Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Burası da günlük güneşlik :)
Kayınvalidem bize geldi. Ay benden habersiz Asya Naz'a neler almış neler. Görünce şok oldum.
Bir sürü hırka,yelek, uyku tulumu, küveti filesi, tulumlar, çıtçıtlı badiler, iç çamaşırı, battaniye, uyku seti, alt açma seti, cici cici elbiseler, hastaneden çıkınca benim yatagıma örtmeye pembe pike takımı ( oglumda da mavi yaptırmıştı), hastanede üşümeyeyim diye şal ördürmüş, daha neler nelerrrrrr :)
Sagolsun oglumda da en ince ayrıntıya kadar yapmıştı kadıncagız. 3 erkek torunundan sonra (2'si görümcemin) kız olunca daha bir özenmiş ya :) Çokkk mutlu oldum :)
Allah razı olsun ondan. Ve her zaman derim, Allah herkese benim kayınvalidem gibi bir kayınvalide nasip etsin inşallah :)
Maşallah diyelim de nazar degmesin :)
bebişin için çok sevindim canım bu arada hamileliği biraz geriden giden arkadaşlarımızda endişelenecek bişey olmadığını görmüş olurlar.Bebekler telafi ediyolar bi şekilde aradaki farkı.Alttan kontrol geçekten fena ama napalım artık bunun bide doğum öncesi varslm kızlarrrr a.s.
doktor amcamıza gittik bugün.. kızım 1 haftalık açığını 2 haftada yakalamış.. herşey yolunda dedi doktorum.. banada afferim verdi.. hamileliğin başından beri 3 kilo 100 g almışım.. kontrolde gidiyorsun dedi bana kaydirigubbakcemile3 haftaya pazartesi yani ayın 8 inde şeker yüklemesi için gidicem..
ha bu arada beyaz akıntımın olduğunu ve kokulu olduğunu söyledim.. alttan muayene etti aylar sonra ilk kezzz....:1no2: fenaydı fenaaa :1no2: fitil verdi.. bide bir kerelik kullanılan suda eriyen antibiyotik verdi.. önemli beyaz ve kokulu olması hemen önleyelim dedi..
gözün aydın canım bende perşembe gidicem nasipse benimkide büyümüştür inş:)slm kızlar 3 gündür girmiyordum siteye sayfalar çooook ilerlemiş hepsini okuyamadım.. çarşamba oğlumla görüştük:))teyzeleri çok şükür iiymiş 874 gr olmuşuz bize yüzünü göstermedi ama arkasını döndü şeker yükleme sonucuda normal çıktı şükür...
canım yeni görüyorum yazını haftasonu yoktum burada doğum gününü geçte olsa kutlarım çok güzel bir günde doğmuşsun senin için her tarafta şenlik var:)bugünn benimmm doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt
çok grurluyummm, çok onurluyumm böyle bir günde doğduğum içinn :lepi: :lepi:
kızımlada ilk doğum günüm :teytey: :teytey:
bugün şımarabilirmiyim kızlar izninizle delikafadulden sırnaşık şey
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Burası da günlük güneşlik :)
Kayınvalidem bize geldi. Ay benden habersiz Asya Naz'a neler almış neler. Görünce şok oldum.
Bir sürü hırka,yelek, uyku tulumu, küveti filesi, tulumlar, çıtçıtlı badiler, iç çamaşırı, battaniye, uyku seti, alt açma seti, cici cici elbiseler, hastaneden çıkınca benim yatagıma örtmeye pembe pike takımı ( oglumda da mavi yaptırmıştı), hastanede üşümeyeyim diye şal ördürmüş, daha neler nelerrrrrr :)
Sagolsun oglumda da en ince ayrıntıya kadar yapmıştı kadıncagız. 3 erkek torunundan sonra (2'si görümcemin) kız olunca daha bir özenmiş ya :) Çokkk mutlu oldum :)
Allah razı olsun ondan. Ve her zaman derim, Allah herkese benim kayınvalidem gibi bir kayınvalide nasip etsin inşallah :)
Maşallah diyelim de nazar degmesin :)
herkese selam bursadan yeni döndük gerçekten çok güzel şeyler vardı ve ben gönlümce hepsinden aldım içimde kalmasın diye inş onlarında fotolarını koyabilirim amaaaa en önemlisi mobilyamızı aldık 1 ay sonra getirecekler oda topiğine ekliyorum ben çok beğenerek aldım sadece düz bişey alıcaktım ama bu takımı görünce dayanamadım:) Alışveriş listemin bebekle ilgili olan çoğu şeyi bitti kendime alacaklarım,park yatak ve sterilizatör,küvet vb. büyük şeyler kaldı bir tek.Onlarıda bayramda alıcaz inş:)
selam herkeseee
bugün yine yorgunluk tavan yaptı
temizlik yaptık daha doğrusu annemle eşim yaptı bende ortalarda dolandım işte bez getirdim götürdüm mutfaktaki dolapları sildim falan.
sağolsun eşim ve annecimm köşe bucak dip budak cam kapı hertarafı sildiler perdelerimi yakadık camları sildikkk 3 koldan evinde küçük olmasının sayesindee temizliği bitirdikk...salı günü günümüde atlatırsammm ohhh full yatıcamm
sizler nasılsınız bakimm geçmişi okuyamadımm umarım herkes iyidir
herkese selam bursadan yeni döndük gerçekten çok güzel şeyler vardı ve ben gönlümce hepsinden aldım içimde kalmasın diye inş onlarında fotolarını koyabilirim amaaaa en önemlisi mobilyamızı aldık 1 ay sonra getirecekler oda topiğine ekliyorum ben çok beğenerek aldım sadece düz bişey alıcaktım ama bu takımı görünce dayanamadım:) Alışveriş listemin bebekle ilgili olan çoğu şeyi bitti kendime alacaklarım,park yatak ve sterilizatör,küvet vb. büyük şeyler kaldı bir tek.Onlarıda bayramda alıcaz inş:)
bende bugün bebeğin kıyafet işini bitirdim-6 aya kadar-.daha doğrusu babası seçti,baktı herşeye o karar verdi ben hiç karışşmadım o kadar mutluyduki alırken .onu öyle görmek bile bana yetti,herşeyi pembe ve lila aldık.
yatağı ve arabayı falan da kararlaştırdık ama almadık.
benim ihtiyaçlarım,biberon gibi şeyler kaldı
Çok şanslısın canım imrendim valla benimki çok yaşlı olduğu için bu tür şeylerden pek anlamıyor istesem alır ama bu seferde zevklerimiz uyuşmaz diye ben istemiyorum sen tadını çıkar:)
bebişin için çok sevindim canım bu arada hamileliği biraz geriden giden arkadaşlarımızda endişelenecek bişey olmadığını görmüş olurlar.Bebekler telafi ediyolar bi şekilde aradaki farkı.Alttan kontrol geçekten fena ama napalım artık bunun bide doğum öncesi var
gözün aydın canım bende perşembe gidicem nasipse benimkide büyümüştür inş:)
canım yeni görüyorum yazını haftasonu yoktum burada doğum gününü geçte olsa kutlarım çok güzel bir günde doğmuşsun senin için her tarafta şenlik var:)
kızlar nasılsınız benm canım sebepsiz cok sıkılıyor yaa hamilelik etkilrini yen yenimi göstriyor pek bi duygusal oldum
al benden de o kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?