2011 Şubat Anneleri

kızlar bugün milupadan hediyelerim geldi. gerçi promosyon konusunda biraz cimri davranmışlar ama neyse)) içinden çıkan kataloglar hoşuma gitti, güzel bilgiler var.

Ben geldim....... Hiç ii gelmedim şeker yüklemem yüksek çıktı..
1 ay boyuncu pirinç, patates, hamurişi we şekerli gıdalar yemeyeceğim we sonra yine şeker yüklemesi yapılcak

melocum hani bakcaktın örgümee
canım ya baktım da yazmayı unuttum ellerine sağlık becerikli arkadalşım benim
kociş uyudu kızım uyudu
bu fırsat bidaha elime geçmez kızlar bende uyumaya gidiyorum
öpüldünüz şimdilikkboshayallersmile
oyyy uyu fatmacım zaten koca gün yoruluyoruzmirmirmirmirmirmirmirmir
mrb arkadaşlar nasılsınız?ya benim canım acaip sıkkın deli gibi ağladım ama bi o kadar daha ağlayasım varr herkese herşeye çok sinirliyimmmmmmmm çok sıkıldımm galibaa pöffffffff:a015:
aynıyız ya bu hormonlar ne yapıyor bize...umarım başka bişey yokturolumunekankayizsmile
gene bir yandan yemek yapıp bir yandan sizi okuyorum kızlar. bu sefer yakmamalıyım yoksa yasese (sevinççiiim) dalga gecer yoksa kaydirigubbakcemile3
sevinç nasılsın canım? minik kelebeğin nasıl bugün?
yemek oldumu geleyim mi şekerrrcokacimcoook
ben de pzt başlıyorum sınavlara en kazık sorularımı seçiyorumkötükedihüso
kızlar bugün milupadan hediyelerim geldi. gerçi promosyon konusunda biraz cimri davranmışlar ama neyse)) içinden çıkan kataloglar hoşuma gitti, güzel bilgiler var.
bana henüz gelmedi yaaaaa...aynı zamanlarda üye olmuştuk satla ilgili de olabilir gerçi
1 ay boyuncu pirinç, patates, hamurişi we şekerli gıdalar yemeyeceğim we sonra yine şeker yüklemesi yapılcak

kıyamam canım düşer merak etme sen dikkat et bakalım benim nasıl olacakbilmiyorumkismile

mrb arkadaşlar nasılsınız?ya benim canım acaip sıkkın deli gibi ağladım ama bi o kadar daha ağlayasım varr herkese herşeye çok sinirliyimmmmmmmm çok sıkıldımm galibaa pöffffffff:a015:

nurcum seni çok iyi anlıyorum canım
bende aynıyım desem
ya bir morak bozukluğu bir huzursuzluktur gidiyor
okulda öyle evde öyle
dün bende hiç yoktan ev işleri yetişmiyor diye oturup ağladım
daha öncede kızım birgün evlenip gidecek ben nasıl dayanacagım diye ağlamıştım
hormonlar mahvetti bizi offff

iyi etkilenmemişsin toobe
hastanede bağıran çağıran yoktu sanırım
yada sen güzellikleri görmek istemişsindir
mis kokulu bebişi meselaaa:ecrin_bebek:

offf madem yüksek çıkacaktı okadar delik deşik etmeselerdi bari seni
bende korkuyorum ya şeker çıkmasından
dikkaet et canım dietine hemen düşüyor 1 haftada

ahhh melocum yukarıdakinin temizlik hastalığından uyuyamadımki bi türlü
birgün süpürgesi kırılıp elinde kalsa diye dua eder oldum ya
her akşam her akşam sanki kafamın içindede gün boyu süpürge sesikötükedihüsoklava:

oğlum dün arabasıyla kafama vurdu ben de ona katıla katıla ağladım çocuk çok şaşırdı yazık yeni konuşmaya başladı zaten gelmiş bana anne araba diyo ben ağlarken:)

merhaba anneler
sizler daha deneyimlisiniz birşey sorucam 18 haftalık olmuş ve hala bacağını açmayan bir bebeğin cinsiyetinin kız olma olasılığı nedir?deneyimlerinize dayanarak soruyorum :)

eşim geldi hemen yemeğe oturduk, yeni görüyorum melocum gel tabi biraz geç oldu ama yemek olmazsa kahve içeriz beraber. günlük zaten 1 hakkımız var çok kıymetli, bunun hatırı 40yıldan da çok di mi ama canım)
sınavları erken erken halledicem bu sene, ocakta ne olur belli değil. riske atmayalım diyorum. senin fen ve teknolojiydi di mi branşın, kolay gelsin canım.

merhaba anneler
sizler daha deneyimlisiniz birşey sorucam 18 haftalık olmuş ve hala bacağını açmayan bir bebeğin cinsiyetinin kız olma olasılığı nedir?deneyimlerinize dayanarak soruyorum :)

bence çok yüksek oranda kız
benim 2 kızımdada hep aynı şey oldu
ama bellide olmaz
Allahtan başkası bilemez sonuçta:)

23. Hafta Bu haftalarda rahminizde bebeğinizin hareket etmesi için çok geniş bir alan olur. Tekmeler, omuz atar ve yumruklar… Özgürce hareket eder ve siz de hissedersiniz. Bilmelisiniz ki bu hareketler O’nun kas güçlenmesi için çok önemli!
Bu dönemde ruhsal dalgalanmalar yaşamanız olağandır. ( Üzerinde fazla durmamaya çalışın.)
Sancılar halinde gelen, kısa süreli ve sebepsiz karın ağrıları yaşarsınız. Çünkü rahim bağları, rahimden daha yavaş büyür. Yine de ağrı başka sebeplerden de gelişebilir. Emin olmak için doktorunuza danışmalısınız.
Döl yatağı kasınız doğuma hazırlanmaya başladığı için karnınızda gerilme hissedebilirsiniz.
Bu dönemde ‘aşerme’ denilen hamilelik belirtisi başlar.
Yirmili haftalarda bacak krampları yaşanır. ( Kramp girdiğinde bacağınızı düz uzatın ve masaj yaptırın.) Krampların azalması için vücudunuzu kalsiyum ve magnezyumla destekleyin.
Yavaş ve sürekli kilo alırsınız.

Kızlar 24. hafta özellikle dikkatimi çekti
Bunlara dikkat edelim!!!

24. Hafta
24. haftada ‘getasyonel diyabet’ (gebelikte görülen şeker hastalığı) hiç bir belirti göstermeden ortaya çıkabilir. Doktorunuz sizden bu hafta ‘şeker tarama’ testi ister. Bu test 28. haftaya kadar ertelenebilir. Bu konuda doktorunuza danışmalısınız.
Artık erken doğumla ilgili bilgi sahibi olmalı ve belirtilerine dikkat etmelisiniz. Erken doğumlar su kaybına bağlı olarak özellikle yaz aylarında daha çok yaşanır. (Bol su içmeye devam edin.)
Belirtilerden birinin bile varlığı durumunda mutlaka doktorunuza danışın :
Saatte 5 kezden fazla kramp ve kasılma oluyorsa,
Vajinanızdan kan geliyorsa,
Yüzünüz ve elleriniz şişiyorsa,
İdrar yollarında ağrı varsa,
Keskin veya uzun karın ağrısı yaşıyorsanız,
Devamlı kusuyorsanız,
Vajinanızdan sulu ve berrak bir sıvı gelirse,
Sırt ağrılarınız ya da şiddetli pelvik basınç varsa…

tabiki canım...sağolasın.
doğru aslında yaaaa...ama ortak bizim sınavlar müdahale etme şansım yok

canım nerden bu yazı? bu erken doğum olayı bana çok normal birşeymiş gibi geliyor, kendim de premature doğduğum için belki) umarım hiçbirimiz böyle bir sıkıntı yaşamayız gene de

canım nerden bu yazı? bu erken doğum olayı bana çok normal birşeymiş gibi geliyor, kendim de premature doğduğum için belki) umarım hiçbirimiz böyle bir sıkıntı yaşamayız gene de

primanın sayfasından canım

melocum evet aşermeyi bende ilk aylarda sanırdım ama 1 haftadır canım aşırı derecede turşu istiyor kaç kişiden istedim demekki bundanmışcokacimcoookcokacimcoook

şenaycım bende aksine çok korkuyorum ablam bebeğini 24. haftada erken doğumla kaybetti
4 gün yaşadı ciğerleri gelişmemiş
onun için ilk gebeliğimdede 24. hafta sendromu yaşadım şimdide geldi korkusu
inşallah hepimizin herşeyi normal geçer...

selam kızlaarrr ben geldim geçmişi okuyamadım okuyacam şimdi ben okuyana kada burdakilerde gider diye yazayım didim hemen

bi eskişehir üzerine afyon gezisi sonuıcu bu akşam üzeri evime geldik.ayy nasıl özlemişim evimi 3 gün yoktum ama 1 hafta yokmuşum gibi hissettim.gezmek güzelde evin rahatlığı hiç birşeyde yok.

artık sabahları belim sırtım falan ağrıyarak uyanıyorum

geçende ayağıma b ir kramp girdi uyurken aman aman 2 gün yürürken sektimm

yarın akşamda annecimle ablacım gelecek bizim doktor işşide çarşambaya kaldı olsun geç olsun güç olmasın

sizler nasılsınız

hoş geldin canım. ne güzel gezmişsin değişiklik olmuştur senin için. hamileliğimiz ilerledikçe sıkıntılarda artıyor. neyse çoğu gitti azı kaldı.
senin randevu sürekli erteleniyor; bebişin cinsiyetini doğumda öğrenicez galiba canım)

hiç sormaaaaamafoldumben

ama artık bende koyverdim gitiiiii.ben üstüne düştükte o nazlanıyor bakalım bende üstelemiyorum çünkü ne kadar ısrar edersem okadar tersine oluyor.hayırlısı geç olsun güç olmasın.alıştımmı nedir bide buu duruma sempatiksalakcinni

belki anneannesiyle teyzesini bekliyo bebişşim kim bilir az kaldı az daha sabredeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…