bugün bir kaçamak yaptım bende ketçap ve mayonez yedim bişiylee sabah kahvaltıda
eşim ters ters baktı ama ayy nolurrr birazcık yiyim bak hiç yemiyorum dedim kandırdımm sempatiksalakcinni
arada sırada nadir öyle kaçamaklar yapıyorum yaaa valla sürekli sürekli yumurtada yenmiyo haniii haftada bir böyle şeyler istiyo bünyee
iyi geceler canım oğluşuna ve sana
bence az daha olsa yap ye canım içinde kalmasın sabahta bir daha eşinle kendine yaparsın şimdi bebişinin canıda istemiştir annesi üzme onu
ay yatamadım ben yaaa burda uyuyacam ama kalkasım gelmiyo hiiçç
kızlar eşim geldi bende çıkıyorum size iyi geceler kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin
bende kaçtım kızlaar uyku bastırdı yarın inşallah görüşürüz
kendinize ve tabiki bebiklerinize iyi bakın öpüyorum kocaman kocaman
iyi geceler
iyi geceler kizlar sabah kalkinca yazarsiniz belki fikri olan arkadaslar varsa sevinirim, ya kizlar benim kasiklarimda agri var 2 haftadir gecmek bilmedi oturunca kalkamiyorum 5-6 adimi zorlanarak atiyorum devaminda kolaylasiyor yürümem ne yapacagimi bilmiyorum, kanamam veya korkulacak bir durum yok ama bir basladi sonu gelmedi kasik agrimin Allah yardimcim olsun ve benim gibi hareketlerde kisitlama yasayan arkadaslarinda yardimcisi olsun Allahim.
paylasmak istedim benim olan arkadaslar varsada bilgilendirmelerini isterim, iyi geceler bütün annislere.....
iyi geceler kizlar sabah kalkinca yazarsiniz belki fikri olan arkadaslar varsa sevinirim, ya kizlar benim kasiklarimda agri var 2 haftadir gecmek bilmedi oturunca kalkamiyorum 5-6 adimi zorlanarak atiyorum devaminda kolaylasiyor yürümem ne yapacagimi bilmiyorum, kanamam veya korkulacak bir durum yok ama bir basladi sonu gelmedi kasik agrimin Allah yardimcim olsun ve benim gibi hareketlerde kisitlama yasayan arkadaslarinda yardimcisi olsun Allahim.
paylasmak istedim benim olan arkadaslar varsada bilgilendirmelerini isterim, iyi geceler bütün annislere.....
Kızlar günaydınnn hepinize sizin az kilo aldığınız bebeklerinizin çok kilo aldığı sağlıklı güzel bir hafta hatta kasım ayı diliyorum
günaydınn çiçekçiimmm nasılsını vallaa ekm ayıda bitti kasıma girdik yavaş yavaş 7 . aymıza giricez az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum minğimi yarın tekrar kontrole gidicem bakalım kç grolmuş kızçem bir haftadır yatıyoruz evdeebnde almışımdır heraldee :))
Cnm ben hep yiyiyorum ketçp mayonez
:)) ekmeğin arasına kıstırdım biraz onu götürüyom şimdi çaktırma
orda sızıver cnm :))
maşallahcanım nazar değmesin allah hiç bozmasın bizimki yanıbaşımızda ama işe yaradığı yok iğne bile almadı daha bide diyoki bizde ilk toruna kız tarafı alır yok sen herşeyini almışsındır diye ben bişey almıyorum aman bahane çok işte almak istemedikten sonra valla kayınvalidene bayıldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?