2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlarr nasılsınızzz ben dün akşammm uğraştım ama sonunda kızımın şeker sepetini bitirdim birazdan albüme koyucam bakarsınız cok güzel oldu teyzeleri...

Maşallah canım oğluşun aman bırak hareket etsin ya etmeyincede neden etmiyor diyoruz
Teyzesi kızım 7'de uyandı bu sabah pek kıpır kıpır babasına oyun yaptı hep
Babası elini koyuyor tekmelemiyor babası elini çekiyor tekmeliyor sabah sabah güldürdü yumurcak bizi
Bak şimdi gene bir tepik attı senin oğluşa :))

Günaydin Kizlar, güzel bir gün diliyorummm

günaydın kızlarr nasılsınızzz ben dün akşammm uğraştım ama sonunda kızımın şeker sepetini bitirdim birazdan albüme koyucam bakarsınız cok güzel oldu teyzeleri...

günaydın güzel anneler ,hepinize mutlu,sağlıklı sabahlar
şimdi geçmişi okumaya geri dönüyorum
sevgiler,

Günaydın güzel anneler. Nasılsınız bu sabah bebişleriniz nasıl

saol cnm iyiyiz sizi sormali? benim bebisimde sabah 5te biraz oynadi simdi uyku moduna gecti galiba dün cok hareketliydi yok yoruldu kaydirigubbakcemile2
buarada benim kizda hep babasi elini koydugunda susuyodu cektigi anda tekmeliyodu seninki gibi dün babasi elini koydugu anda tekmelemeye basladi esimi görmeniz gerekirdi cok sevindi kocisim kaydirigubbakcemile3

iyi demek istiyorum ama kızlar kasıgımda ağrı varrr cok sızlıyor. bebek speti resminide ekleyemedim hata veriyor yaa uffff

Geçmiş olsun canım o ağrıları biliyorum çok feci oluyor inş.geçer bugün çokta şiddetlenmeden

günaydınnnnnnnn sağlıklı huzurlu mutlu güzel günler herkeseeeee

Günaydın neslicim

Tam oyuncu olacak galiba bunlar çok seviyorlar bizi şaşırtmayı benim kızım bugün maşallah teyzesi pek hareketli anne ben burdayım diyor hep çok hoşuma gidiyor beklemediğim bir anda pat bir tekme geliyor :)))

Eki Görüntüle 58222
buda yeleğimz ama bitmedi dahaa

saol cnm dün uğraştıımm bütün gece ama daha inciler ekliim diorumm

Yelekte çok güzel olmuş canım ya ellerine sağlık bunun tam olarak nasıl yapıldığını anlatabilirmisin bana acaba bundan bende örmek istiyorumda
Sepet'e inciler eklersen çok daha güzel olur bence

herkese günaydınlarrrrra.s.

Günaydın canım

bi ben örgü yapmayi bilmiyorum galiba hayatim boyunca sadece sal ördüm oda en basitinden ) ya aslinda istesem yaparim gibi geliyoda eriniyorum isten eve gelince oturup bisiler yapmak yerine yatip dinlenmek daha cazip geliyo =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…