2011 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar kım gıtmıs bursaya bende haftasınu bursadaydım blogtanda okuyabılırsınız bursa anılarımı

benimde kasıklarım ağrıyor hatta bacaklarımla vücudumun birleştiği yer işte (ne güzel anlattım dimi ) çok yoruldum kaç gündür sürekli ayaktayım yürüyorum ondan olabilir mikii...neyse yarında geçsinn fulll yatıcamm

valla belli olmuyo kilo işi kesin çok almışımdır diorum bi bakıorum az almışım. bazen de bu hafta az yemek yedim kesin alamışımdır diorum bi bakıorum uçmuşum:)

Günaydınn güzel anneler ve bebişler herkesler iyidir umarım

bende haftasonu sirke gittim üşütmüşüm oralarda midem çok fenaa hatta gece kustum midemden kan geldi midedeki asit midemi tahriş etmiş meğer ondan kan gelmiş korkudan ölecektim az kalsınn

kendinizze dikkat edin üşütmeyinn kızlarr

hoşgeldin çiçekkk eee bursayı kaldırmışsınızdır heralde neler aldınız kızçeneee görebilecekmiyiz bizzz

moonsun geçmiş olsunnn dinlenmek iyi geliyor ama dikkat et kendine

Hoşbulduk tatlım ama tam olarak kaldıramadım desem yeridir 5kişi gittik alışverişe
önce civilim'e gittik ama sadece ordan bady alabildim sadece 1 tanede tulum çünkü halam çarşıda çok daha güzelleri vardır ordan alırız dedi ama maalesef hiçte güzel bulamadık
Büyük olarak battaniye,hastane çıkışı,alt açma ve 5-10 tane body olarak geri döndüm ama çoğu alınacak şeyim duruyor (

gunaydın kızlar kım gıtmıs bursaya bende haftasınu bursadaydım blogtanda okuyabılırsınız bursa anılarımı

Ben gittim canım bursaya hem civilim'e gittim yerinde gezdim gördüm hemde kapalıçarşıyı

iyiyiz canım bzde günaydın yorma kızceniii yazık diilmi ona baakayımm hıııı

Yazık tatlım ama ne yapalım alışveriş diye gittik annesi çoğu şeyini tamamlayamadan geri geldi.
Sen nasılsın işe başladın mı yoksa evdemisiniz hala kızçeyle

sorma benimde tam oralarım ağrıyor
3gündür ayaktayım yürümekten temizlik yapmaktan çok yorgun düştü sanırım vücudum bu hafta hiçbirşeye dokunmuycam kendime söz verdim

Günaydın elifçim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine oğluşumuzu üzme içerilerde bak sonra sende üzülüyorsun.

günaydın kızlar nasılsınız çok yormuşsunuz kendiniz,i galiba haftasonu dikkat edin kendinize biz evde pinekledik eşimle buhafta iyide oldu çoook güzel bihaftasonu oldu

evdeyim canımm benim keyfim yerinde yatagımdan cıkmıyorum tv kuruldu yatk odama bi elimde laptop bi elimde tel. keyfe kederim yarın kontrolüm var gidicem bakalım ne dicekk

saol caglayan sen neler yaptın cumartesiden bu yana geziyormusun yoksaa

Geziyorum canım valla hiç oturmadım desem yeridir dün birde misafirlerim vardı onlarla gezdim.Kızım çok yoruldu ama ne yapalım doğuncada beraber gezeriz artık :))

günaydın kızlar nasılsınız çok yormuşsunuz kendiniz,i galiba haftasonu dikkat edin kendinize biz evde pinekledik eşimle buhafta iyide oldu çoook güzel bihaftasonu oldu

Günaydın canım ohhh ne güzel bak sende eşinle beraber geçirmişsin benimde pazar günüm çok güzeldi sevdiklerimle beraberdim hep

evdeyim canımm benim keyfim yerinde yatagımdan cıkmıyorum tv kuruldu yatk odama bi elimde laptop bi elimde tel. keyfe kederim yarın kontrolüm var gidicem bakalım ne dicekk

Aman siz iyi olunda canım.Yarın için güzel haberlerini bekliyoruz inş.Kızçe nasıl onunda keyfi güzeldir şimdi annesini böyle iyi ve sağlıklı görünce

iyi canım kızçemde iyi sabah babamızı işe gönderdikk oda 3.5 gündür yanımızdaydı sabh sabh babasına tepikler attı kızçem :)

iyi canım kızçemde iyi sabah babamızı işe gönderdikk oda 3.5 gündür yanımızdaydı sabh sabh babasına tepikler attı kızçem :)

ayyy o tepik atan ayacıklarını ısırırım ben onun bende bu sabah kızçemin üstüne yatmışım galiba yataktan zıplattı beni kalk üstümden der gibi :))
Babasıda rahatsız etme bakıyım benim kızçemi diyor ama hanımefendinin ne tarafta yattığını anlayamıyorum ki soluma yatsam tepikliyor sağıma yatsam tepikliyor bulamadık bir ayarı kaç haftadır

en son ultrasonda sol yukarıda oğlumun kafası vardı değişmediyse bende sağa yatıyordumki kafasının üstüne devrilmeyeyim diye

kaç gündür sola yattığımda bir debeleniyor bir debeleniyor ama hem sağdan tepik geliyo hem soldan heralde hem ellerini vuruyo hem ayaklarını.artık öylemi benmi kafamda öyle canlandırıyorum bilmiyorum

sabah biraz yana kaykılmışım yine debeleniyordu eşimde bana kızıyo çocuğun üstüne yatıyosun bişi olmasın diyeee.yok yok bişi olmaz dedim ama içimde rahat etmedi ne yana yatacağımı şaşırdım bendeee

bnde sağ tarafıma yatamıyorum hç hemn tepiklere başlıyor rahatsız oluyor kızçem sanırım sol tarfa alıştım yatmaya bnde genelde sol tarafıma yatıyorum ama ozamnda babamıza arkamızı dönmüş oluyoruz :) aman iyi olsnlarda sağ salim bi kucagımızda görsek şöyle birkokularını içimize ceksek mis mis ohhh ne güzel olur dmii kızlar....

günaydın millet nabersiinizz

günaydın canım hoşgeldin hediyemiz cuma günü geldi çok teşekkür ediyoruz kızçemle sana esraa teyzesi çok güzel bir hediye oldu bu bizim için

Benimde hep aşağıda yatıyor sol tarafta kafası ama bu sefer diklemesine yattı galiba çok feciydi çünkü tekmeler ama günden güne zaten daha sert oluyor ama o yeterki tepiklesin ben razıyım herşeyine
Babamız bizimde laf söylettirmiyor zaten kızına hep ondan yana

Bende nasıl olduysa sola alıştım artık zorlanmıyorum o tarafa döndüğümde ufff evet ya artık bir doğsalarda onların miss kokuları bütün bu çektiğimiz sıkıntılara değecek az kaldı ama yaa ocak sonu inş.bizimle olacak minişlerimiz

günaydııınnn kızlar nasılsınız....dillerimlal kız oğlun mu olacak ben geçmişi okumadığım için haberim yok bişiyden:))

cidden beğendinmi bak doğru söyle alınmam kırılmam

günaydııınnn kızlar nasılsınız....dillerimlal kız oğlun mu olacak ben geçmişi okumadığım için haberim yok bişiyden:))

evet evettt sonunda öğrendk oğlumuz olacak olacakmış Allah nasip ederseee...

kızlar demir hapıyla portakal suyumu içiyorduk ben unuttum karıştırıyorum hapımı içicem şimdide aklıma geldi hatırlayamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…