2011 Şubat Anneleri

tabiiki iyi anne olacaksın bu doğamızda var ben oğlumda öyle hissediyodum sonra oğlum doğdu kucağıma verdikleri andan itibaren onun için neyin iyi olduğna ben karar verdim banyosunu yaptırdım sanki önceden biliyodum herşeyi. şimdi kızım geliyo tekrar aynı şeyleri yaşiicam benim korkum bebek bakmak değil, bebek geldikten sonra oğlumun daha az ilgiden üzülmesinden korkuyorum sanki zamanı ilgsi çalınmış gibi olacak. neyseki annem yakın

canım bu çok şeker benim bi arkadaşım yapmıştı bu minik biberonlardan ama ikinci resimde biberonlara sanki kırmızı uğur böceği pek yakışmamış gibi geldi bana

bence gayet güzel, tülsüz bile olsa çok güzel, zahmetsiz.

benimde hoşuma gitti

zaten burda çevremde (çoğu tabiki eşimin akrabaları) hiç böyle birşey yapan yok.ne yapsam değişik olacak onlar için buna birde oğlumun ismini ve doğum tarihini yazan bir etiket yapıştırdımmı güzel olur gibime geliyor.eğer ebatları uygunda magnet bile yapıştırıp buzdolabı süsüde yaparım yapmasam bile kapağı açıldığı için insanlar saklayıp başka bişşide kullanabilirler.

site güncelleme için sipariş almıyo bide eşime sorayımbakimm.gerçi o sen böyle işlere başta karışmaz ona sosyetik iş gibi gelir ama sonradan benden çok sevip üstüne düşer düğün fotoğraflarımızdada öyle yapmıştı :)

Cnm ben beğendim, kağanda bebekli ve patikli olan şekerlerden yapmıştım magnetsizdi bu sefer magnetli düşünüyorum
Cnm güle güle kullansın kuzucuk hayrolsun inş. kötü rüyanın sonu hayırdır derler
Cnm alacaklar bitmiyor valla, bir kısmınıda doğumdan sonrasına bırak bence
Elinize sağlık cnm güle güle kirletin
Rabbim giydirmeyie nasip etsin cnm
Oh oh maş kız kayınvalidene bebişin çeyizini düzmüş valla :))
Aman dikkat et cnm yinede zorlanma
Pahalıymış gerçekten ama şaşırmadım, marmaristede 4000 tl falanmış sezaryen

Kızlar iyi geceler,
Eşim sabah 6da dönüyor ist.a, izni bitti yani artık haftasonlarını beklicez görüşmek için, tamda alışmıştık , hayırlısı ile gitsin gelsin inş. bakalm sabah uyanınca kağanın tepkisi ne olucak inş tam gideceği zaman uyanmaz

Allah kavuştursun canımmm.sayılı zaman geçer elbette..kağanda tam alışmıştı kıyaamam ona..

slm kızlar......
Misafirim wardı az önce gittiler.. Yatmadan bir bakim dedim nete.
Çok bel ağrım war benim bu aralar ya. Böyle yatınca we sonra kalkınca yürümekte zorlanıyorum bir süre. Hele ewi falan süpürmek ölüm geliyor artık. Birde ağrı sol tarafımda oluyor. Sizlerde de bu tarz ağrılar oluyor mu_?

Allah kavuştursun canımmm.sayılı zaman geçer elbette..kağanda tam alışmıştı kıyaamam ona..

Sağolasın cnm, evet ya tamda alışmıştı bide bi kaç şey yemeyede başlamıştı inş. kötü etki yapmaz yemesinede, gerçi gelicek yine haftasonları

Allah kawuştursun cnm.. En azından istanbul yakında haftasonları yine hep beraber olcaksınız. Buna şükür. Kağan a da artık baba gitti mama alıp gelcek die die haftasonunu getirirsiniz :)

Cnm ben anneme gelmeden önce feci ağrılar yaşıyordum, genellikle alışveriş ağır kaldırma ve çok eğilip kalkma yapıyor, yinede dr una bilgi ver bu bel ağrısından haberi olsun, benim karnıma kramp giriyor ters hareketlerde ama doğum ağrısı değil kas ağrısı şeklinde, çok yürürsem bişiler taşırsam koltuktan çok kalkıp oturursam belim ağrıyor, ve bacak eklemlerim ,koltuklar benim için biraz alçak yüksek olsa belki bu kadar etkilemez

Allah kawuştursun cnm.. En azından istanbul yakında haftasonları yine hep beraber olcaksınız. Buna şükür. Kağan a da artık baba gitti mama alıp gelcek die die haftasonunu getirirsiniz :)

Sağolasın cnm evet neyseki mesafe yakın , iyi fikir ben söylerim bakalım ne tepki verecek, arada eşimi göremeyince odaları arıyor, büyük ihtimal yine her yeri kontrol edecek sabah

Son düzenleme:

çok ayakta durursam yürürsem yorulursam ve çok yatarsam benimde belim hatta sırtım ağrıyorrr..ama ben normal gözüyle bakıyorumm çok çok rahatsız etmiyor şimdilik

şimdi sen yazınca düşündümde ewet bende gün içinde çok sık eğilip kalkıyorum. Koltuklar azcık yerinden oynasa hamile olduğumu unutup itip yerine getiriyorum. Sanırım bunlara dikkat etmeliyim belkide bu yüzden ağrım oluyordur.

çok ayakta durursam yürürsem yorulursam ve çok yatarsam benimde belim hatta sırtım ağrıyorrr..ama ben normal gözüyle bakıyorumm çok çok rahatsız etmiyor şimdilik

cnm benim rahatsız edici boyutta oluyor ağrılarım. Yani nasıl diyim yürümekte zorlanıyorum Aramızda hafta farkı war. Senin haftanda böyle şikayetim yoktu. Şu son günlerde bu ağrı çıktı ortaya.

muhtemelen ondandır cnm, koltukları sakın itme unutuptaaa bak bu baya tehlikeli bişi , bide artık yaklaşık son aylarda olduğumuz için yüksekteki şeyleri almak için uzanmakta buna dahil, ve kızlar bunu hepinize söylüyorum sandalye üstüne çıkıp bişiler almayın lütfen göbüşler yüzünden denge problemi yaşayabilirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…