2011 Şubat Anneleri

normalmiş canım hormonsal değişikliklerden dolayı özellikle kız annelerinde daha çok olurmuşbayanssulusmile ama bende yok

ne şanslısın canımm benimm kız bende güzellik müzellik bırakmadıkaydirigubbakcemile3arkadaşımın kayınvalideside bebek iyi geliştiği için çok sivilce çıkarmış dedi ama bilmiyorumm....saçlarıma kadar sivilce olunca panik olmaya başladım artıkınnn

Merhaba arkdaşlar. Nasılsınız?
Benim 2 gündür çok fena midem yanıyor. Yemek borusundan itibaren

canım benim de bir ara öyleydi. yediklerinle çok alakası oluyor. özellikle baharatlı yiyecekler çok kötü yapıyor. hamilelerin 2/3 sinde reflü şikayetleri oluyormuş zaten. doğumdan sonra kendiliğinden geçiyormuş

kıyamam canım ya geçmiş olsun bebek baskı mı yapıyorkibilmiyorumkismile

Muhtemelen öyle. Çünkü ultrasonda ayaklarını yukarı dayamıştı.

Dikkat ediyorum aslında ama bugün dogru düzgün bir şey yiyemedim.

çıkmazmı bendede çıkıyor bide elim gidiyor hep koparıyorum falan

hatta sivilcede son nokta burnumun içinde çıktı silincede bir acıyorki sormayın gitsin

kızım olacak inş.

hoşgeldin canım

Bugün kargodan kağana aldığım ahşap oyuncaklar geldi, hepimiz oturduk kağanla oynadık, kuleler yaptık, sonra kağan yıktı :)) çocuk gibi oyun oynadık yani, akşamda turlamaya çıktık kağanıda parka götürdük, ama iyimi yaptık bilmem feci duman vardı bu akşam havada, bacalardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum

Son düzenleme:
burcuu hoşgeldiinnn

nasılsınız kaan cığın babasıyla hasret giderdimi.,,

sen nasılsın?ne çok soru sordum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…