2011 Şubat Anneleri

kızlarr bu hastane konusunda kafam çok karıştııı yaaa.şimdi bi tanıdığımla konuştum o da benim gittiğim hastanede doğum yapmıştı.Özel Gazi Hastanesinde.şimdi onunla konuştum o problem yaşadı hastaneyle.anlattıkları:doğum yaptık çocukta solunum yetmezliği oldu doktor hava verdi.istediğimiz halde sgk ya sevketmedi.bir gün sonrasında kendimiz götürdük.dokuz gün yoğun bakımda kaldı.gece hastanede doktor bulamadık.hemşirelerde pek ilgilenmedi.sana tavsiyem sgk hastanesine git.

offf yaaaaaaaa kafam karıştııı.ben en iyisi evde doğurcam

ya bu arada kızlarr nasılsınız 3 gündür girmedimm.iyisinizdir inşallah

sağlıklı sııhhatli gelsin inş annesi paşamız...kız sen hap deyince bende içmedim hapımı unuttum aç karna içecektim hemde bi güzelde kahvaltımı yapmıştımsen hap demesen benim aklıma hala gelmiyordu

hoşgeldin canımmmmm

zaman kısaldıkça farklı konular çıkıyor değilmi düşünülmesi gereken

aslında hastane işi biraz şans gibime geliyor o günki hemşire doktor ne bilim zaman bile şans meselesi.bir çok hastanede bir çok hikayede çıkabiliyor.doktoruna güveniyorsan çokda irdeleme.teknik donanımı iyimi yoğunluğu nasıl temizmi acil durumlarda müdahale durumu uygunmu bunlara bak bence.muameleler için hiç biryerden emin olamazsın özel yada devlet farketmez hepsinde insan varrr

biz iyiyiz canım sen nasılsın başka hastaneleride araştırsan canım

amin cümlemizin inşallahhhhh

ohooo telefonunun saatini falan kur ozaman hatırlatsın sana

ne bileyim yaaaaaaaaaa.offff canım çok sıkılıyorrrr.şu bebişler çıksada rahat bi nefes alsakkkk.

smeyr iyiyiz canım bizdeee

ne bileyim yaaaaaaaaaa.offff canım çok sıkılıyorrrr.şu bebişler çıksada rahat bi nefes alsakkkk.

smeyr iyiyiz canım bizdeee

amannn üstünde durma okadar.

bende dün içmeyi unutmuşum ammaaann napim bir günden bişi olmaz yarın içerim dedim. insanlık hali canım unutulur sürekli olmadıkça bişi olmaz

kız dur daha var doğmalarına bugünlerimiz rahat günlerimizmiş valla tecrübeli anneler öyle diyolar tadını çıkar bol boıl sıkılma

dillerim_lal öyle deme hepsini araştırmak lazım.
Yenidoğan yoğun bakım koşullarına dikkat etmeliler. Yoğun bakım hizmeti genellikle devlet ve üniversite hastanelerinde yapılıyor. Çok az sayıda nitelikli özel hastane aynı koşullara sahip. Bu yüzden anne babalar bilgi sahibi olmalılar. Ama anneler genellikle doğumhaneye dikkat ediyorlar. O da önemli ama, ya bebek doğduktan sonra bir sorun olursa? İşte bu yüzden, mutlaka doğum yapacakları hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi olup olmadığına bakmalılar. Ayrıca burada çalışan uzmanın gerçekten yeni doğan uzmanı olup olmadığın sormalılar. Uzman da çok önemli.

kızlar hepinize merhaba,bende geçmişi okumadan merhaba demek istedim,50 sayfa birikmiş yavaş yavaş okurum artık,umarım herkes iyidir ve iyi bir tatil geçirmiştir

günaydıın diycem kızlar ama utanıyorum nasılsınız.
bizim artık uykumuz çok fena hal aldı.gece hanımefendi sürekli bi tepik modunda sonra ben geceleri çok susuyoırum.önce bi su içmeye yarım saat sonra bi tuvalate sonra tekrar su falan derken sabaha kadar bölük pörçük bi uyku. bi de belim çok ağrıyo artık eee tabi o kadar büyük göbüş olunca.bi göğüsleriminde maşşallahı vardı ezelden şimdi daha da beter sanırım öne çekme yapıyorum bütün gün :)))
sola yatsam sağım ağrıyo sağa yatsam solum sırt üstü yatsam kızım tepikliyo nolcak bu işi sonu bilemedim valla :))
sizlerde ne var ne yok hastaneler başlanmış araştırılmaya.
bugün de bana turkcellden msj geldi 9ay10 günden orda da hastanenizi artıkı kararlaştırın diyodu.bence hastananenin en önemli yanı yeni doğan yoğun bakım olması allah korusun bi ihtiyaç doğarsa çok zorlanırız sonra (ini hiç birimiz için ööle bişi olmaz da)

Inşallah gözdecimm.valla bizimde akşamları uykularımız bölük pörçükk aynen bi wc bi su içmek.birde yatış şeklimizz.sabahları da tam uykunun en tatlı yerinde alarmmm çalıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…