2011 Şubat Anneleri

çok acımasızsız çağlayancım yaaa:sinifsinif:,

neyse bekleyelim bakalımmmmm:lepi:

Söylersem ama heyecanı kalmaz kızlar bu çekilişten çok farklı sizde biliyorsunuz azıcık daha sabredin sen hem bebişten alışıksın sabretmeye kızzz bir göstermedi nazlı bebiş opuyorumnanaktan

Söylersem ama heyecanı kalmaz kızlar bu çekilişten çok farklı sizde biliyorsunuz azıcık daha sabredin sen hem bebişten alışıksın sabretmeye kızzz bir göstermedi nazlı bebiş opuyorumnanaktan

ah benim çileli başım hakikaten doğru söylüyosun bekle babam bekle.beklemek mesela değilde hiç bişi yapamıyosun cinsiyettede öyle bu iştede meraktan ziyade evde olmayacağım ya ondanda endişeleniyorum.sen nasılsa biliyosun sana söylesin bari ya kargoyu yada günü ona göre bende önlemimi alayım...annemle ablam gelecek akşama yarından itibaren doktordu gezmeydi alışverişti biraz gezicem sölemesi ayıp :kedi:

esraa47;
ya ........ olan kişi benim
..... bilmiom ama

ahahaha evet evet dökülüyor yavaş yavaş az daha üstünde duralım herkes dökülsünnkötükedihüso

Son düzenleme:
öle düşünmene çok üzüldüm senağlama daha fazla tad katar ddie düşünmüştüm

Yaa özürdilerim üzmek istemedim seni ama sen zaten sabırsız bir kızsın bekleyemezdin daha fazla opuyorumnanaktan:1hug:

Senin kadar bizde merakla bekliyoruz miniğin cinsiyetini bir türlü göstermedi gitti.Ben kendimden korkuyordum ama seninki pek bir nazlı çıktı .
Hmmm dur bir konuşıyım bakıyım canım arkadaşla ne diycek benim için bir sorun teşkil etmez

Sabırsız ve aceleci arkadaşım o benim dayanamadı gitti kaydirigubbakcemile3

neyse canlarım sabır sabır sabır diyoruz bişi kalmadı zaten

yaa evi süpürdüm ama silemedim ben yaaaa

elim kolum bacağım belim her biyerim ağrıdı kıytırık bir süpürge tuttumda..ya gönülsüz yaptım ondanmı oldu aceba :sempatiksalakcinni:

sizde bu kadarcık şeylerden yoruluyormusunuz.süpürgeyle çokda güçlü bastırmadım halbukiii

bence kızlar hepimiz eninde sonunda öğreneceğiz sonuçta merak etmenintadını çıkaralım bence
onunda zevki farklı ama sizdde çok meraklısın ama canıııııııııım bu zamana kadar nasıl sabrettiniz kızlaaar

bakmışsın yarın doktor cinsiyetini tam söylerken duuurrr buseferde ben öğrenmicem dermişimm:lepi: inat annenin inat bebeğimi olacak nedir

yok valla şaka bir yana kim olduğunun derdinde değilim gerçektende böylesi gerçekten heyecanlı ve zevkli.dediğim gibi evde olmazsam diye endişelendim.geç olsun güç olmasında bu kargocuların peşinde koşturmak zor oluyo.

bende bugün yolladım verdim eşime yollasın diye aradı öğlen vermiş 1 günde gider diye yazıyo nette yarın elinde olur inşallahh

Dillerim_lal kızçe daha siteye gelmemiş bugün yarın sabahtan yakalarsam konuşurum olur mu şimdi gönderdimi göndermedimi bilmiyorum aceleye getirmeyelim belki beklediği birşey vardır ayıp olmasın böyle sıkıştırarak

ahhh şekerim sorma sorma ne geliyo başımıza hakkaten meraktan geliyo

aslında neyi merak edip üstüne gitsem mutlaka öğrenemiyorum geç kalıyo falan.

şu merak konusunda en çok cinsiyetimiz konusunda dilim yandı şakkıdı insanoğlu işte ders almıyokiiii üstüne gitmicem artıkın hiçbişeyin diyorum ama gelde anlat

ahahah bak demedimmi sempatiksalakcinni tabi canım zaten bulamazlarsa evde ararlar boşver sorma bile.bekleyelimmm beklemeyi öğrenelimmm

Ev işi yaparken bende çok çabuk yoruluyorum helede süpürge saolsun eşim yapıyor artık bende toz alıyorum :))

sabreden derviş muradına ermişşşşşkaydirigubbakcemile3

Meraklıyız işte kızlar ne yapalım olsun ben zaten biliyordum başından beri ama şimdide hediyemi merak ediyorum acaba nedir nedir diye :))

O zamanda zaten yüzyılın şoku olur heralde eşinede neden böyle dedin şimdi sen diye kaydirigubbakcemile3
Sağlıklı olsunda canım nasılsa göstericek kendini öyle yada böyle
Ben sana bir msj yazdım yukarda muhtemelen sabah konuşurum arkadaşla

Aynen canım bende bir süpürge yapaa kadar yoruluyorum evim çok büyükte değil ama yinede belim heryerim ağrıyor :)))

Aynen canım bende bir süpürge yapaa kadar yoruluyorum evim çok büyükte değil ama yinede belim heryerim ağrıyor :)))

otururken düşünüyorum niyetleniyorum işte süpüriim silim şunu yapim bunu yapimm falan filan ama bi süpürgeyle pilim bitiyor

salı günüde günüm varr neyseki annem geri gitmicem kalıcak benle artık onun yardımıyla altından kalkabilirim yoksa çok zorrr

kızlar doktormla görüştüm hemen progestan al dedi kanaman vrm die sordu ama kanamam yok sabah hemen muaneye gel dedi yatıp dinlen işte yapma dedi kendimi kötü hisediyorumm

kızlar doktormla görüştüm hemen progestan al dedi kanaman vrm die sordu ama kanamam yok sabah hemen muaneye gel dedi yatıp dinlen işte yapma dedi kendimi kötü hisediyorumm

Alla alla neden böyle endişeye soktuki seni şimdi gidip görünsen canım olmaz mı.İnş.kötü birşey yoktur yarın güzel haberlerini bekliyoruz

canım benim endişelenme doktorun söylediklerini aynen yap git hemen yat.önlemini alda sen..hayırdır ne olmuştu ağrınmı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…