsun diyorumm
bizde dün babamızla yatağına baktık kızımızın ama tam karar veremedik iki hafta sonra anneleride alıp tekrar bakıcaz
istanbul avrupa yakasındaki arkadaşlara bir haberim var;
memorial şişli hastanesinde her cumartesi 14:00-16:00 arasında doğuma hazırlık kursları varmış.
9 ekimde başlamış, 13 kasıma kadara her hafta sonu var.
bu haftanın konusu
Gebelikte Cilt Hastalıkları
Uz. Dr. Ahmet Arpacı
İdeal doğum şekli var mıdır?
Op. Dr. Figen Taşer Güney
Ağrısız doğum
Uz. Dr. Nerime Soybir
ben yarın gidiyorum bir aksilik çıkmazsa. ist. dışındaki arkadaşlarla bilgileri paylaşırım akşama
burada ataşehir memorialde hamilelik yogası kursu haberini paylaşmıştı bir arkadaş, kusura bakmayın adını hatırlamadım. ona bakarken bu haberi gördüm, süper oldu)
günaydın neslicimm bizimkilerde dün almış annemler saolsunlar ben çok araştırdım en sonunda karar verdim :) inşallah bir iki yıl sonrada odası olur oğluşumun güle güle yatsınlar
canım bende oda düşünmüyorum o yüzden kendi evime bi oyun parkı beğenmesemde alıcam birde babannede kalacağı için onada 2 yaşına kadar yatabileceği beşik tarzında bi yatak gördüm ondan alıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?