- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
şenay.. satdaşım nasılsın ?? paşam nasıl benim?? face de istek gönderdim sana :1hug:
canım şimdi sen yazınca gördüm, kabul ettim hemen. bir yandan buraya bakıyorum bir yandan da sınav okuyorum. paşa bugün çok sakin. bir sürü tatlı şey yedim, tık yok. ona değil ama bana yarayacak galiba bu gidişle) sen nasılsın, minik kuzucuk nasıl?
beni de ekleyin kısssscanım şimdi sen yazınca gördüm, kabul ettim hemen. bir yandan buraya bakıyorum bir yandan da sınav okuyorum. paşa bugün çok sakin. bir sürü tatlı şey yedim, tık yok. ona değil ama bana yarayacak galiba bu gidişle) sen nasılsın, minik kuzucuk nasıl?
valla onlar oynasın diye yediğimiz tatlılar bizi oynatacak gibi geliyor ya hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3 benim kkızımda sakin bugün.. uslu uslu... cumartesi kontrolümüz var.. 1 hafta gerilik için doblere giricez sanırım.. hayırlısı artık canım ya...
şuanda canları isteyince kıpırdanıyorlar benimkide bazen dakikalarca tepişiyo sonra yoruluyomu ne saatlerce sesi çıkmıyo
kızlarrr hediyem geldiii...fns93 arkadaşım çok güzel ciciler yollamış kızımaaa...fatmacım çok teşekkür ederiz.bugüne kadar aldığım en güzel hediyeydii...kızımda anladı sanırım tepiklerle sana teşekkür ediyooo...çok mutlu oldum yaa hemen diğer topiğe resimleri ekliyorumolumunekankayizsmilezemuszemus
benimde çok büyük sayılmazdı en küçüğünden ama hamile kalınca dolgunlaştı ama şimdide işe yaramıyo bebişeme yarasınn
kızlar doktormla görüştüm hemen progestan al dedi kanaman vrm die sordu ama kanamam yok sabah hemen muaneye gel dedi yatıp dinlen işte yapma dedi kendimi kötü hisediyorumm
kızlaarrr yemek yakanlar grubuna az daha bende katılıyordummdelikafadulden
iyiyim noldu biliyon mu
bizim siteye yeni bir komşu taşınmıştı .üstteki ve karşıdaki komşumla ona hoşgeldine gidelim dedik :içelim:bi kahve içmeye kadın bizi kapıdan geri çevirdi.şok şok şok,kendimizi satıcı gibi hissettikohaoldumsmileohaoldumsmile
bugün müdür yardımcıları okulda beni çağırdı kasım ayı nöbet listesini yapıyoruz seni yazmıyoruz diye...ben de tamam ben size raporumu getiririm dedim
rapor önemli değil senin sözün bizim için önemli dediler pek bi hoşuma gitti,çünkü veli görüşmesinin bile tutanağını isterler normalde
Benimkide 1 doğum yapmama ragmen küçüktü halada küçükler
inşallah bu sefer sütün olureyvahedigeldismile
yuh yani nolursa olsun kapıya gelen buyur edilir
halinizede gülmek geldi içimden kös kös gerimi döndünüzohaoldumsmile
ayyyyy süper haberrr
hamileliğin en güzel yanı
biliyorsun değilmi doğumdan sonra 1 yıl daha nöbet yooookkkkkalkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool:
/url]
arkadaşlar bi şey sorcam...ben hamileliğimin en başından beri acaip bi sivilce problemi yaşıyordum bi kaç kez burda paylaşmıştım ama şimdi saçlarımın içindede çıkmaya başladı benim gibi olan var mı yada bi önerisi olan....
arkadaşlar bi şey sorcam...ben hamileliğimin en başından beri acaip bi sivilce problemi yaşıyordum bi kaç kez burda paylaşmıştım ama şimdi saçlarımın içindede çıkmaya başladı benim gibi olan var mı yada bi önerisi olan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?