Finlandiya'da yaşayan sanat meraklısı Adele Enersen'ın 2 aylık kızı Mila'nın uyku hallerini paylaştığı blog, internette tıklanma rekoru kırıyor.
32 yaşındaki anne, minik kızının uyurken birbirinden farklı ve renkli konseptlerde fotoğraflarını çekip her gün sitesine yüklüyor.
fotoğraflara bu linkten bakabilirsiniz.okadar hoşkiii bayıldıımmm
Çok güzel ve çok yaratıcı resimler olmuş.Bravo kadına...Bebek te ne kadar şirin...
link yok ama bakamıyorum linki tekrar verirmisiniz
bu rahmetli babamın kullandığı buhar makinasıoydı.rahatsızlığı nedeniyle sık kullanıyordu.aynı zamanda odanın nem dengesini ayarlamak içinde kullanıyorduk.annem götürmedi bebek için kullanırsın diye ben bunu kullanmayı düşünüyorum.
canım evet bencede çok önemli aslında baştan gereksizmiş gibi düşünmüştüm ama sonradan çok gerekli old. anladım
benim evim merkezi sistem ve havaçok kuruyor alerjik nezlem var havanı nemli olması gerekiyor ve bebek içinde çok öenemli tabiki almaya karar verdim marka konusunda daha karar vermedim bakalım
Kızlar selam ateşölçer konusu açılmış bizde braun kulaktan ölçer var çok pratik öneririm
ben birazdan dişçiye gideceğim. Bakalım ne diyecek durumum hakkında.
hepinize çok teşekkür ederim kızlar
mavi3 ben 850 tl ye ladım ikisini uygun aldım
link yok ama bakamıyorum linki tekrar verirmisiniz
canım evet bencede çok önemli aslında baştan gereksizmiş gibi düşünmüştüm ama sonradan çok gerekli old. anladım
benim evim merkezi sistem ve havaçok kuruyor alerjik nezlem var havanı nemli olması gerekiyor ve bebek içinde çok öenemli tabiki almaya karar verdim marka konusunda daha karar vermedim bakalım
Mila'nın Gündüz Düşleri (Mila's Daydreams) resimleri, fotoğrafları ve duvar kağıtları (wallpaper)
bu linkten ulaşabilirsin yada adele enersen milanın gündüz düşleri yazarsan ordanda bulabilirsin
Çok güzel canım güzel günlerde kullanın
Ahh canım sorma dün akşam biz geldik aslında ama geldiğimiz gibi geri döndük desem yeridir eşim sadece pazara çıktı kayınpederimin yanına birşey aldı ve sonra geri döndük dün akşam çok sancılı karın ağrısı ve bacak kramp'ı yaşadım kitlendim resmen onun için
bulaşamadık maalesef
Cumartesi günü bursaya gidiyorum ben bebiş alışverişi için halede gidecekti galiba önümüzdeki hafta yapalım olmazsa buluşalım artık :)))
çok geçmiş olsun canım bende cumartesi günü çektirdim dişimi dişin agrıyorsa 1 saat beklemeden çektircen yoksa o sana çektirirboshayallersmile
kızlar oda takımı olarakta bu dolabı ve beşiği aldım
10 gün sonra gelecek
http://www.bebefix.com/ozellik_images/20090903165107.jpg
http://www.bebefix.com/ozellik_images/20090917224217.jpg
Buket_111
Ebru Selam,
Sana burda çook teşekkür etmek istiyorum. Hediyene bayıldım :))
Ancak resmini şuan koyamıyorum en kısa zamanda yarın öbür gün mutlaka ekleyeceğim. Çok zevkli bir seçim olmuş.
Tekrar tekrar güzel hediyen ve tatlı notun için teşekkür ederim.
sevgiler... hihoyyyt
Yaa benim hediyem daha ulaşmamış arkadaşa galiba ama kargocu gitti dedi.Çok merak ediyorum beğenip beğenmeyeceğini :))
kızlarrr hediyem geldiii...fns93 arkadaşım çok güzel ciciler yollamış kızımaaa...fatmacım çok teşekkür ederiz.bugüne kadar aldığım en güzel hediyeydii...kızımda anladı sanırım tepiklerle sana teşekkür ediyooo...çok mutlu oldum yaa hemen diğer topiğe resimleri ekliyorumolumunekankayizsmilezemuszemus
Yaa benim hediyem daha ulaşmamış arkadaşa galiba ama kargocu gitti dedi.Çok merak ediyorum beğenip beğenmeyeceğini :))
kime yolladıydın?(belki boş bulunup söylersin yerimseniben)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?