bende dün öyleydimmm bir telaş bi rkorku bir hüzün sardı beni
doğumu düşündüm bebeğe bakabilecekmiyim acaba iyi anne olabilecekmiyim altından kalkabilecek miyim diye bir endişe sardı....
ama bunların normal olduğunu biliyorum karnımız epey büyüdü hamile olduğumuzu artık net bir şekilde hissediyoruz bir çok şeyi artık yapamıyoruz ağırlaştık yavaşlaştık yatmak uyumak yürümek çalışmak bile zor gelmeye başladı.böyle şeyler hissetmemiz normal
ben acaba hamilelik depresyonunamı giriyorum diye bile düşündüm.ama bebeğimin tepiklerini hissettikçe içim başka kıpırdanıyor.hoş bu seferde bişi olurmuki diyeendişelenmeye başlıyorumm
bunların sonu gelmezzz :) ee annelik zor ennn başından en sonuna kadar bak benim anneme taa nerden geldii kaç gündür didinip duruyo kızı kazık kadar oldu anne oluyor ama hala onun yardımına ihtiyacı var.
alışacağız bunlara
kızlar şu ürün indirimdeymişşş fiyatı uygun geldi diğer bebek şekerlerinden uğraşması açısından daha kolay.içine şeker koyacaksın istersen dışına tül kaplarsın yada magnet yapıştırırsın falan ama karar da veremedim.bi fikir verseniz ya
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri ad45
http://images.gittigidiyor.com/2292/biberonlu-bebek-sekeri-miknatisli__22920640_1.jpg
al benden de o kadar canım
sonradan etki yapıyor sanırım canım durup durp aglıyorum ama sebepsizz belki evdeyim ondandır hiç bana göre deilmiş evde kalmk işimi özledim yaa...
kızlar şu ürün indirimdeymişşş fiyatı uygun geldi diğer bebek şekerlerinden uğraşması açısından daha kolay.içine şeker koyacaksın istersen dışına tül kaplarsın yada magnet yapıştırırsın falan ama karar da veremedim.bi fikir verseniz ya
http://images.gittigidiyor.com/2292/biberonlu-bebek-sekeri-miknatisli__22920640_1.jpg
evet kızlar ya öyle tatlı şeyler yapmışlarki almayınca içi gidiyor insanın eşim bile her tuttuğum şeye al dedi durdu tabi alimdeki listeye bağlı kalarak yaptım alışverişimi ama bazı kurallara uyamadım mesela önlük arkası muşambalılardan al yazmıştım listeme küçük küçük kumaş önlükleri görünce dayanamadım onlardan aldım mesela penye battaniye almıştım kalınını buldum dayanamadım onuda aldım vb.Bol bol alt ve üst body aldım ayyyy odaya gidip gidip torbalara bakıyorum herhalde odasını yerleştirdiğimde hiç çıkmam odadan.Kızım bile alışveriş boyunca kıpır kıpırdı hissettimi nedir
hayrolsun inş. kötü rüyanın sonu hayırdır derlerkızlar dün bir rüya gördüm hayırdır inşallah gündüz niyetine
ultrasona girmişimm doktorumda bayanmışş bebeğimi görüyorum böyle herşeyiyle gözünde bişi varrr gözüne ne olmuş diyorumm oda yara olmuş galiba elini sokmuş olabilir dedi.damla yaparız düzelir dedi (nasıl olacaksa karnımdayken) bende yan yatıyorum kafasının olduğu tarafa ondan olabilirmi diyorum oda olabilir diyo
valla hep tedirgin uyuyorıum yok sırt üstü yatıyorum bişi olurmu yok sola döndüm burda kafası vardı bişi olurmu falan diye sonrada rüyalarıma giiriyo
herkese selam bursadan yeni döndük gerçekten çok güzel şeyler vardı ve ben gönlümce hepsinden aldım içimde kalmasın diye inş onlarında fotolarını koyabilirim amaaaa en önemlisi mobilyamızı aldık 1 ay sonra getirecekler oda topiğine ekliyorum ben çok beğenerek aldım sadece düz bişey alıcaktım ama bu takımı görünce dayanamadım:) Alışveriş listemin bebekle ilgili olan çoğu şeyi bitti kendime alacaklarım,park yatak ve sterilizatör,küvet vb. büyük şeyler kaldı bir tek.Onlarıda bayramda alıcaz inş:)
selam herkeseee
bugün yine yorgunluk tavan yaptı
temizlik yaptık daha doğrusu annemle eşim yaptı bende ortalarda dolandım işte bez getirdim götürdüm mutfaktaki dolapları sildim falan.
sağolsun eşim ve annecimm köşe bucak dip budak cam kapı hertarafı sildiler perdelerimi yakadık camları sildikkk 3 koldan evinde küçük olmasının sayesindee temizliği bitirdikk...salı günü günümüde atlatırsammm ohhh full yatıcamm
sizler nasılsınız bakimm geçmişi okuyamadımm umarım herkes iyidir
bende bugün bebeğin kıyafet işini bitirdim-6 aya kadar-.daha doğrusu babası seçti,baktı herşeye o karar verdi ben hiç karışşmadım o kadar mutluyduki alırken .onu öyle görmek bile bana yetti,herşeyi pembe ve lila aldık.
yatağı ve arabayı falan da kararlaştırdık ama almadık.
benim ihtiyaçlarım,biberon gibi şeyler kaldı
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Burası da günlük güneşlik :)
Kayınvalidem bize geldi. Ay benden habersiz Asya Naz'a neler almış neler. Görünce şok oldum.
Bir sürü hırka,yelek, uyku tulumu, küveti filesi, tulumlar, çıtçıtlı badiler, iç çamaşırı, battaniye, uyku seti, alt açma seti, cici cici elbiseler, hastaneden çıkınca benim yatagıma örtmeye pembe pike takımı ( oglumda da mavi yaptırmıştı), hastanede üşümeyeyim diye şal ördürmüş, daha neler nelerrrrrr :)
Sagolsun oglumda da en ince ayrıntıya kadar yapmıştı kadıncagız. 3 erkek torunundan sonra (2'si görümcemin) kız olunca daha bir özenmiş ya :) Çokkk mutlu oldum :)
Allah razı olsun ondan. Ve her zaman derim, Allah herkese benim kayınvalidem gibi bir kayınvalide nasip etsin inşallah :)
Maşallah diyelim de nazar degmesin :)
sllm kkızlar nasılsnız bn bi geçmişi okuyyım kardeşim geldi bana temizliğe kıyamam evimi temizliyor bende azıcık bişiler yaptım ama yaptrmıyor bugün eşimin doğum günü maalum kaç gündr yatakta yatıyorum bugün dışarı cıkıp bişiler bbakıcam hazır kendiside evde yooken ufak bi kaçamaktan bişi olmaz...:))
Kızlar sizin sezeryan fiyatları cok uygunmuş bnm doktorum 1800 dedi ama normal ,ç,n 210 tl istedi epudurall fiyatı dahil miş ama bizim sıpa erken gelicek gibi duruyor hiç istemiyorum sezeryan olmak cünkü bnm annem en son kardeşimde sezeryan oldu ve üç sene öne sezeryan fıtıgı olduu allh korusun bidaha bidaha amaliyat zaten cok korkuyorum..
Kızlar iyi geceler,
Eşim sabah 6da dönüyor ist.a, izni bitti yani artık haftasonlarını beklicez görüşmek için, tamda alışmıştık , hayırlısı ile gitsin gelsin inş. bakalm sabah uyanınca kağanın tepkisi ne olucak inş tam gideceği zaman uyanmaz
Allah kavuştursun canımmm.sayılı zaman geçer elbette..kağanda tam alışmıştı kıyaamam ona..
Kızlar iyi geceler,
Eşim sabah 6da dönüyor ist.a, izni bitti yani artık haftasonlarını beklicez görüşmek için, tamda alışmıştık , hayırlısı ile gitsin gelsin inş. bakalm sabah uyanınca kağanın tepkisi ne olucak inş tam gideceği zaman uyanmaz
slm kızlar......
Misafirim wardı az önce gittiler.. Yatmadan bir bakim dedim nete.
Çok bel ağrım war benim bu aralar ya. Böyle yatınca we sonra kalkınca yürümekte zorlanıyorum bir süre. Hele ewi falan süpürmek ölüm geliyor artık. Birde ağrı sol tarafımda oluyor. Sizlerde de bu tarz ağrılar oluyor mu_?
Sağolasın cnm, evet ya tamda alışmıştı bide bi kaç şey yemeyede başlamıştı inş. kötü etki yapmaz yemesinede, gerçi gelicek yine haftasonları
Allah kawuştursun cnm.. En azından istanbul yakında haftasonları yine hep beraber olcaksınız. Buna şükür. Kağan a da artık baba gitti mama alıp gelcek die die haftasonunu getirirsiniz :)
slm kızlar......
Misafirim wardı az önce gittiler.. Yatmadan bir bakim dedim nete.
Çok bel ağrım war benim bu aralar ya. Böyle yatınca we sonra kalkınca yürümekte zorlanıyorum bir süre. Hele ewi falan süpürmek ölüm geliyor artık. Birde ağrı sol tarafımda oluyor. Sizlerde de bu tarz ağrılar oluyor mu_?
Cnm ben anneme gelmeden önce feci ağrılar yaşıyordum, genellikle alışveriş ağır kaldırma ve çok eğilip kalkma yapıyor, yinede dr una bilgi ver bu bel ağrısından haberi olsun, benim karnıma kramp giriyor ters hareketlerde ama doğum ağrısı değil kas ağrısı şeklinde, çok yürürsem bişiler taşırsam koltuktan çok kalkıp oturursam belim ağrıyor, ve bacak eklemlerim ,koltuklar benim için biraz alçak yüksek olsa belki bu kadar etkilemez
çok ayakta durursam yürürsem yorulursam ve çok yatarsam benimde belim hatta sırtım ağrıyorrr..ama ben normal gözüyle bakıyorumm çok çok rahatsız etmiyor şimdilik
şimdi sen yazınca düşündümde ewet bende gün içinde çok sık eğilip kalkıyorum. Koltuklar azcık yerinden oynasa hamile olduğumu unutup itip yerine getiriyorum. Sanırım bunlara dikkat etmeliyim belkide bu yüzden ağrım oluyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?