evet evetttsonunda öğrendk oğlumuz olacak olacakmış Allah nasip ederseee...
kızlar demir hapıyla portakal suyumu içiyorduk ben unuttum karıştırıyorum hapımı içicem şimdide aklıma geldi hatırlayamadım
kızlarr bu hastane konusunda kafam çok karıştııı yaaa.şimdi bi tanıdığımla konuştum o da benim gittiğim hastanede doğum yapmıştı.Özel Gazi Hastanesinde.şimdi onunla konuştum o problem yaşadı hastaneyle.anlattıkları:doğum yaptık çocukta solunum yetmezliği oldu doktor hava verdi.istediğimiz halde sgk ya sevketmedi.bir gün sonrasında kendimiz götürdük.dokuz gün yoğun bakımda kaldı.gece hastanede doktor bulamadık.hemşirelerde pek ilgilenmedi.sana tavsiyem sgk hastanesine git.
offf yaaaaaaaa kafam karıştııı.ben en iyisi evde doğurcam
ya bu arada kızlarr nasılsınız 3 gündür girmedimm.iyisinizdir inşallah
kızlarr bu hastane konusunda kafam çok karıştııı yaaa.şimdi bi tanıdığımla konuştum o da benim gittiğim hastanede doğum yapmıştı.Özel Gazi Hastanesinde.şimdi onunla konuştum o problem yaşadı hastaneyle.anlattıkları:doğum yaptık çocukta solunum yetmezliği oldu doktor hava verdi.istediğimiz halde sgk ya sevketmedi.bir gün sonrasında kendimiz götürdük.dokuz gün yoğun bakımda kaldı.gece hastanede doktor bulamadık.hemşirelerde pek ilgilenmedi.sana tavsiyem sgk hastanesine git.
offf yaaaaaaaa kafam karıştııı.ben en iyisi evde doğurcam
ya bu arada kızlarr nasılsınız 3 gündür girmedimm.iyisinizdir inşallah
sağlıklı sııhhatli gelsin inş annesi paşamız...kız sen hap deyince bende içmedim hapımı unuttum aç karna içecektim hemde bi güzelde kahvaltımı yapmıştımsen hap demesen benim aklıma hala gelmiyordu
hoşgeldin canımmmmm
zaman kısaldıkça farklı konular çıkıyor değilmi düşünülmesi gereken
aslında hastane işi biraz şans gibime geliyor o günki hemşire doktor ne bilim zaman bile şans meselesi.bir çok hastanede bir çok hikayede çıkabiliyor.doktoruna güveniyorsan çokda irdeleme.teknik donanımı iyimi yoğunluğu nasıl temizmi acil durumlarda müdahale durumu uygunmu bunlara bak bence.muameleler için hiç biryerden emin olamazsın özel yada devlet farketmez hepsinde insan varrr
ne bileyim yaaaaaaaaaa.offff canım çok sıkılıyorrrr.şu bebişler çıksada rahat bi nefes alsakkkk.
smeyr iyiyiz canım bizdeee
amin cümlemizin inşallahhhhh
ohooo telefonunun saatini falan kur ozaman hatırlatsın sana
kızlar valla ne normal doğumdan ne sezeryandan korkun! çatı muayenesi en kötüsüydü bence
canım ben portakal suyuyla içiom
kızlar demir ilacını aç mı tokmu içiyoruz.ben tok karna içiyordum yanlışmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?