2011 Şubat Anneleri

Cnm ben hep yiyiyorum ketçp mayonez
iyi geceler canım oğluşuna ve sana

bence az daha olsa yap ye canım içinde kalmasın sabahta bir daha eşinle kendine yaparsın şimdi bebişinin canıda istemiştir annesi üzme onu

:)) ekmeğin arasına kıstırdım biraz onu götürüyom şimdi çaktırma
ay yatamadım ben yaaa burda uyuyacam ama kalkasım gelmiyo hiiçç

orda sızıver cnm :))

bende kaçtım kızlaar uyku bastırdı yarın inşallah görüşürüz

kendinize ve tabiki bebiklerinize iyi bakın öpüyorum kocaman kocaman

iyi geceler

iyi geceler kizlar sabah kalkinca yazarsiniz belki fikri olan arkadaslar varsa sevinirim, ya kizlar benim kasiklarimda agri var 2 haftadir gecmek bilmedi oturunca kalkamiyorum 5-6 adimi zorlanarak atiyorum devaminda kolaylasiyor yürümem ne yapacagimi bilmiyorum, kanamam veya korkulacak bir durum yok ama bir basladi sonu gelmedi kasik agrimin Allah yardimcim olsun ve benim gibi hareketlerde kisitlama yasayan arkadaslarinda yardimcisi olsun Allahim.
paylasmak istedim benim olan arkadaslar varsada bilgilendirmelerini isterim, iyi geceler bütün annislere.....

Cnm iyigeceler görünce yazmadan yatmak istemedim, kasık ağrısı vajinal enfeksiyondan yada rahim büyümsinden kaynaklanıyor olabilir,fakat bahsettiğin ağrı 2 haftada yoğunlaştığı için bana üstte kızlarla konuştuğumuz ağrıyı anımsattı , eğer öyleyse eğilip doğrulmaktan zorlanmaktan oluyordur, ama hmilelikte idrar yolu enfeksiyonu bazen sinsi seyredebildiği için yanma yapmayabiliyor, tek belirtisi olan doğal ağrıların daha şiddetli hissedilmesi olabiliyor, bu yüzden idrar testi yaptır mutlaka
Ben uyumaya gidiyorum şeker iyi geceler, en iyisini doktorun bilir cnm

Son düzenleme:

iy geceler cnm bende ayni dertten yakiniyorum.. ben gittim doktora bisey cikmadi.. bu aylar karin agrisi olabilir deniyor ama 2 haftadir rahatsiz edecek sekilde kendini gösteren bi agriysa mutlaka doktora danis derim.. Allah korusun bisey olmazda olursa kendini suclarsin. önemsemek lazim hic vakit kaybetme bence yarindan tez yok görüs doktorunla..

Kızlar günaydınnn hepinize sizin az kilo aldığınız bebeklerinizin çok kilo aldığı sağlıklı güzel bir hafta hatta kasım ayı diliyorum

Kızlar günaydınnn hepinize sizin az kilo aldığınız bebeklerinizin çok kilo aldığı sağlıklı güzel bir hafta hatta kasım ayı diliyorum

günaydınn çiçekçiimmm nasılsını vallaa ekm ayıda bitti kasıma girdik yavaş yavaş 7 . aymıza giricez az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum minğimi yarın tekrar kontrole gidicem bakalım kç grolmuş kızçem bir haftadır yatıyoruz evdeebnde almışımdır heraldee :))

günaydın canım umarım doktordan hayırlı haberler alırsın

Cnm ben hep yiyiyorum ketçp mayonez

:)) ekmeğin arasına kıstırdım biraz onu götürüyom şimdi çaktırma

orda sızıver cnm :))

vallahi bende günde 2 kez kahvaltı 10 bir atıştırmalık 12de ögle yemeği akşam 9 a kadar meyve ve 9 da akşam yemeği yiyorum sanırım 70 kg oldum

aynı benim kayınvalidem gibi allahtan uzaktalarda yüzlerini görmüyorum nefret ediyorum zaten

Benimde bebeğimin 28 Şubat diye çıktı doğum tarihi, Şubatın son günü olduğu için Martta doğma ihtimalide var :) 3 Mart'ta doğsun istiyorum, eşimle tanıştığımız gün :)

günaydın güzel annelerrr

annemin tüm engellerine rağmen bilgisayarı açtım ve geldim sempatiksalakcinni kahvaltı olana kadar bakayım dedimmm....bi güzel uyumuşum bu gece (maşallahhh) sabah eşime kahvaltı hazırlamaya bile kalkamadım gözlerimi açamadım oda dokunmadı canım yaa.

güzel anneler günaaaayyyyydııııııın.....
özledim sizi bayadır girmiyorum dinleniyorum evde iyi tatil yaptım valla
ama insan alışmış buraya girmeyince bir garip hissettim kendimi geçmişi okuyamadım neler kaynattınız haberim yok valla umarım herşey yolundadır
ben rahatsızdır kendimi bakıma aldım evde şimdi biraz daha iyiyim
bugün tetenoz aşısının 2. dozunu oldum idrar ve kan tahlili verdim sağlık ocağına bakalım ne çıkıyor

hoşgeldin çiçekkk eee bursayı kaldırmışsınızdır heralde neler aldınız kızçeneee görebilecekmiyiz bizzz

moonsun geçmiş olsunnn dinlenmek iyi geliyor ama dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…