2011 Şubat Anneleri

Erkek anneside olabilir kız anneside olabilir yada cinsiyeti daha belli olmayan bir anneyede almış olabilirim hepsi olabilir yani kaydirigubbakcemile3

erkek annesi adayı çok kız annesi adayıda çokk cinsiyetini öğrenememiş bildiğim bir ben varım sempatiksalakcinni gerçi bütün ihtimalleri saydınnnn bu hediye işi başından sonuna kadar hem çok zevkli hem çok heyecanlı

Evet ağzımdan birşey kaçırmıyım diye hepsini saydım
Benim durum çok feci aslında hepinizi biliyorum bana gönderecek arkadaşıda biliyorum o bari heyecan olsaydı bana çok iyi olacaktı ama şimdide ne aldı diye merak ediyorum kargoyu bekliyoruz eşim ben ve yeni arkadaşımla birlikte

evet canım rotgen çekilemediği için gebelikte uygun olan bir antibiyotik kullandım iki gün sonra gittim çekti dişimi hiç acı duymadım.ben diş doktoruna gitmeden önce jenokologuma sordum herşey yapılabilir hiç sorun yok dedi dişçide bizim uyguladıgımız ilaçlardan çok sizin stresiniz bebeği etkiliyor diyo ne derece dogru bilmiyorum bilmiyorumkismile

ohhohhh yarasınnnnnnnnn zayıftın sen nasılsa bişey olmaz :)))))
nerdesin sen gözükmüyorsunnnnnnnnnnnn

fazla merak iyi değil benden söylemesi acaba sana kim alcak kimse çıksın ortayaaa

bende hemen kadın doğumcumu aradım dişçimle görüştürdüm.İlaçları sordurdum.O da onayladıktan sonra içim rahatladı. :)

bebişlerin cicilerine bende bakmak istiyorum link verirmisiniz lütfennnnnnben kaçırdım hediye faslını((

Burdan ve burdan bakabilirsin canım

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392410-2011-subat-anneleri-hediyelesiyor-33.html

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-80.html

fazla merak iyi değil benden söylemesi acaba sana kim alcak kimse çıksın ortayaaa

Sesimi duyuyorsan çık ortaya hediye alan arkadaş söz kimseye söylemiycem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayyy sizi böyle meraklı görmek ne kadar güzel kızlar azıcık daha sıkın ama dişinizi ne kaldı şurda ben nasıl sabrediyorum bekliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…