bak bide inadınamı yapıosunnnsempatiksalakcinni artık söylense yaaa nasılsa bitti herşey -tatlicadiarzu-
çok acımasızsız çağlayancım yaaa:sinifsinif:,
neyse bekleyelim bakalımmmmm:lepi:
yaaaaa işin büyüsünü bozdun ama neden yaptın bunuklava:
Söylersem ama heyecanı kalmaz kızlar bu çekilişten çok farklı sizde biliyorsunuz azıcık daha sabredin sen hem bebişten alışıksın sabretmeye kızzz bir göstermedi nazlı bebiş opuyorumnanaktan
esraa47;ya ........ olan kişi benim
..... bilmiom ama
öle düşünmene çok üzüldüm senağlama daha fazla tad katar ddie düşünmüştüm
ah benim çileli başım hakikaten doğru söylüyosun bekle babam bekle.beklemek mesela değilde hiç bişi yapamıyosun cinsiyettede öyle bu iştede meraktan ziyade evde olmayacağım ya ondanda endişeleniyorum.sen nasılsa biliyosun sana söylesin bari ya kargoyu yada günü ona göre bende önlemimi alayım...annemle ablam gelecek akşama yarından itibaren doktordu gezmeydi alışverişti biraz gezicem sölemesi ayıp :kedi:
ahahaha evet evet dökülüyor yavaş yavaş az daha üstünde duralım herkes dökülsünnkötükedihüso
Yaa özürdilerim üzmek istemedim seni ama sen zaten sabırsız bir kızsın bekleyemezdin daha fazla opuyorumnanaktan:1hug:
Senin kadar bizde merakla bekliyoruz miniğin cinsiyetini bir türlü göstermedi gitti.Ben kendimden korkuyordum ama seninki pek bir nazlı çıktı .
Hmmm dur bir konuşıyım bakıyım canım arkadaşla ne diycek benim için bir sorun teşkil etmez
Sabırsız ve aceleci arkadaşım o benim dayanamadı gitti kaydirigubbakcemile3
bence kızlar hepimiz eninde sonunda öğreneceğiz sonuçta merak etmenintadını çıkaralım bence
onunda zevki farklı ama sizdde çok meraklısın ama canıııııııııım bu zamana kadar nasıl sabrettiniz kızlaaar
Dillerim_lal kızçe daha siteye gelmemiş bugün yarın sabahtan yakalarsam konuşurum olur mu şimdi gönderdimi göndermedimi bilmiyorum aceleye getirmeyelim belki beklediği birşey vardır ayıp olmasın böyle sıkıştırarak
neyse canlarım sabır sabır sabır diyoruz bişi kalmadı zaten
yaa evi süpürdüm ama silemedim ben yaaaa
elim kolum bacağım belim her biyerim ağrıdı kıytırık bir süpürge tuttumda..ya gönülsüz yaptım ondanmı oldu aceba :sempatiksalakcinni:
sizde bu kadarcık şeylerden yoruluyormusunuz.süpürgeyle çokda güçlü bastırmadım halbukiii
bence kızlar hepimiz eninde sonunda öğreneceğiz sonuçta merak etmenintadını çıkaralım bence
onunda zevki farklı ama sizdde çok meraklısın ama canıııııııııım bu zamana kadar nasıl sabrettiniz kızlaaar
sabreden derviş muradına ermişşşşşkaydirigubbakcemile3
bakmışsın yarın doktor cinsiyetini tam söylerken duuurrr buseferde ben öğrenmicem dermişimm:lepi: inat annenin inat bebeğimi olacak nedir
yok valla şaka bir yana kim olduğunun derdinde değilim gerçektende böylesi gerçekten heyecanlı ve zevkli.dediğim gibi evde olmazsam diye endişelendim.geç olsun güç olmasında bu kargocuların peşinde koşturmak zor oluyo.
bende bugün yolladım verdim eşime yollasın diye aradı öğlen vermiş 1 günde gider diye yazıyo nette yarın elinde olur inşallahh
neyse canlarım sabır sabır sabır diyoruz bişi kalmadı zaten
yaa evi süpürdüm ama silemedim ben yaaaa
elim kolum bacağım belim her biyerim ağrıdı kıytırık bir süpürge tuttumda..ya gönülsüz yaptım ondanmı oldu aceba :sempatiksalakcinni:
sizde bu kadarcık şeylerden yoruluyormusunuz.süpürgeyle çokda güçlü bastırmadım halbukiii
Aynen canım bende bir süpürge yapaa kadar yoruluyorum evim çok büyükte değil ama yinede belim heryerim ağrıyor :)))
kızlar doktormla görüştüm hemen progestan al dedi kanaman vrm die sordu ama kanamam yok sabah hemen muaneye gel dedi yatıp dinlen işte yapma dedi kendimi kötü hisediyorumm
kızlar doktormla görüştüm hemen progestan al dedi kanaman vrm die sordu ama kanamam yok sabah hemen muaneye gel dedi yatıp dinlen işte yapma dedi kendimi kötü hisediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?