2011 Şubat Anneleri

sllm kkızlar nasılsnız bn bi geçmişi okuyyım kardeşim geldi bana temizliğe kıyamam evimi temizliyor bende azıcık bişiler yaptım ama yaptrmıyor bugün eşimin doğum günü maalum kaç gündr yatakta yatıyorum bugün dışarı cıkıp bişiler bbakıcam hazır kendiside evde yooken ufak bi kaçamaktan bişi olmaz...:))

Kızlar sizin sezeryan fiyatları cok uygunmuş bnm doktorum 1800 dedi ama normal ,ç,n 210 tl istedi epudurall fiyatı dahil miş ama bizim sıpa erken gelicek gibi duruyor hiç istemiyorum sezeryan olmak cünkü bnm annem en son kardeşimde sezeryan oldu ve üç sene öne sezeryan fıtıgı olduu allh korusun bidaha bidaha amaliyat zaten cok korkuyorum..

1800 müüü ay ne ne yapıyorlarki sezeryan değilmi har yerde aynı sizizn dr. extra bişey ler mi yapıyormuş çok fazlaymış valla burda özel hastane her şey dahil 500 falan tutuyor iyiymiş bizmki bu arada sezeryan fıtığı nasıl oluyormuş hiç duymadım ben bnm mecburen sezeryan olucak böyle şeyler duydukça korkmaya da başladım aslındaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

cnm yaaa izmirde böyle fiyatlar bazı hastanelerde 2 milyar istiyor bu gene iyi fiyat yanii

tatlım takma bu kadar benim üçüncü sezeryan olcak inan sanki iki kere ameliyat olmadım ama ben her şeye ragmen ii bir devlt hast.tavsiye ederim iki kez sorunsuz hiç sorunsuz ameliyat geciren biri olarak hatadan kaynaklanıyo bu sezeryan herkes olcak die bi kaide yok sıkma canını allah senide bebeginide hayırlısı ile kurtarsın inş sorunsuz

Merhaba şekerler
Burası acayip güneşli çook pozitif uyandım hava beni çok etkiliyor ya
Kıpır kıpır içim
Herkese harika bir pazar günü diliyorum
Kaynım bizde fazla giremiyorum
Mucakkkk öpüldünüzzzopuyorumnanaktan

aminnnn hepimizi ve ce kuzularımızı korusun rabbm ah be canım herkes doğum hikayelerini anlatmaya başladı bnm dr belden uyuşturarak yapıyor duyanlar aer aaa benm de belden uyuşturdular ama ben hissttm kestiklerini sonra uyuttular diyenlerimi ararsın yok belden uyuşmayınca genel vardiler anesteziyi ikisi ağır geldi uyanamadı diyenler mi insan ister istemez korkuyor
inşllllh daha doğuma kadar atlatırız kimseyle konuşmıycamm bu sezeryanı artık
herkes bişey söylüyor hiç bir şey bilmeden gitmek daha iyi sanırım

burası da günlük güneşlik bende çok güzel uyandım ama
taksimde saldırıyı gördüm tv şimdi bir sürü yaralı var polisler ve masum insanlara
saldırmış hainler inşallh hepsi iyileşir acılarını göstermez allah :Saruboceq:

canım bak b enim kız kardeşim dr sana söylüyorum sezeryan genel anestezi altında oluyor ve asla bir şey hissetmiyorsun her ameliyat gibi anestezi den kalkama ma riski var bunu parmagın kesildiginde lokal de bile söz konusu asla anlatıldıgı gibi degil benim ikinci sezeryanımda ameliyatın ortasında ayıldım tam kesiyolardı ama ben 3 cü anestezimdi ve sigarayı 8 ayda bıraktıgım için ayıldım ve az ver,yolar benim için ayıldım ama ayılmama ragmen hissetmedim bedenimi inlememle tekrar bayılttılar hiç bir acı yok komplikasyon a gelince parmagına atılan 3 dikişteki lokal bilee hayati riski var ve düşük bakma kimseye ve takma ben 2 kez sezeryan oldum burnumdan estetik oldum ameliyat konusunda tecrübeli sayılırım:)onun için bu tür konuşmalarada girmee sadece seni gerer canım burada bakıyorum genelimiz maş. okumuş kültürlü insanlar git bir dr konuş aynısı sana diyecek allah sag saglim dogum sana ve bebegine nasip eder inş buradaki tüm arkadaşlara inş öpüldün stres yama

slm kizlar, hava güzel esim gelsinde az gezelimmmmm diyorum =)
dün aksam kasigima bi agri girdi yürüyemedim hemen gecti ama allahtan

slm kizlar, hava güzel esim gelsinde az gezelimmmmm diyorum =)
dün aksam kasigima bi agri girdi yürüyemedim hemen gecti ama allahtan

valla tamda onu düşünüyordum biz garip garip oturuyoz ogluşumla kocişim uzaklarda aman siz gezin bari allah uzakta koymasın kimseyi kocasıyla cok zor hele karnım burnuma geliyo aslında cok üüzlüyorum uzakta olmasına

is icin mi uzakta? zor olur inanirim hele ki hamisken insan dahada cok ariyo kocisini.

mrb kızlar. bişeyi farkettiniz mi? sat tarihleri nisan olanlar genelde ocakta doğurmuş baktınız mı geçen seneki tarihlere.mesela benim 28 nisan gecen seneki bu tarihlere ait kişiler ocak 21 gibi doğum yapmışlar.yani ocakta hazır olmamız gerek sanki.

slm kılzar nasılsınız.burda çok güzel bi hava var bugün. insan güneşli havada gerçekten mutlu oluyo.ama evim çok pislendi onu taktım bugünde saolsun eşim yardım ediyoda azcık topladık.nolcak benim bu halim bilmem valla
bu arada son göbüş fotomu koydumm bilginize

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Burası da günlük güneşlik :)

Kayınvalidem bize geldi. Ay benden habersiz Asya Naz'a neler almış neler. Görünce şok oldum.

Bir sürü hırka,yelek, uyku tulumu, küveti filesi, tulumlar, çıtçıtlı badiler, iç çamaşırı, battaniye, uyku seti, alt açma seti, cici cici elbiseler, hastaneden çıkınca benim yatagıma örtmeye pembe pike takımı ( oglumda da mavi yaptırmıştı), hastanede üşümeyeyim diye şal ördürmüş, daha neler nelerrrrrr :)

Sagolsun oglumda da en ince ayrıntıya kadar yapmıştı kadıncagız. 3 erkek torunundan sonra (2'si görümcemin) kız olunca daha bir özenmiş ya :) Çokkk mutlu oldum :)

Allah razı olsun ondan. Ve her zaman derim, Allah herkese benim kayınvalidem gibi bir kayınvalide nasip etsin inşallah :)

Maşallah diyelim de nazar degmesin :)

aman aman maşallah valla canım nazar değmesin.bizimkilerde tık yok bakalım 9unda gelecekler bizimkiler de bi süpriz yaparlarmı bilmem

valla nazar değmasin canım.benim kayınvalidem de ıyıdır saolsun.el eğemi göz nuru kazaklar örüyo kadıncağız saolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…