2011 Şubat Anneleri

kolay gelsinnnkaydirigubbakcemile2

Ercan bey e gidicem artık gitmem buğday hanm a...Olsun canım önemli değil...Kızçene alışveriş yapmışsın heyecanlanmışsındır :)

Ercan bey'e git canım ya çok memnun kalacaksın eminim :))
Evet canım senle konuştuktan sonra baya bir mağazada gezdim gene civilimde baktığım ürünlerin çoğu orda vardı belki biliyorsundur sende beberon mağazası var herşey var orada fiyatlarda uygun geldi.
Bu akşam belki oraya gelebilirim ben eşimin ailesinin yanına :))

benimde sağ kaburgam çok ağrıo kafası hep altında

Benim kızın kafasıda aşağıda sanırım çünkü sürekli tekmelerini sağ sol kaburgalarıma sallıyor cadı.Benimde genelde en çok sağ kaburgama ağrı giriyor.Çok cadı bunlar ÇOOOOKKKK....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım.Beberon mağazasını bilmiyorum.Yalovadamı??? AAA geldiğinde uygun olursan bizede beklerim canım çok sevinirim...

rahatlarını nasıl buluolarsa öle yapıolar

mrhb güzel annişler ve bebişleri.
biraz önce dr.dan geldik.cinsiyetimiz kesinleşti veee KIZZIMIZ olacakmış.
bgn 23+6 yız ama kızım 24+6 çıktı yani 1 hafta önden gidiyormuş.
şeker yüklememizde iyi çıktı şükür.103 çıktı.
kilosu 780 gr ve boyuda 33 cm olmuş kızçemin maşallah.
ben adını zeynep ece diye düşünüyorum ama kesin değil bakalım hayırlısı.

İnşallah canım.Beberon mağazasını bilmiyorum.Yalovadamı??? AAA geldiğinde uygun olursan bizede beklerim canım çok sevinirim...

Evet canım yalovada fidanlar'ın hemen orada bim varya onun karşısında kalıyor,hükemet konağının sokağından içeriye girdiğinde,gitmeni tavsiye ederim kesinlikle oraya
nipper diye bir yerde buldum arkadaşım söylemişti 30tl'lik battaniyeyi 10tl'ye aldım çokta güzel örgü bir battaniye
İnş.canım bakalım ağrım olmazsa istiyorum inş.gelmeyi

Gittiğimde bakarız inşallah.Gelin tabiki canım beklerim dikkat et kendine...

Gözünaydın canım maşallah kocaman olmuş kızçen :))
Allah hayırlısıyla doğumlarını göstersin inş.
Zeynep ecede çok güzel bir isim canım

Gittiğimde bakarız inşallah.Gelin tabiki canım beklerim dikkat et kendine...

Bak canım mutlaka...Sende kendine ve kızçene dikkat et

kızlar su lınktekı yatagı herkes cok onerıyor sızlerınde bır fıkrı var mı merak ettım
--------------------------------------------------------------------------------
chicco lulubaby xl park yatakbilmiyorumkismile

maşallah canım kocaman olmuş kızçen allahım hepsinin sağsağlim doğumlarınıda göstersin

hediyem yolda 3 miş günü içerisinde sahibesine ulaşcak umarım beğeniir

Bende aradım kargoyu gelicekler iş çıkışına kadar yarın elinde olur diye düşünüyorum hediyesi arkadaşımın umarım beğenir

kaç mesaj yazdım kısss..hemşolarına yazmaktan beni görmedin,ah kıyamam hemen yapıyorum

özürdilerim canım ya görmemişim demekki nasılsın cumartesi kontrole gidecektin nasılmış bebişin kocaman olmuştur benimki gibi :))
Saol canım şimdiden ellerine sağlık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…