2011 Şubat Anneleri

slm kizlar, ben hastaneyi sectim, bebek yogun bakim ünitesi var, tek korkum sancilar baslayinca esimin yetisemicem korkusuyla beni en yakin hastaneye götürmesi orda yok cünkü =))))

Inşallah gözdecimm.valla bizimde akşamları uykularımız bölük pörçükk aynen bi wc bi su içmek.birde yatış şeklimizz.sabahları da tam uykunun en tatlı yerinde alarmmm çalıyorr

allahtan işi bırakmışım diyorum valla bu ara öğlene kadar uyuyorum böölelikle

iyi günlerrrr....off ev işlerinden fırsat bulup bi türlü giremiyorum yaa...2 saatte bi iş yapıorum nolcak bölee bi kaç ay sonra nolcak halimhastane araştırmaları başlamışş ne güzel benim burda araştırabileceğim doğru düzgün bi hastane bile yokk...bakıcaz artık başımızın çaresineeee

slm kizlar, ben hastaneyi sectim, bebek yogun bakim ünitesi var, tek korkum sancilar baslayinca esimin yetisemicem korkusuyla beni en yakin hastaneye götürmesi orda yok cünkü =))))

ayy bi de o var dimi bazen bende saçma sapan ya hastaneye yetişemeden doğuruverirsem diye düşünüyorum

ayy bi de o var dimi bazen bende saçma sapan ya hastaneye yetişemeden doğuruverirsem diye düşünüyorum

benim esim yogun calisiyo evde olmazsa o sanciyla onu arayabilecem mi yakinda mi olacak diye korkuyorum...oysa ehliyeti olan cok yakinimda, annem babam kardeslerim kuzenlerim en kötü ihtimal ben kullanirim hastaneye kadar nolcek

Son düzenleme:
benim esim yogun calisiyo evde olmazsa o sanciyla onu arayabilecem mi yakinda mi olacak diye korkuyorum...oysa ehliyeti olan cok yakinimda, annem babam kardeslerim kuzenlerim en kötü ihtimal ben kullanirim hastaneye kadar nolcek

ayy bi arkadaşımın eşi askerdeydi hamileliğinde kızcağız kendi kendine arbayı kullanıp gitmişti hastaneye apar toparda almışlar doğuma kışın ortasında karlıymışta ayy çok kötü
benimde eşimin sene sonu toplantıları oluyo hep ocak sonu gibi ben de diyorum bu sene de ocak sonu olursa üst komşuma sakın teliniz falan kapamayın nolur nolmaz araybiliirm gece gece o yüzden annem ocağın başında gelmeyi düşünüyo ammaaaannn bunları düşündükçe geriliyorum valla

Slm kızlar..
Bence şubat başı doğum tarihi olanlar Ocakta başlarlar doğumlara:) Benim 4 şubattı bebeğimin doğum tarihi ( benimde aynı tarih d. günüm) ama son kontrolde 22 ocak çıktı bu tarihte eşiminde doğum günü:) Ocakta herşeye rağmen hazır olmamız gerek die düşünüyorum.

benimdde 31 ocak çıktı canım artık geç mi doğururuz erken mi bilemeyeceğim aman sağlıklı bi şeklde doğuralım da....

olabilri gerçeten zaten sezeryanla olacaklar 38. haftadan sonra pek beklemiyomuş drlar benim mesela sezeryan olursa 22 ocak falan gözüküyo bööle bakarsam 2,5 ay gibi bi süre kalmış ayy çok heycanlı

allah yardimcimiz olsun valla

benim melegimin dogum tarihi 04.02. ama banada erken gelecek gibi geliyo 02.02 tarihi cok hos artik hem kendim hem bebisim icin alisveris yapmam gerekiyo nlur nlmaz hazir olsun cantamiz aralikta hazir ederim cantayi

amannn kız sadece o sende değil ki bendede var demekki hamilelik psikolojisi hatta ben ya yoldayken doğurursam diye düşünüorum

Selam kızlar... sanırım doğum için hastane seçimine başlamışsınız... Bende doktorum olsun istiyorum doğumda çeşitli hastane seçeneklerimiz vardı fakat sanırım HRS kadın hastalıkları ve doğum hastanesini tercih edeceğiz.Doktorum da orayı öneriyor. Bakalım hayırlısı tabiiki. Doğum anı gelince başımıza neler gelir bilemeyiz.
Yavaş yavaş doğum tarihlerimiz netleşmeye başlayacak.Ama biz 7. aydan itibaren tetikte olmalıyız.Bu bebişlerin sağları solları belli olmaz.İnşallah hepimiz vakitli ve sağlıklı doğumlar yaparız.

mrb arkadaşlar nasılsınız?haftasonu misafirim vardı gelemedimm geçmiş sayfalarıda bitiremedim umarım herşey yolundadır...
biz şimdi doktordan geldikk kızımızı gördük tam 850gr olmuş prenses
ayrıntılıya tekrar girdik bu sefer çok güzel pozlar verdi bize minişim cdmizida hazırladılar...
vee şeker yüklemesi yapıldı çok zorlandım içerken görevli şekerli suyun içine bir iki damla limon sıktı ve daha iyi oldu henüz şeker yüklemesi yapılmayan arkadaşların aklında bulunsun....bi yarım saat sonra falan sonuçlar çıkar herhalde telefonda görüşücez bakalım doktorumla....

Merhaba kızlar.Hepiniz iyisinizdir umarım.Geçmişi biraz okuyabildim çok birikmiş.Biz de iyiyiz kızçemle bu sabah bayağa bir hareketliyiz tekmeler tekmeler üzerine.C,tesi dr a gittik.21 cm 724 gr olmuş kızım yüzünü yakınlaştırdı dr amcası yuvarlak ağzı burnu minicikti çok güzel görünüyordu kızım bacakları çapraz tutuyordu yine geçen ay gittiğimiz dede öyleydi.özlemişim ama 1 ayda kızımı:) şeker yüklememiz yapıldı 50 grda 142 çıktı sınır 140.3 gün sonra 100 gr da deneyelim dedi bakalım nasıl çıkacak tekrar yaptırmak istemiyordum ama yaptırıcaz mecburen hayırlısı olsun bakalım.Hepinize çok güzel bir gün diliyorum canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…