2011 Şubat Anneleri

kızzz meloşşş sen beni güldürdünn Allah da seni gülsürsünn emiiiiii.
korkmuştur kadıncağız üç kişi kesin ya satıcı yada hırsız diyee
ilerde devamlı karşılaştığınızda utanırr :kedi: :kedi:

bende çok mrk ediyommmmm kimkineee :uhm:

hadi canımmm inşallah görücenn prensiniii gamyoncuiremsu :Saruboceq:

ha bakalımmm bugünün yemeğini yakan talihlisi kimmmmmm delikafadulden

kaydirigubbakcemile3ama yakmadım yetiştim yasesecimaklinialirimsmile

ben çıkıyorum arkidişlerr benim kociş 3-11 evde olursam girerim neteee.iyi akşamlarr.iyi tepiklerr muck muck
ya bu arada benimki çok mu uykucu olacaktır nedir bugün pek sesi çıkmadı yazıyordum hafiften tepik yedimm kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy kız gülmekten yanağım acıdı kesin sizi hırsız sandı yada misafir sevmiyor delüükaydirigubbakcemile3

valla bende yaktımm ama kk dayken değill ezeli izlerken di en son faciamm. iki sefer aynı yemeği yapmış oldumm :)))))))))

iyi akşamlar canım görüşürük

benimde hediyemmm geldii hihoyyyt hediye topiğine yazdım ama bide buraya yazayım dedim.. çağlayancım teşekkür ederim hediyen ve güzel dileklerin için olumunekankayizsmile kızımda teşekkür ediyor teyzesi opuyorumnanaktan resimleri koydum hediye topiğine kızlar..

bu arada bende gönderdim bugün hediyemi.. yarın elinde olur arkadaşımınnn :kedi: umarım beğenir..baya dolaştım.. kaalıcı, kullanışlı bişey olsun istedim.. bakalım beğenecek mi CADIARZU

melocummmmm nasılsınnnnn
şenayyyy yemeğee bakmayı unutmaaaa
dillerim_lal çok gezme kız otur oturduğun yerde sokakta doğurcann :))

o bir kere oldu yaseseee. bu akşam yemeğimi dünden hazır ettim, rahat rahat okuyorum.

ayıp etmiş ama kadın da bilememiştir gerçekten komşumusunuz değilmisiniz.ne komik olmuştur, biraz tanıyınca yüzünüze bakamaz artık utanır kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kaçıorum koçiş geldi öptüm hepinizi ii akşamlr bol tepiklisinden hemde

melocum biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz insan bi buyur ederdiiii
aynen ya var ya...nasıl şok olduk anlatamam
kız her balkona çıktığımda görüyorum zaten
dinlen hadi gidince öptüm seni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy kız gülmekten yanağım acıdı kesin sizi hırsız sandı yada misafir sevmiyor delüükaydirigubbakcemile3
bence de sanırım istemiyor kimseyi

kızlar hediye topiğine yazdım burayada yazayımmm hediyemizi aldık olumunekankayizsmile çok çok mutlu oldum MELOCUM sana ve güzel kızına çok teşekkür ederiz çok duygulandım gerçekten ...

ne güzel yaaaa...ne benimki geldi ne gönderdiğim alındı:gitme::gitme:güle güle kullansın bebiş

yasemin her balkona çıktığımızda görüyoruz birbirimizi ya.kaydirigubbakcemile3

kızlar hediye topiğine yazdım burayada yazayımmm hediyemizi aldık olumunekankayizsmile çok çok mutlu oldum MELOCUM sana ve güzel kızına çok teşekkür ederiz çok duygulandım gerçekten ...

her giydirdğimde kulaklarını çınlatıcaz oğlumla sizin...

canımm yaa..nasıl mutlu oldum anlatamam,güle güle kullansın oğluş umarım beğenmişsindirolumunekankayizsmile

gönderdiğin gitmiş kaydirigubbakcemile3 senin hediyende gelir canım üzme kendini :içelim:

ne güzel yaaaa...ne benimki geldi ne gönderdiğim alındı:gitme::gitme:güle güle kullansın bebiş

yasemin her balkona çıktığımızda görüyoruz birbirimizi ya.kaydirigubbakcemile3

canımm yaa..nasıl mutlu oldum anlatamam,güle güle kullansın oğluş umarım beğenmişsindirolumunekankayizsmile

beğenmezmiyim çoookk beğendim çok düşüncelisin banada hediye göndermişsin notunada bayıldım ağlattın bizi oğlumla duygusala bağlandık hemen ...kaydirigubbakcemile5

aslında öğlen aldım ama misafirim vardı pc başına geçemedim bir türlü herkese gösterdik teyzesinden gelen cicileri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…