Inşallah gözdecimm.valla bizimde akşamları uykularımız bölük pörçükk aynen bi wc bi su içmek.birde yatış şeklimizz.sabahları da tam uykunun en tatlı yerinde alarmmm çalıyorr
slm kizlar, ben hastaneyi sectim, bebek yogun bakim ünitesi var, tek korkum sancilar baslayinca esimin yetisemicem korkusuyla beni en yakin hastaneye götürmesi orda yok cünkü =))))
ayy bi de o var dimi bazen bende saçma sapan ya hastaneye yetişemeden doğuruverirsem diye düşünüyorum
benim esim yogun calisiyo evde olmazsa o sanciyla onu arayabilecem mi yakinda mi olacak diye korkuyorum...oysa ehliyeti olan cok yakinimda, annem babam kardeslerim kuzenlerim en kötü ihtimal ben kullanirim hastaneye kadar nolcek
Slm kızlar..
Bence şubat başı doğum tarihi olanlar Ocakta başlarlar doğumlara:) Benim 4 şubattı bebeğimin doğum tarihi ( benimde aynı tarih d. günüm) ama son kontrolde 22 ocak çıktı bu tarihte eşiminde doğum günü:) Ocakta herşeye rağmen hazır olmamız gerek die düşünüyorum.
Slm kızlar..
Bence şubat başı doğum tarihi olanlar Ocakta başlarlar doğumlara:) Benim 4 şubattı bebeğimin doğum tarihi ( benimde aynı tarih d. günüm) ama son kontrolde 22 ocak çıktı bu tarihte eşiminde doğum günü:) Ocakta herşeye rağmen hazır olmamız gerek die düşünüyorum.
ayy bi arkadaşımın eşi askerdeydi hamileliğinde kızcağız kendi kendine arbayı kullanıp gitmişti hastaneye apar toparda almışlar doğuma kışın ortasında karlıymışta ayy çok kötü
benimde eşimin sene sonu toplantıları oluyo hep ocak sonu gibi ben de diyorum bu sene de ocak sonu olursa üst komşuma sakın teliniz falan kapamayın nolur nolmaz araybiliirm gece gece o yüzden annem ocağın başında gelmeyi düşünüyo ammaaaannn bunları düşündükçe geriliyorum valla
Slm kızlar..
ayy bi de o var dimi bazen bende saçma sapan ya hastaneye yetişemeden doğuruverirsem diye düşünüyorum
kızlar doğumu ne kadara yapıyorsunuz
fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?