ay elbise derken giysi demek istemiştim canım ümitlenme hemen:)
Aha!!! demek Çağlayan elbiselere bakıyordu :) Hediyeyi ordan aldığına göre ve elbiselere bakıyorsa kesin kızı olacak birine aldı :) kaydirigubbakcemile3 Bana mı? bana mı?
hadi yaaa bana alan kişi ağzından kaçırıversin sempatiksalakcinni
yok ondan değilde ama daha fazlada almaman mümkün değil diye yazdım yaniiiii
ben 100 kg ile doğuma gireyim diye dua ediyorum kız 100 ü geçmiyeyim diyeeyvahedigeldismile
Busem okadar sıkıntıya inşallah sonuçların güzel çıkar canım
zeynep ismini çok beğenmişimdir herzaman
adıyla yaşasın canım
aynen aynen
daha dönerler onlar annesi son aylardada mideye tepik yicez ama olan bize oluyo sonuctakaydirigubbakcemile3
ayy kızlar civilime bunlar yeni gelmiş çok hoşuma gittiii
1115 Gaye Kadife Kapşonlu Nakışlı Tulum 0-3 Ay | Gaye | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
ay elbise derken giysi demek istemiştim canım ümitlenme hemen:)
Yaaa kızım gelip dürtseydin keşke yeter artık sus diye hemen kapatırdım bak o zaman tel.
Ama sana ablam çok kızdı biliyormusun onun beğendiği bir takım varmış galiba pembeli onu almışsınız ablam diyorki şimdi baktım sana gösterecektim alalım diye ama almışlar bak paket yaptırıyorlar dedi sonra ben kasaya bakana kadar çıkıp gittiniz zaten siz
Biz bir buluşma düzenleyelim artık kader bizi bir araya getiriyor ama bulaşamıyoruz bir türlü rastlantılarla
Ablan kızmasın bana ya daha vardı çünkü aynı takımdan bitmemiştir merak etme:) Yanındaki ablandı demek çok tatlı bi bayana benziyodu zaten.Evet buluşalım bu hafta sonu burda değiliz ama öbür hafta sonu buradayız.Yani 6 sı yada 7 si olabilir.Hafta içi sana uygun olmaz demi?
Ablan kızmasın bana ya daha vardı çünkü aynı takımdan bitmemiştir merak etme:) Yanındaki ablandı demek çok tatlı bi bayana benziyodu zaten.Evet buluşalım bu hafta sonu burda değiliz ama öbür hafta sonu buradayız.Yani 6 sı yada 7 si olabilir.Hafta içi sana uygun olmaz demi? Bu arada kızını görmüşsün yine gözün aydın.Ercan Beydende memnunsun sanırım ben buğdaya gidiyordum filan deyince ne dedi.Bir de doğum hakkında konuştunuz mu hiç.Epidurali öneriyormu bişey dedi mi?
caglayann ve manikk sizi heyecanla takip ediyorum bakalım ne zaman kavusacaksınız
Bulamadı ki aradı bütün sepetleri tek tek hayır hangi arada aldınız görmedim ki diyor birde çok hoşuna gitmiş o aldığınız takım ablamın :))
Hafta içi çalışıyorum canım ben anca hafta sonu olabilir akşam 6'dan sonra boş oluyorum ama o zaman ela gelemez galiba en iyisi hafta sonu yapmak bende bu hafta sonu alışveriş için bursaya çarşıya gidiyorum inş.bütün alışverişi tamamlıycaz kızın
Ay gülmekten öleciiiiiiimmmm şimdi:) Bende bu hafta sonu bebek için Bursa'ya alışverişe gidiyorum:) Hem mobilya bakıcaz hemde diğer ıvır zıvıra ordada karşılaşırmıymışız. Sepetten almadım canım askılardaydı.Ama çoook beğendim aynısından kendimede alıcam.İlk girişten hemen soldaki askılarda bencede mutlaka al.Satıcıda valla gittiniz en güzelini seçtiniz dedi:)
Kızlar bir alışveriş listesi yaptım kendime sizinle paylaşayım dedim belki yararı olur sizede...
BEBEK İÇİN
Battaniye
Kısa kollu/kolsuz çıtçıtlı bodyler(mümkünse yakasında çıtçıt olsun)
Hastane çıkışı
Ağız mendili (10 tane) ve omuz mendili
5 çorap (bileği sıkmayan) ve 2 patik
Yelek
Mama önlüğü (küçük yumuşak ve arkası muşamba olandan)
Ayaklı/ayaksız alt pijama
Eldiven (10 tane)
Biberon (125 ve 250 ml) ve temizleme fırçası
Nevresim takımı/uyku seti(uyku seti eğer mobilya beşik alırsak)
Ana kucağı(oto koltuğu olanlardan)
Pamuklu zıbın takımı
Banyo havlusu
Bere
Ses çıkaran oyuncak
Sırt tipi bebek eşyaları için çanta
Yenidoğan bezi(prima 1 numara-3-6 kilo)
Alt değiştirme örtüsü(can bebe yada dalin)
Unybabay yenidoğan mendili
Tırnak makası
Vücut termometresi(kulaktan ölçenlerden)
Dalin sıvı deterjan
Küvet ve filesi
Emzik(nuk) 0-3 ay
Burun aspiratörü (otri bebe vb.)
Sterilizatör
Giysi askısı
Yatak koruyucu su geçirmez alez
MOBİLYA TARZI
3 kapılı dolap
Şifonyer
Beşik(duruma göre)
Duvar rafı
Park yatak
Park yatak için sevi bebe yatak
Perde
Halı
Duvar bordürü
Lamba
Kapı süsü
Bebek Şekeri
BENİM İÇİN
Emzirme atleti( 2 adet)
Emzirme sütyeni
Göğüs kalkanı
Medela purelan göğüs kremi
Önü açılabilen gecelik+pijama takımı
Medela elektirikli/pilli göğüs pompası(doğumdan sonra al)
Loğusa kilodu hasta bezi
Göğüs pedi
Kızlar bir alışveriş listesi yaptım kendime sizinle paylaşayım dedim belki yararı olur sizede...
BEBEK İÇİN
Battaniye
Kısa kollu/kolsuz çıtçıtlı bodyler(mümkünse yakasında çıtçıt olsun)
Hastane çıkışı
Ağız mendili (10 tane) ve omuz mendili
5 çorap (bileği sıkmayan) ve 2 patik
Yelek
Mama önlüğü (küçük yumuşak ve arkası muşamba olandan)
Ayaklı/ayaksız alt pijama
Eldiven (10 tane)
Biberon (125 ve 250 ml) ve temizleme fırçası
Nevresim takımı/uyku seti(uyku seti eğer mobilya beşik alırsak)
Ana kucağı(oto koltuğu olanlardan)
Pamuklu zıbın takımı
Banyo havlusu
Bere
Ses çıkaran oyuncak
Sırt tipi bebek eşyaları için çanta
Yenidoğan bezi(prima 1 numara-3-6 kilo)
Alt değiştirme örtüsü(can bebe yada dalin)
Unybabay yenidoğan mendili
Tırnak makası
Vücut termometresi(kulaktan ölçenlerden)
Dalin sıvı deterjan
Küvet ve filesi
Emzik(nuk) 0-3 ay
Burun aspiratörü (otri bebe vb.)
Sterilizatör
Giysi askısı
Yatak koruyucu su geçirmez alez
MOBİLYA TARZI
3 kapılı dolap
Şifonyer
Beşik(duruma göre)
Duvar rafı
Park yatak
Park yatak için sevi bebe yatak
Perde
Halı
Duvar bordürü
Lamba
Kapı süsü
Bebek Şekeri
BENİM İÇİN
Emzirme atleti( 2 adet)
Emzirme sütyeni
Göğüs kalkanı
Medela purelan göğüs kremi
Önü açılabilen gecelik+pijama takımı
Medela elektirikli/pilli göğüs pompası(doğumdan sonra al)
Loğusa kilodu hasta bezi
Göğüs pedi
mrb arkadaşlar nasılsınız?ya benim canım acaip sıkkın deli gibi ağladım ama bi o kadar daha ağlayasım varr herkese herşeye çok sinirliyimmmmmmmm çok sıkıldımm galibaa pöffffffff:a015:
10 tane eldiven bence fazla, bazıları eldiven giymeyi sevemiyor, sıyırıp sıyırıp çıkarıyor, bu kadar çok alma bence.
Üff böyle yazınca alınacaklar ne çok görünüyor, yeni baştan bir dünya kuracağız
listen süper olmuş ellerine sağlık:))bende yapmıştım liste ama seninki çok geniş kapsamlı kopya çekicem izninle:))
mrb arkadaşlar nasılsınız?ya benim canım acaip sıkkın deli gibi ağladım ama bi o kadar daha ağlayasım varr herkese herşeye çok sinirliyimmmmmmmm çok sıkıldımm galibaa pöffffffff:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?