2011 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun cnm ballı limonlu ıhlamur iç
Canım ben de istiytorum aslında sohbet etmek.Eşim temizlik yapmaya başladı ona yardım ediyordum.Hazır evde yakalamışken faydalanmak lazım babamızdan...Görüşürüz yine sonra canım...
Bu yoruma bayıldım ben :)))
Etkinliğinizi çok beğendim cnm elinize sağlık, bende 3 hafta kadar önce kağana oyun hamuru yapmıştım gıda boyaları kullanarak ama pek ilgisini çekmedi,ama benim oğlan daha küçük tabi 17 aylık senin kızın kocaman maş, göbüşede bakıyorum şimdi

Eveeeet hanımlar biz geldik,a.s.

Küçük oğlum iyi maş normalde sat'ne göregeç döllenme bizimki ama şu an sat'ne göre olan haftasından 1 hafta önde gidiyor maşallahı var, herşey yolunda dedi, ağrılarım normalmiş, tit istedi ve şeker yüklemesi yaptırıcam bi ara 50lik glikoz, herşey yolunda Allaha şükür

Büyük oğlumda kilo almış boyu uzamış, kilo almasına çok şaşırdım çünkü yemiyor 10günü aşkın süredir sırf sütle besleniyor, bunları anlattım sütünü 400ml ile sınırladı, yeme bozukluğu başlangcı oluşmuş dedi, 6saat boyunca ağzına lokma sürdürmüyor sonrasında mecburen süt veriyorum dedim, vermeyeceksin dedi, sizinle öğün zamanlarında aynı yediğiniz yemekten yesin kaç kaşık yediği önemli değil bi kaç kaşık bile yese yeniden eski düzenine alışkanlıklarına döner bir süre sonra dedi, aç kaldı deyip süt verme blendırlama dedi, yoksa ikinci bebek gelince bu durum dahada kötüleşir ve bu dönemde aşılamazsa maalesef uzun yıllar devam edebilir dedi,
Artı 4 azı dişinin 4üde damağını zorluyormuş şu an çıkmak için, ağlayarak uyanması ondandır dedi, yinede tit istedi, telefonda sonuçları konuşucaz artık
Zayıflamış gibi gözüküyor üzülüyorum dedim, kilo almış ya dedi kızdı, boyu uzuyor ondan göz yanılması olabilir dedi
Vitamin verdi, yemediği dönem için takviye olsun dedi

Ay içim rahatladı be ohh diyim sonunda :))))

Son düzenleme:

Gözünaydın Burcucum senin prenslerde herşey yolundaymış...
biz anneler bazen kendimizde evham yapıyoruz bende hep kızım ufak diyordum dr yooo gayet iyi dedi:))

Vee hatunlar doğumu konuştuk, doktor parası ve hastane masrafları ilaç ve bebek bakımı dahil sgkdanda yararlanınca 1000 tl dedi, 39. haftanın sonunda alırız, o zamana kadar doğum başlarsa daha önce alırız ama 39 haftayı emme güçlüğü çekmemesi açısından doldurmasını istiyorum dedi, siz doğum için ne konuştunuz kızlar ücret doktor parası falan dahil olarak, 1000 tl iyimi,
Ben oğlumu askeri hastanede doğurmuştum ilkinde para vermedik, ama orası hep sezaryen yaptığı için güvenim tamdı burasını bilemiyorum bu yüzden özel hastane olsun istedik

Son düzenleme:
Gözünaydın Burcucum senin prenslerde herşey yolundaymış...
biz anneler bazen kendimizde evham yapıyoruz bende hep kızım ufak diyordum dr yooo gayet iyi dedi:))

Sağolasın cnm, inş şu yeme bozukluğu durumunuda bir atlatırsak doğuma kadar herşey daha güzel olacak:Saruboceq:, o yemeyince bana dert oluyor ama dert etmemeyide öğrenicem inş zamanla :)))yerimseniben

iyi akşamlar .bugün 2, tetonoz aşımı oldum sonunda.2 gündür bebeğim küstü önceden çok hareketliydi.şimdi ters dönmüş tepki vermiyor uyuyor herhalde

Kızlar bide aklıma gelmişken günde 10 tepik takip edicekmişim , az olursa haberleşelim mutlaka dedi
iyi akşamlar .bugün 2, tetonoz aşımı oldum sonunda.2 gündür bebeğim küstü önceden çok hareketliydi.şimdi ters dönmüş tepki vermiyor uyuyor herhalde

Aşıyıda atlatmışsın cnm gözün aydın, uyuyodur annesi merak etme

ebe hanım bana arada sırada kullandıgım için kalsiyum ve demir hapını kızdı.zamanında kullan dedi.ödem olurmuş bu aylarda..birde kan sayımı yaptırılıyormuş kansızlık varmı yokmu diye

ebe hanım bana arada sırada kullandıgım için kalsiyum ve demir hapını kızdı.zamanında kullan dedi.ödem olurmuş bu aylarda..birde kan sayımı yaptırılıyormuş kansızlık varmı yokmu diye

Cnm normalde benim kanım 13.2 idi son sayımda, ama bana bile demir hapını mutlaka düzenli al dedi, kansızlık kısa zamanda gelişebiliyor demekki, vitamini haftada 2-3 al gelişimi iyi olduğu için dedi ama şartı düzenli yemekmiş, magnezyumu krampların geçer geçmez bırak düzenli almana gerek yok kramplar oldukça al dedi

herkese iyi akşamlar kızlarr bende izini aldım sonunda yarın tatilim cumartesi günü görüşürüz sizi seviyorumm kendinize iyi bakın a.s.:enbuyukkk:

burcucum çok sevindim iki oğlun için de güzel haberler almışsın, gözün aydın. boşa der etmişsin yediremiyorum diye.
benim dr henüz doğumla ilgili konuşmak için erken, son trimesterda konuşuruz diyor ama hastanenin muhasebesiyle görüştük. ben emekli sandığına bağlıyım. ister normal ister sezeryan yapın 1.500 tl, buna bir gece hastanede kalma ve yeni doğan tetkikleri dahil dediler. çok gibi geldi ama evime yakın başka iyi bir özel hastane yok, mecburen burda devam edip doğumu da yapıcam.

2 oğlunanada maşallah canımm kağanınada bol iştahlı günler inş doğum için ben sezeryan olucam 700 lira yeni doğan tetkikleri 2 gün hastanede kalma doktor parası içinde s

iyiyim canım oğluşumla battaniyerin altına kaçtık uzanıyoruz sen nasılsın miniğin nasılolumunekankayizsmile

ne güzel keyfiniz bol olsun canım; biz de oğlumla temizlik yapıyoruz ara vermişken buraya bakayım dedim. ama oğlum harekete alıştı, oturduğumdan beri rahat vermiyor tepikliyor annesini))))))))))))

ne güzel keyfiniz bol olsun canım; biz de oğlumla temizlik yapıyoruz ara vermişken buraya bakayım dedim. ama oğlum harekete alıştı, oturduğumdan beri rahat vermiyor tepikliyor annesini))))))))))))

tepiklesinler benimki bugün durgun azıcık gerçi alıştım 2 gün tepikledrden durmuyoruz 1gün sakinn yoruluyor kuzucum kolay gelsin sizede çok yorma kuzumu

tepiklesinler benimki bugün durgun azıcık gerçi alıştım 2 gün tepikledrden durmuyoruz 1gün sakinn yoruluyor kuzucum kolay gelsin sizede çok yorma kuzumu

sevim-li canım yanlış görmediysem seninde şekerin 159 çıkmış dimi.ne yaptın 100 lük yaptırdın mı.ben 100 lük yaptırmaya gıttım 2 kez ıkısındede kustum maalesef.

iyi akşamlar kızlar 3-4 gündür nette sorun vardı şükür bugün düzeldide girebildim oğluşumla sizleri çok özledik öpüyoruz hepinizi umarım sizlerde bebişlerinizle iyisinizdir hiçbirinizde sorun yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…