Bende 30 eylülde gidicem,eylül son haftası olsun yok yok en iyisi 30 eylül olsun dedi. :))
Resim vermedimi bebişinle ilgili peki,başka birşeyler sordun mu o sana neler anlattı,kalp atışını dinlettimi o sese mest oluyorum ben :))
Çağlayancım bu gidişimde beni biraz soğuk karşıladı gibime geldi üzüldüm açıkcası.Kilo almadığım içinmi kızdı nedir bilmiyorum yemiyorum filan mı zannetti anlamadım.Ben sormadan pek bişey söylemedi.Ultrasonda bakarken ben sordum buradı başımı karnımı filan diye.O sadece yüzünü gösterirken bunlar gözleri burnu kulağı filan dedi.Bide cinsiyetini söylerken kız dedi o kadar.Açıkcası ben daha sıcak bi karşılama bekliyordum

Evet resim verdi başı ve gövdesi görünüyor.Birde kan hapını tahlil yapmadan vermesi beni biraz gerdi çünkü sonuçta elevitin içindede demir var.İçip içmemekte kararsızım.Boşu boşuna bir sürü ilaç almak istemiyorum.Kalp atışlarını dinledim.Ama dediğim gibi ben daha ben kendimi huzursuz hissettim.Bilmiyorum.Bir doktora daha başlamak istiyorum tek doktorda kalmak istemiyorum.Birde son zamanlarda yine hastaneyle ilgili olur olmadık şeyler duydum canım sıkıldı.offf bu doktorlar off...
Öyle böyle bekliycez artık ne yapalım gözaçıp kapayınca geçer zaten burda sohbet ederken :))