1 saat deildir cnm size mesafesi bize 40 dk falan size daha yakın olmalı. Zaten sezeryan olacağın için sorun olmayacaktır. Normal 200 sezeryan 400 dü. Ama keyfi sezeryan olursan 600 yada 700 dedi dr tam aklımda kalmadı. Sen 400 tl ödeyeceksin. Tabi bu 400 de indirimsiz fiyatıydı. Seninde dediğin gibi az bir fark yok arada o paraylada çocuklara bişiler alınır. Bana haber werirsin görüşünce:)
Kızlar sizin sezeryan fiyatları cok uygunmuş bnm doktorum 1800 dedi ama normal ,ç,n 210 tl istedi epudurall fiyatı dahil miş ama bizim sıpa erken gelicek gibi duruyor hiç istemiyorum sezeryan olmak cünkü bnm annem en son kardeşimde sezeryan oldu ve üç sene öne sezeryan fıtıgı olduu allh korusun bidaha bidaha amaliyat zaten cok korkuyorum..
1800 müüü ay ne ne yapıyorlarki sezeryan değilmi har yerde aynı sizizn dr. extra bişey ler mi yapıyormuş çok fazlaymış valla burda özel hastane her şey dahil 500 falan tutuyor iyiymiş bizmki bu arada sezeryan fıtığı nasıl oluyormuş hiç duymadım ben bnm mecburen sezeryan olucak böyle şeyler duydukça korkmaya da başladım aslındaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
1800 müüü ay ne ne yapıyorlarki sezeryan değilmi har yerde aynı sizizn dr. extra bişey ler mi yapıyormuş çok fazlaymış valla burda özel hastane her şey dahil 500 falan tutuyor iyiymiş bizmki bu arada sezeryan fıtığı nasıl oluyormuş hiç duymadım ben bnm mecburen sezeryan olucak böyle şeyler duydukça korkmaya da başladım aslındaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
şeker yüklemesine bende çarşamba gideceğim
tatlım takma bu kadar benim üçüncü sezeryan olcak inan sanki iki kere ameliyat olmadım ama ben her şeye ragmen ii bir devlt hast.tavsiye ederim iki kez sorunsuz iç sorunsuz ameliyat geciren biri olarak hatadan kaynaklanıyo bu sezeryan herkes olcak die bi kaide yok sıkma canını allah senide bebeginide hayırlısı ile kurtarsın inş sorunsuz
cnm yaaa izmirde böyle fiyatlar bazı hastanelerde 2 milyar istiyor bu gene iyi fiyat yanii
Merhaba şekerler
Burası acayip güneşli çook pozitif uyandım hava beni çok etkiliyor ya
Kıpır kıpır içim
Herkese harika bir pazar günü diliyorum
Kaynım bizde fazla giremiyorum
Mucakkkk öpüldünüzzzopuyorumnanaktan
aminnnn hepimizi ve ce kuzularımızı korusun rabbm ah be canım herkes doğum hikayelerini anlatmaya başladı bnm dr belden uyuşturarak yapıyor duyanlar aer aaa benm de belden uyuşturdular ama ben hissttm kestiklerini sonra uyuttular diyenlerimi ararsın yok belden uyuşmayınca genel vardiler anesteziyi ikisi ağır geldi uyanamadı diyenler mi insan ister istemez korkuyor
inşllllh daha doğuma kadar atlatırız kimseyle konuşmıycamm bu sezeryanı artık
herkes bişey söylüyor hiç bir şey bilmeden gitmek daha iyi sanırım
slm kizlar, hava güzel esim gelsinde az gezelimmmmm diyorum =)
dün aksam kasigima bi agri girdi yürüyemedim hemen gecti ama allahtan
valla tamda onu düşünüyordum biz garip garip oturuyoz ogluşumla kocişim uzaklarda aman siz gezin bari allah uzakta koymasın kimseyi kocasıyla cok zor hele karnım burnuma geliyo aslında cok üüzlüyorum uzakta olmasına
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Burası da günlük güneşlik :)
Kayınvalidem bize geldi. Ay benden habersiz Asya Naz'a neler almış neler. Görünce şok oldum.
Bir sürü hırka,yelek, uyku tulumu, küveti filesi, tulumlar, çıtçıtlı badiler, iç çamaşırı, battaniye, uyku seti, alt açma seti, cici cici elbiseler, hastaneden çıkınca benim yatagıma örtmeye pembe pike takımı ( oglumda da mavi yaptırmıştı), hastanede üşümeyeyim diye şal ördürmüş, daha neler nelerrrrrr :)
Sagolsun oglumda da en ince ayrıntıya kadar yapmıştı kadıncagız. 3 erkek torunundan sonra (2'si görümcemin) kız olunca daha bir özenmiş ya :) Çokkk mutlu oldum :)
Allah razı olsun ondan. Ve her zaman derim, Allah herkese benim kayınvalidem gibi bir kayınvalide nasip etsin inşallah :)
Maşallah diyelim de nazar degmesin :)
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Burası da günlük güneşlik :)
Kayınvalidem bize geldi. Ay benden habersiz Asya Naz'a neler almış neler. Görünce şok oldum.
Bir sürü hırka,yelek, uyku tulumu, küveti filesi, tulumlar, çıtçıtlı badiler, iç çamaşırı, battaniye, uyku seti, alt açma seti, cici cici elbiseler, hastaneden çıkınca benim yatagıma örtmeye pembe pike takımı ( oglumda da mavi yaptırmıştı), hastanede üşümeyeyim diye şal ördürmüş, daha neler nelerrrrrr :)
Sagolsun oglumda da en ince ayrıntıya kadar yapmıştı kadıncagız. 3 erkek torunundan sonra (2'si görümcemin) kız olunca daha bir özenmiş ya :) Çokkk mutlu oldum :)
Allah razı olsun ondan. Ve her zaman derim, Allah herkese benim kayınvalidem gibi bir kayınvalide nasip etsin inşallah :)
Maşallah diyelim de nazar degmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?