2011 Şubat Anneleri

hepinize çok teşekkür ederim kızlar
mavi3 ben 850 tl ye ladım ikisini uygun aldım

Ah canım geçmiş olsun.Dün geceyi bende kötü geçirdim bütün eklemlerimde ve başımda bir ağrı hiç uyuyamadım en son sabah 8 de birşeyler atıştırıp bir tane minoset aldım daha saonra biraz sızmışım...Olur canım yaralayın siz gelirim ben yalova ya....

iki saat olmuş ben hala ev süpürcemmm.pööfff yattığım yerden kalkasın gelmiyo valla.bebikimde tepik tepik acıktı galibaa..ben bi dolanayım işleri halletmeye çalışayım geleyim barii

çok geçmiş olsun canım bende cumartesi günü çektirdim dişimi dişin agrıyorsa 1 saat beklemeden çektircen yoksa o sana çektirirboshayallersmile

Kızlar selam dişçiye gittim geldim... Gebelikte kullanımı sorun yaratmayan Rovamycine antibiyotik yazdı.bunu kullanmaya başlayacağım ve Cuma günü öğlen 2 gibi dişi çekecek.Yoksa iltihaplanıp bebeğe zarar verebilirmiş.

Ayşegül canım sen çektirmişsin sanırım dişini.Antibiyotik kullandın mı? bebeğe bir zararı oldu mu?

kızlarrr hediyem geldiii...fns93 arkadaşım çok güzel ciciler yollamış kızımaaa...fatmacım çok teşekkür ederiz.bugüne kadar aldığım en güzel hediyeydii...kızımda anladı sanırım tepiklerle sana teşekkür ediyooo...çok mutlu oldum yaa hemen diğer topiğe resimleri ekliyorumolumunekankayizsmilezemuszemus

canım beğendiğine çok sevindim.Oğluşun iyi günlerde giysin inş.

Yaa benim hediyem daha ulaşmamış arkadaşa galiba ama kargocu gitti dedi.Çok merak ediyorum beğenip beğenmeyeceğini :))

gerçekten çok güzel güle güle giyinsin kızın

ya ben yarın ve önümüzdeki günlerde evde olamayacağımmmm nasıl olacak o iş bilmiyorummm..hangi kargo olduğunu bilsem gidip alırdım

bu arada damacanın kapağını açamadım ayyy bide yoruldum onla boğuşurken susuz kaldım iyimiiiii pööffff

eşim gelsin kavga edicemmm kaç gündür orda duruyodu insan açar dimiii bak susuzluk bende sinir yaptııı

Erkek anneside olabilir kız anneside olabilir yada cinsiyeti daha belli olmayan bir anneyede almış olabilirim hepsi olabilir yani kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…