- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Ben gidiyorum kızlar hepinize bol tepikli bir akşam diliyorum.
canım benim endişelenme doktorun söylediklerini aynen yap git hemen yat.önlemini alda sen..hayırdır ne olmuştu ağrınmı var?
kızlar doktormla görüştüm hemen progestan al dedi kanaman vrm die sordu ama kanamam yok sabah hemen muaneye gel dedi yatıp dinlen işte yapma dedi kendimi kötü hisediyorumm
Ben gidiyorum kızlar hepinize bol tepikli bir akşam diliyorum.
Eki Görüntüle 58222
buda yeleğimz ama bitmedi dahaa
kızlar selaaaaammmm... bana az önce milupa anne-bebek klübünden kargo geldi.
içinde emzirme,bebeğimi beklerken ve avent ürünleri ile ilgili kitapçıklar var.
1 tane milupa still-tee emziren anneler için çay eşantiyonu var. 1 mini paket nivea baby ıslak mendil,1 tane nivea pişik kremi eşantiyonu,1 tane nivea baby saç ve vücut şampuanı eşantiyonu var.
sonra bide avent'in bir kartonu çıktı onda da 2 tane avet göğüs pedi eşantiyonu ve 1 tane göğüs ucu kremi eşantiyonu var. Bideee Nivea baby'nin 6 tane ürünü için %25'şer lik indirim kuponu var.
çok sevindirik olduuuuummm :))
kızlar oda takımı olarakta bu dolabı ve beşiği aldım
10 gün sonra gelecek
http://www.bebefix.com/ozellik_images/20090903165107.jpg
http://www.bebefix.com/ozellik_images/20090917224217.jpg
ya ben yarın ve önümüzdeki günlerde evde olamayacağımmmm nasıl olacak o iş bilmiyorummm..hangi kargo olduğunu bilsem gidip alırdım
bu arada damacanın kapağını açamadım ayyy bide yoruldum onla boğuşurken susuz kaldım iyimiiiii pööffff
eşim gelsin kavga edicemmm kaç gündür orda duruyodu insan açar dimiii bak susuzluk bende sinir yaptııı
Ayyy sizi böyle meraklı görmek ne kadar güzel kızlar azıcık daha sıkın ama dişinizi ne kaldı şurda ben nasıl sabrediyorum bekliyorum :)))
kızlar doktormla görüştüm hemen progestan al dedi kanaman vrm die sordu ama kanamam yok sabah hemen muaneye gel dedi yatıp dinlen işte yapma dedi kendimi kötü hisediyorumm
iyi akşamlar canım.. ahh ahh bugün hasret kaldım tepiklere, pek bir sakin gene beyimizBen gidiyorum kızlar hepinize bol tepikli bir akşam diliyorum.
evet canım sabhtan beri kasıklarımda belimde ağrı var sanki adetliyim gibi
senysn
kargocu "geldik bulamadık dillerim_lal hanım nerelerde geziyosunuz" diye not bırakır merak etme canım
iiyi akşamlar
kızlar benim göğüslerimde damarlar belli olmaya başladı yani bugün farkettim damarlar gözüküyor önceden öyle değildi
acaba süt kanallarımı oluşuyor ki dedim sizdede oldumu böyle bişiiii
iyi akşamlar kızlr çoook heyecanlıyım yarın görüş günümüz aslında geçen cmrtesi idi ama gidememiştim yarına gidiyorum inş.ayrıca şeker yüklemeside yaapılacak ayy beni heyecanlar bir bastı bir bastı
cnm ben ilk hamile kaldığımı öyle öğrendim diyebilirim göğüslerimdeki damarlar belirginleşmişti şimdi hala öyleler
iiyi akşamlar
kızlar benim göğüslerimde damarlar belli olmaya başladı yani bugün farkettim damarlar gözüküyor önceden öyle değildi
acaba süt kanallarımı oluşuyor ki dedim sizdede oldumu böyle bişiiii
benimkiler biraz küçükte söylemesi ayıphiç ordan bişi anlamadım ben.ama şimdi şimdi farkediyorum biraz büyüyolar sanki ama hala küçükler çok korkuyorum bu bebek nasıl emecek ne emecekki emziren annelerin göğüslerini görüyorumda benim ikisini toplasan anca eder heralde:kedi:kaydirigubbakcemile3
benimkiler biraz küçükte söylemesi ayıphiç ordan bişi anlamadım ben.ama şimdi şimdi farkediyorum biraz büyüyolar sanki ama hala küçükler çok korkuyorum bu bebek nasıl emecek ne emecekki emziren annelerin göğüslerini görüyorumda benim ikisini toplasan anca eder heralde:kedi:kaydirigubbakcemile3
süt dolduğu zaman bak gör sen onlarıı hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?