2011 Şubat Anneleri

Aaa karıştırmayın bakıyım ortalığı uslu uslu bekleyin azıcık kaldı ama ben çok rahatım hepinizinkini biliyorum delikafaduldendelikafadulden

Ayy ben şimdiki kgla giriyim yeter bana yaaa daha fazla zaten almak istemiyorum

ay elbise derken giysi demek istemiştim canım ümitlenme hemen:)

Hale karıştırma kız ortalığı kıyafetleri bebişime baktım ben arkadaşlar sizin bebişlere değil :)))

kociş uyudu kızım uyudu
bu fırsat bidaha elime geçmez kızlar bende uyumaya gidiyorum
öpüldünüz şimdilikkboshayallersmile

Ablan kızmasın bana ya daha vardı çünkü aynı takımdan bitmemiştir merak etme:) Yanındaki ablandı demek çok tatlı bi bayana benziyodu zaten.Evet buluşalım bu hafta sonu burda değiliz ama öbür hafta sonu buradayız.Yani 6 sı yada 7 si olabilir.Hafta içi sana uygun olmaz demi? Bu arada kızını görmüşsün yine gözün aydın.Ercan Beydende memnunsun sanırım ben buğdaya gidiyordum filan deyince ne dedi.Bir de doğum hakkında konuştunuz mu hiç.Epidurali öneriyormu bişey dedi mi?

Son düzenleme:
Civilimdeki ürünler izmirdeki pamidor firmasıyla aynı kızlar bn sık sık ugruyorum aldıgınız eşyalara dikkt edin penye oldun ordakinin kumasları bazıları sert iç dikişleri kalın benden söylemesi

caglayann ve manikk sizi heyecanla takip ediyorum bakalım ne zaman kavusacaksınız

Bulamadı ki aradı bütün sepetleri tek tek hayır hangi arada aldınız görmedim ki diyor birde çok hoşuna gitmiş o aldığınız takım ablamın :))
Hafta içi çalışıyorum canım ben anca hafta sonu olabilir akşam 6'dan sonra boş oluyorum ama o zaman ela gelemez galiba en iyisi hafta sonu yapmak bende bu hafta sonu alışveriş için bursaya çarşıya gidiyorum inş.bütün alışverişi tamamlıycaz kızın

Doğum hakkında konuşmadık canım biz hiç ama ercan beyin eşi ablamın yakın arkadaşı ablam ona anlatmış sıkıntılarımı bana başladı ilk gidince sorular sormaya kimdi dr.dedi buğday hanım'ın hastasıydım şimdi sizide deniyim dedim güldü zaten ama buğday hanım'ın hastalarını anladığım kadarıyla ercan bey'e gönderiyorlar bu haftada yokmuş hastanede asistanı öyle söyledi hemşire arkadaşlarına.

Ay gülmekten öleciiiiiiimmmm şimdi:) Bende bu hafta sonu bebek için Bursa'ya alışverişe gidiyorum:) Hem mobilya bakıcaz hemde diğer ıvır zıvıra ordada karşılaşırmıymışız. Sepetten almadım canım askılardaydı.Ama çoook beğendim aynısından kendimede alıcam.İlk girişten hemen soldaki askılarda bencede mutlaka al.Satıcıda valla gittiniz en güzelini seçtiniz dedi:)

Olacağına bak sen zaten yaaa koca yalovada buluşamadık orada buluşurmuşuz.Bizde tüm kıyafetti diğer ıvır zıvırlar için gidicez mobilyalarımız zaten hazır teyzesi vericek.
Hmmm hangisiydi şimdi hatırlamaya çalışıyorum ama çıkaramadım bir türlü hediyesini alan arkadaş resmini koysın bakıyım sonra gidip bende alıyım aynısından kaydirigubbakcemile3

Kızlar bir alışveriş listesi yaptım kendime sizinle paylaşayım dedim belki yararı olur sizede...

BEBEK İÇİN

Battaniye
Kısa kollu/kolsuz çıtçıtlı bodyler(mümkünse yakasında çıtçıt olsun)
Hastane çıkışı
Ağız mendili (10 tane) ve omuz mendili
5 çorap (bileği sıkmayan) ve 2 patik
Yelek
Mama önlüğü (küçük yumuşak ve arkası muşamba olandan)
Ayaklı/ayaksız alt pijama
Eldiven (10 tane)
Biberon (125 ve 250 ml) ve temizleme fırçası
Nevresim takımı/uyku seti(uyku seti eğer mobilya beşik alırsak)
Ana kucağı(oto koltuğu olanlardan)
Pamuklu zıbın takımı
Banyo havlusu
Bere
Ses çıkaran oyuncak
Sırt tipi bebek eşyaları için çanta
Yenidoğan bezi(prima 1 numara-3-6 kilo)
Alt değiştirme örtüsü(can bebe yada dalin)
Unybabay yenidoğan mendili
Tırnak makası
Vücut termometresi(kulaktan ölçenlerden)
Dalin sıvı deterjan
Küvet ve filesi
Emzik(nuk) 0-3 ay
Burun aspiratörü (otri bebe vb.)
Sterilizatör
Giysi askısı
Yatak koruyucu su geçirmez alez

MOBİLYA TARZI
3 kapılı dolap
Şifonyer
Beşik(duruma göre)
Duvar rafı
Park yatak
Park yatak için sevi bebe yatak
Perde
Halı
Duvar bordürü
Lamba
Kapı süsü
Bebek Şekeri

BENİM İÇİN

Emzirme atleti( 2 adet)
Emzirme sütyeni
Göğüs kalkanı
Medela purelan göğüs kremi
Önü açılabilen gecelik+pijama takımı
Medela elektirikli/pilli göğüs pompası(doğumdan sonra al)
Loğusa kilodu hasta bezi
Göğüs pedi

Son düzenleme:
kızlar ya bu hedıye dedıgınız ne ben cok sık gıremıyorum buraya cogu seyı de gecmısı okuyarak ogrenıyorum ama uzun suredır gecmısı de okuyamadım.bırde ben aldıklarımı topıge nasıl koyucam ya fotolarını cektım

10 tane eldiven bence fazla, bazıları eldiven giymeyi sevemiyor, sıyırıp sıyırıp çıkarıyor, bu kadar çok alma bence.
Üff böyle yazınca alınacaklar ne çok görünüyor, yeni baştan bir dünya kuracağız

mrb arkadaşlar nasılsınız?ya benim canım acaip sıkkın deli gibi ağladım ama bi o kadar daha ağlayasım varr herkese herşeye çok sinirliyimmmmmmmm çok sıkıldımm galibaa pöffffffff:a015:

listen süper olmuş ellerine sağlık:))bende yapmıştım liste ama seninki çok geniş kapsamlı kopya çekicem izninle:))

mrb arkadaşlar nasılsınız?ya benim canım acaip sıkkın deli gibi ağladım ama bi o kadar daha ağlayasım varr herkese herşeye çok sinirliyimmmmmmmm çok sıkıldımm galibaa pöffffffff:a015:

mrb nur aynen bende cok sıkıntılıyım dün akşam gülerken ağlama krizine girdim
tuhaf bişey oldum çıktım ayr
ıca bişey daha fark ettim çok kıskanç oldum ben yaa herşeyi herkesi kıskanıyorum çok kötü bişey ama elimde dğil kendimi kötü biriymişim gibi hissediyorum

çok canım sıkılıyo bide bugünlerde paranoyaklıkta başladı kocam beni istemiyo gibi hissediyorum ayy kafayı yemek üzereyim

bende başta 5 tane yazmıştım ama görümcem ellerini hareket ettirince kusmuk filan bulaışyor zaten ucuz al bulunsun dedi ondan 10 a çıkardım.Aslında banada fazla geldi ama fiyatı ucuzsa gerçekten alayım bulunsun dedim.

listen süper olmuş ellerine sağlık:))bende yapmıştım liste ama seninki çok geniş kapsamlı kopya çekicem izninle:))

zaten kopya çekin diye yaptım kızlar bende olan listelerden ihtiyacım olanları yada aklıma yatanları derledim azalta azalta bu kadar kaldı yoksa siz birde bunları aldığım listeleri görseydiniz iflas bayrağını çektiydim çoktan:)

hayırdır nurcum noldu gerçi bende ara sıra geriliyorum ağlayasım geliyor ama hemen geçiyo Allahtan.Oluyo bu aralar napıcaksın sıkıcaz dişimizi.ben hemen bebeğim sağlıklı herşey yolunda deyip teselli ediyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…