oğlum dün arabasıyla kafama vurdu ben de ona katıla katıla ağladım çocuk çok şaşırdı yazık yeni konuşmaya başladı zaten gelmiş bana anne araba diyo ben ağlarken:)
canım ya...onlar için herşey kolay sorunca ciddiye almıyolar...sbsye girecekler mecburen.sen nasılsın bebiş nasıl
hoşgeldin lal
ne güzel memleketimi gezip gelmişsin
benim içinde soluk alsaydın ciğerlerine bol bol
eskişehirliyim ben :)
2 senedir gidemiyorum ama
abrelcim bizlerde arkadaşınız canım herzaman yazabilirsin bizede
yatıyorum artık kızlar
öptümmm
hepinizi
kızlar bugün milupadan hediyelerim geldi. gerçi promosyon konusunda biraz cimri davranmışlar ama neyse)) içinden çıkan kataloglar hoşuma gitti, güzel bilgiler var.
zehra hayır bunlar ücretsiz.internet sitesine üye oluyorsun bir süre sonra yolluyorlar
karamel gözün aydın kızını görmüşsün ne güzel.kocaman olmuş maşallahhhhh ohh ohh yarasın kızına boşver verilir o kilolar ne olacakki
bende gece gece ütü yaptım 4 tane gömlek vardı birini yarın giyecek eşim olmuşken onlarıda ütüleyeyim didim
uykumda kaçtı zaten
mrb canım peki bunları ücretlemi temin ediyorsun yoksa ücretsizmi anlayamadım ben beni aydınlatırsan sevinirim
ıyı geceler kızlar..
Bugun kontrolumuz vardı prensesımı gordum cok sukur bı yaramaz durum yok.
Miniğim 600 gram olmus kuzuma bakarken kendıme de ıyı bakmısım bır ayda 4 kılo bırden almısım napcam ben yaaawwww daha sımdıden 9 kılo almıs bulunmaktayım :kedi:
Allah sonumu hayır ede :lepi:
valla bende kendımı ole tesellı edıorum canım.. Kuzum ıı olsunda benımde tek derdım kılo olsun napıyım:kedi:maşallah canım, kuzucukla beraber büyümüşsünüz) o sağlıklı olsun da kilolar nasılsa verilir hiç dert etme.
Bu sabah kimse açılışı yapmamış uzun zamandır bende yapmamıştım zaten hepinize kızımla kocamannnnn günaydın diyoruz teyzoşlar :)))))
günaydınn cağlayann a.s.
günaydın güzel anneler ve pıtırcıklar herkes iyidir umarım :dance:
bi günaydında benden olsun....bugün günüm var erken uyandım
Günaydın canım nasılsınız oğluşla bu sabah
Günaydın canım kolay gelsin bugün senin işlerin çoktur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?