2011 Şubat Anneleri

ne hedıyesı bu yahu benım hıc haberım olmadı

Hediye çekilişi yaptık ya kız senin haberin yokmu eylül ayında

çağlayancım hediyeleri gelen hemen açıklayacakmı yoksa 31 ekimde toptanmı halledicez

Gelen açıklasın canım resminide çeksin 31'ekim gününe kadar hepsini bitirelim inş.

İyiyiz kızçe sen napan hediyelerimizi hazırladık veriyoruz kargoya herkesi bir heyecan sardı bugün :))

ay evet yaaa ben ne zamandır göndermek için sabırsızdım zaten... bugün vericem kargoya.
ayrıca benim daha resmi çekilecek bir sürü cicilerim vaaarr... Annemin aldıkları bide benim bebekliğimden sakladıkları hepsini çekip koyucam ciciler topiğimize ama foto. makinasının şarjı bitmişti bir türlü onu şarj edip çekime geçemedim.

merhaba kızlar
bebişlerini görenler gözünüz aydın
dersten geldim
duş aldım biraz dinlenirken geçmişi okuyayım dedim ama şimdilik 10 sayfa okuyabildim
birazdan devam ederim eylül anasınıfından geldi az ilgileneyim:)

burun tıkanıklığına kesinlikle vicks öneririm
dr um rahatlıkla kullanabilirsin ded,
burnunun üstüne sürüyorsun ovuyorsun biraz
10 dk sonra açılıyor
geçmiş olsun

bu kg son dedi yani doğuma kadar başka kg almamam gerekiyor çünkü hem doğum için sana zorluk olur hemde bebeğin için dedi tamam dedim bende

yani bunu bir dr un söylediğine insan inanamıyor
cahil desen cahil değil
yani imkanı varmı çiçekcim hiç başka kg almamanın çocuk 600-900 gr arası doğacak değilya
çocuklar 3 ila 3.5 kg arası normal doğar ve çocukla beraber eşide aynı kg alır
doğal olarak önümüzde en az daha 6 kg daha var
dr un saçmalamış bence
ayy kızdım birden bana noluyorsaohaoldumsmile

benim dr um kesinlikle boyatma organik bile olsa dedi

Bende kargo gelsin diye bekliyorum gözüm yolda :))

Benimde yeni aldıklarımı çekip göndermem gerekiyor sende eklede görelim bebişinin cicilerini

Kız dur kızma hemen dr.o bana ben fazla aşırıya kaçtığım için dedi haklıda yani adam 100kg ile doğuma girersem ne olacak üstüne üstlük ben normal doğum diye diretiyorum oda onun için böyle dedi şimdiden aşırı kg aldım ben bebek iyi olsun diye ama dr.ona gitmiyor dedi gitseydi zaten şimdiden kglu rakamlara ulaşırdı dedi canım.Yani kızma sen benim dr.iyi niyetle söyledi onları bana o :)))

Kızlar benim bebişin kafası midenin altında dr gaz mide ekşimesi fln yapabilir dedi ters olduğu için acaba sizdedemi bebişin kafası yukarda

benimde midenin altında hemen kafası ayaklar aşağıda
ters duruyor yani
ama mideme çok baskı yapıyor

Kızlar kızımın ismini değiştirdik... buraya da yazdım ama cevap veren oldu mu bakamadım.daha doğrusu sayfayı bulamadım. İlknur Beren demiştik Zeynep Beren olacak :) sizce nasıl?

yooo canım bi çok kişiden az bile almışsınn

demeeee senağlama senağlama senağlama

normal alınacaklardan canım bunlarr. o çok diyen kişi hepsini bi arada gördüğü içindir. çıplak mı kalsın bebişimizzz allaaa alaaa :gitme:

Kızlar kızımın ismini değiştirdik... buraya da yazdım ama cevap veren oldu mu bakamadım.daha doğrusu sayfayı bulamadım. İlknur Beren demiştik Zeynep Beren olacak :) sizce nasıl?

Ben cevp yazmıştım ama görmedin galiba (
Hatta ilknur'a neden tepki aldınız diyede yazmıştım canım

wallahı ben cok sık takıp edemıyorum zaten yenı katıldım aranzıa dogrudur neyse kacırdık bunu bırdahakıne ıns:):1rolleyes:

Evet bir dahakine ilk seni yazarız biz bunu bir kazasız atlatalım inş.ikincisinide böyle eğlenceli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…